Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

We MOETEN weigeren aan deze GESCHIFTE mondkapjesplicht te voldoen

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stoppen met deze levensgevaarlijke waanzin!

Het moet gezegd worden. Het móét. Dit kan gewoonweg niet meer en dit moet stoppen.

Er is niets, maar dan ook niets, dat het verplichten van een mondkapje kan goedpraten. En er is alles voor te zeggen om ze NIET te dragen.

Over alle gevaren van mondkapjes wordt gezwegen. Dat ze niet werken is allang bekend en tóch een verplichting? Met alle negatieve effecten en gevaren die het dragen van mondkapjes met zich meebrengt? Zijn we helemaal gek geworden?

Het is voor onze eigen gezondheid en voor die van onze kinderen. Je kunt jezelf gewoonweg NIET laten verplichten iets te dragen dat NIET werkt maar WEL de gezondheid (ernstig) kan schaden en ook gaat schaden. Wanneer een overheid u daartoe gaat dwingen dan moeten we inzien dat deze overheid ons onverantwoordelijke dwangmaatregelen oplegt. Volkomen absurd en onnodig. Kom uit de droom dat deze overheid om ons geeft.

Neemt u het aan van mensen die in een land wonen waar mondkapjes al maanden verplicht zijn. Hoe de mensen die mondkapjes twee-derde van de dag dragen eruit zien? Hoe de maatschappij wordt ontwricht? Hoe u uw kinderen niet meer terug gaat herkennen? Als u een mondkapje gaat dragen en uw kinderen een mondkapje op gaat zetten, dan heeft u geen idee waar u aan begint!

Bezint eer ge begint! Alstublieft zeg…

Mocht u het niet van ons aannemen, lees dan even goed…

De Rijksoverheid over de mondkapjesplicht:

“Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters vanaf 1 december verplichten. Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool) moeten mensen dan een mondkapje gaan dragen. Voor contactberoepen geldt de regel zowel voor de klant als de professional, zoals de kapper of de rijinstructeur. In het openbaar vervoer was een mondkapje al verplicht, maar voortaan is dit ook het geval in stations en bij bus- en tramhaltes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.”

“Een mondkapje moet de neus en mond volledig bedekken en het moet ontworpen zijn om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Medische mondneusmaskers zijn bedoeld voor de zorg; mondkapjes zijn geschikt voor gebruik in winkels, op school, in het OV en bij de kapper. Gebruik daarom bij voorkeur mondkapjes die te koop zijn bij de drogist of de supermarkt.” (bron)

Prima, gaan we doen…

We lezen de gebruiksaanwijzing:

Dit masker biedt geen enkele bescherming tegen schadelijke, giftige of anderszins de gezondheid bedreigende substanties of concentraties hiervan, welke o.a. in de vorm van deeltjes, stof, rook, nevel, vezel (asbest, glas of steenwol), gas, damp of als microbiologische verontreinigingen zoals bijvoorbeeld bacteriën, virussen, sporen of schimmels kunnen voorkomen.

En dan een hele belangrijke waarschuwing:

“MISBRUIK VAN DIT MASKER KAN LEIDEN TOT ZIEKTE EN ZELFS DE DOOD”

 

Stuurt u uw kinderen naar school met een mondkapje? Zijn uw kinderen in staat om een niet werkend, maar wel gevaarlijk, mondkapje niet te misbruiken?

De overheid verplicht u iets te doen wat crimineel is omdat foutief gebruik hiervan kan leiden tot de dood. Zet maar op en zie maar of u ze “juist gebruikt”?

[the_ad id=”29753″]

En kijk hier eens:

Voorschriften RIVM over Ebola:   [p.20];

De patiënt draagt geen mondneusmasker. Motivatie: het dragen van een mondneusmasker verhoogt de kans op aspiratie bij braken
en draagt niet bij aan het voorkomen van transmissie omdat er alleen een theoretische kans op aerogene overdracht wordt verondersteld
bij aerosolvormende handelingen (zie §1.1)
PDF:

Kom op, mensen. Genoeg is genoeg! We worden misbruikt, vernederd, uitgeperst en kapot gemaakt. Wat u ziet is écht!

 

Hier de  video van het RIVM zelf over… mondkapjes. Verwijderd door het RIVM zelf:

 

De mensen die ons dit aan doen zijn volledig van God los. Laat uw verstand spreken.

Minister van Medische Zorg van Ark:

“Mondkapjes dienen geen enkel medisch doel maar dienen ter gedragsbeïnvloeding”:

Hoe bedoel je, we worden belazerd?


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x