Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

“We hebben veel bewijs dat het overal ter wereld een nepverhaal is” – Duitse artsen over COVID-19

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zoals in een eerder art. heb ik al geschreven dat we een psychologische 180° draai moeten doen.

Wat hier gaande is, in andere woorden uitgelegd ¨wij¨ het niet bestaan van Aliens aan het bewijzen zijn aan mensen die 100% overtuigd zijn dat Aliens wel bestaan maar geen bewijzen hiervoor kunnen overleggen.

En dat het bewijsmateriaal geleverd dat ze niet of vooralsnog niet ¨bewezen¨ bestaan, met man en macht vernietigd, verborgen, en tot zwijgen gebracht moet worden, om de gelovers geen counter (tegen) bewijs te moeten laten aanleveren waarom Aliens volgens hen wél bestaan.

Laten we de aliens opzoeken' – 1,7 miljoen Facebook-gebruikers willen mogelijk testbasis VS bestormen | De Volkskrant

Zij zeggen ¨kijk UFO´s¨ (covid19). U zegt ¨nee, vliegtuigen¨ (de Griep) Dan komen zij met een papier waarop staat  ¨nee UFO´s , want vliegtuigen bestaan niet meer¨ En ondanks dat U toch echt met eigen ogen vliegtuigen ziet en het ook echt vliegtuigen zijn, blijft u bezig met het bewijs aan te leveren dat UFO´s niet bestaan.

Hoe moeilijk was het ¨normaal¨ gezien om mensen en de wetenschap het bestaan van iets aan te tonen als hier geen bewijzen voor te leveren zijn? Tenminste, dat was in het ¨oude normaal¨

 

“We hebben veel bewijs dat het overal ter wereld een nepverhaal is” – Duitse artsen over COVID-19

Is dit artikel ‘nepnieuws’? Nee, want de uitspraak in de titel die luidt “we hebben veel bewijs dat het een nepverhaal is over de hele wereld” is een feitelijk citaat  van een vertegenwoordiger van de groep die in het artikel wordt besproken.

Of wat het citaat zegt waar is, is aan de andere kant aan jou om te beslissen of, volgens meerdere regeringen, aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om te beslissen.

Is de titel misleidend of onjuist? Nee, nogmaals, het is een directe quote en vertegenwoordigt de mening van meerdere gezondheidswerkers.

Suggereren deze gezondheidswerkers dat COVID-19 een nepvirus is? Nee, ze suggereren gewoon dat het niet zo gevaarlijk is als het wordt verondersteld te zijn, en ik vat hieronder een deel van die informatie samen waardoor ze tot die conclusie komen.

Deze artsen en wetenschappers worden zwaar gecensureerd op alle sociale mediaplatforms, en degenen die erover schrijven, ervaren hetzelfde.

Veel van de beweringen van deze artsen zijn ‘ontkracht’ door reguliere media, federale gezondheidsinstanties en ‘factcheckers’ die op internet patrouilleren. Alle informatie die niet van de (WHO) komt, wordt niet als betrouwbaar, waarheidsgetrouw of nauwkeurig beschouwd, en dat omvat de informatie die in dit artikel wordt gepresenteerd en informatie die door deze experts in het veld wordt gedeeld. Mensen worden aangemoedigd om de website van de WHO te bezoeken voor echte en nauwkeurige informatie over COVID-19 in plaats van te luisteren naar artsen en wetenschappers die zich verzetten tegen het verhaal van deze gezondheidsautoriteiten.

Wat is er gebeurd:  meer dan 500 Duitse artsen en wetenschappers hebben zich aangemeld als vertegenwoordigers van een organisatie genaamd “Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss.”

Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss staat voor de ‘Corona Extra-Parliamentary Enquiry Committee’ die is opgericht om alle zaken te onderzoeken die betrekking hebben op het nieuwe coronavirus, zoals de ernst van het virus, en of de acties van regeringen over de hele wereld al dan niet geval de Duitse regering, gerechtvaardigd zijn en niet meer kwaad dan goed veroorzaken.

Als Corona-buitenparlementaire onderzoekscommissie zullen we onderzoeken waarom deze beperkende maatregelen ons in ons land zijn opgelegd als onderdeel van COVID-19, waarom mensen nu lijden en of er proportionaliteit is van de maatregelen tegen deze ziekte veroorzaakt door de SARS-COV-2-virus. We hebben ernstige twijfels of deze maatregelen evenredig zijn. Dit moet worden onderzocht, en aangezien de parlementen – noch de oppositiepartijen, noch de regerende partijen – geen commissie hebben bijeengeroepen en het is zelfs niet gepland, wordt het de hoogste tijd dat we dit in eigen hand nemen. We zullen experts hier in de Corona-speakergroep uitnodigen en horen. Dit zijn experts op alle gebieden van het leven: geneeskunde, sociale zaken, rechten, economie en nog veel meer. ( bron )

U kunt hier toegang krijgen tot de volledige Engelse transcripties op de website van de organisatie  .

Deze groep heeft meerdere conferenties gegeven in Duitsland, in een van de meest recente, Dr.  Heiko Schöning, een van de leiders van de organisatie, verklaarde dat

“We hebben veel bewijs dat het (het nieuwe coronavirus) overal ter wereld een nepverhaal is.” 

Om het in context te plaatsen, bedoelde hij niet dat het virus nep is, maar gewoon dat het niet gevaarlijker is dan de seizoensgriep (of net zo gevaarlijk) en dat er geen rechtvaardiging is voor de maatregelen die worden genomen om het te bestrijden. 

Ik vind het ook belangrijk om te vermelden dat een rapport gepubliceerd in het British Medical Journal  heeft gesuggereerd dat quarantainemaatregelen in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het nieuwe coronavirus mogelijk al meer Britse senioren hebben gedood dan het coronavirus tijdens de piek van het virus.

Hieronder vindt u een persconferentie gehouden door vertegenwoordigers van de groep die vorige maand plaatsvond, hieronder vindt u meer belangrijke informatie. (Helaas is de video verwijderd door YouTube)

Waarom dit belangrijk is:  het kan voor veel mensen verwarrend zijn om te zien dat zoveel artsen en veel van ’s werelds meest gerenommeerde wetenschappers en experts op het gebied van infectieziekten zich verzetten tegen zoveel informatie die afkomstig is van de WHO en wereldwijde regeringen.

Veel wetenschappers en artsen in Noord-Amerika uiten dezelfde gevoelens. Zo publiceerden The Physicians For Informed Consent (PIC) onlangs een rapport met de titel “Physicians for Informed Consent (PIC) vergelijkt COVID-19 met eerdere seizoens- en pandemische griepperiodes.” Volgens hen is het infectie- / sterftecijfer van COVID-19 0,26%. U kunt daar meer over lezen en toegang krijgen tot hun bronnen en redenering  hier .

John PA Ioannidis , een professor in geneeskunde en epidemiologie aan de Stanford University, heeft gezegd dat het sterftecijfer voor infecties “bijna 0 procent is” voor mensen onder de 45 jaar. Daarover leest u hier meer. Hij en verschillende andere academici van de Stanford School of Medicine suggereren dat COVID-19 een vergelijkbaar sterftecijfer voor infecties heeft als seizoensgriep, en publiceerden hun redenering vorige maand in een onderzoek. U kunt deze studie vinden en lees meer over dat verhaal  hier .

Michael Levitt , een biofysicus en een professor in structurele biologie aan de Stanford University bekritiseerde zowel de WHO als Facebook voor het censureren van verschillende informatie en geïnformeerde perspectieven met betrekking tot het Coronavirus en beweerde dat, met betrekking tot lockdown-maatregelen, dat hier is geweldig. ” U kunt hier meer over lezen hier .

Dr.Sucharit Bhakdi , een specialist in microbiologie en een van de meest geciteerde onderzoekswetenschappers in de Duitse geschiedenis, maakt ook deel uit van de bovengenoemde buitenparlementaire onderzoekscommissie van Corona en heeft ook hetzelfde gezegd, meerdere keren in het begin van de pandemie. tot vandaag.

Implementatie van de huidige draconische maatregelen die de grondrechten zo extreem beperken, kan alleen worden gerechtvaardigd als er reden is om te vrezen dat een werkelijk, buitengewoon gevaarlijk virus ons bedreigt. Zijn er wetenschappelijk verantwoorde gegevens om deze bewering over COVID-19 te ondersteunen? Ik beweer dat het antwoord simpelweg nee is. – Bhakdi. Je kunt hier meer over hem lezen .

Hieronder staan ​​enkele interessante statistieken uit Canada. ( bron )

 

We moeten ons afvragen waarom zoveel experts in het veld volledig worden gecensureerd. Waarom wordt er zoveel informatie gedeeld die volledig in tegenspraak is met het verhaal van onze federale gezondheidsinstanties en organisaties zoals de WHO?

Sterftecijfer Israël explodeert na Pfizer vaccinatie..!! – WantToKnow.nlCanal de Latino é excluido do Youtube | Entretenimento | A Crítica | Amazônia - Amazonas - Manaus

Waarom worden deze experts zwaar gecensureerd en waarom worden alternatieve mediaplatforms gecensureerd, gestraft en gedemonetiseerd voor het delen van dergelijke informatie?

Is er momenteel een strijd om onze waarneming gaande? Wordt ons bewustzijn gemanipuleerd? Waarom is er zoveel tegenstrijdige informatie als alles kristalhelder is? Waarom worden alternatieve behandelingen die enorm veel succes hebben getoond  , volledig genegeerd en belachelijk gemaakt? Wat gebeurt hier en hoeveel macht hebben regeringen als ze in staat zijn om de stem van zoveel mensen het zwijgen op te leggen? Moeten we informatie niet open, transparant en samen onderzoeken?

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enz.

 

Of zou dan toch op het einde van de rit blijken dat net zoals het Alien verhaal, ook het Covid verhaal puur afleiding was om tot ¨iets¨ anders te komen?

 

LEES OOK:

Waarom…? Geef eens antwoorden op deze vragen?


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x