CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

We hebben elkaar nodig. Als u dit niet wil lezen…

Wanneer u de mogelijkheden om de waarheid te lezen naast u neerlegt dan is dat, vooral in deze tijden, een doodzonde en gevaarlijk.

In dit artikel vindt u zo´n gedocumenteerde waarheid. Een document dat exact beschrijft hoe u te manipuleren en hoe mensen die kritisch zijn de mond te snoeren. Te censureren.

Het verklaart het gedrag van Rutte en de Jonge en vele andere beleidsmakers en burgemeesters waar nu het gevoel naar boven komt dat ze veel macht kunnen gaan uitoefenen en er voor hen een goede toekomst staat te wachten. Althans, dat wordt ze belooft.

Mensen die nog steeds geloven dat mondkapjes en alle andere maatregelen tegen een virus beschermen, geloven dat er een werkend vaccin komt. Goede mensen vaak. Hele goede mensen zelfs: Lees dit door. Voor uzelf.

Mensen die aanvoelen dat er iets niet klopt maar wel gehoorzamen aan de ronduit fascistische maatregelen: Er wordt met uw gezonde verstand gespeeld. U bent zo murw geslagen dat u iets aan het doen bent waarvan u een jaar geleden nog dacht dat u dat nooit maar dan ook nooit zou doen. En nu doet iedereen het voor een cijfermatig mini-virus.

Het grootste deel van de gemiddelde Nederlander zijn goede slimme mensen. Van hen is misbruik gemaakt.

Uw goedheid is zwaar misbruikt en men sleept u naar iets toe wat u niet wilt voor uw kinderen, uw kleinkinderen en uzelf. U bent volledig gehersenspoeld en dat is geen schande. Dat zijn wij bijna allemaal. We hebben ons eigen leven en gaan niet iedere avond op internet de waarheid zoeken. We vertrouwen op onze media. En zou die een beetje liegen, zo redeneren velen logischerwijs, toch hebben we ongeveer een beeld van de wereld.

Maar dat heeft u niet. De media zijn degenen die het allemaal mogelijk maken.

Wat allemaal mogelijk maken?

De media geeft u een perceptie die niets meer met de werkelijkheid te maken heeft. De media zwijgen waar zij moeten spreken.

Lees het document. Iedere journalist zou dit document kunnen vinden en u op de hoogte brengen hiervan. Niemand uit de media doet het. Niemand.

Wees eerlijk tegenover uzelf: Waarom niet?

Dit is de vaccinatie-strategie van de WHO. Officieel gedocumenteerd.

Letterlijk staat er in beschreven waar dit allemaal toe dient. Letterlijk wordt u verteld dat u psychologisch beïnvloed wordt en dat u wordt voorgelogen om het vaccin er doorheen te krijgen. En het verklaart ook de absurditeit waarin wij allemaal leven. U en wij.

De WHO legt in zonder enige schaamte of geheimhouding uit hoe zij met u omgaan en wat ze willen bereiken.

Dit verklaart het gedrag van onze overheid en de situatie waarin we ons nu bevinden.

Op de plekken die belangrijk zijn zitten mensen, vaak zonder enige ervaring (zoals hier Hugo de Jonge), maar die wel de ambitie hebben om hogerop te komen tegen vrijwel iedere prijs. Deze mensen zijn in de EU nodig om mee te doen aan deze agenda. Het is exact wat er in Amerika nu wordt ontmanteld.

Pagina´s lang wordt besproken hoe u te manipuleren

En prima als u het er mee eens bent. Maar dat vinden wij dus niet. Althans, het allergrootste deel van onze landgenoten.

Lees het echt goed. Het virus wordt vrijwel niet genoemd. Het zijn pagina´s vol die beschrijven hoe u te beïnvloeden om de vaccins van de farmaceutische industrie te accepteren. De puzzelstukjes zullen voor u in elkaar vallen.

Er zit een zoekfunctie (Ctrl + F) bij. Lees het niet voor een ander. Lees het voor uzelf.

We gaan het proberen te vertalen in het Nederlands maar anders vraagt u iemand om u te helpen dit te lezen. Don´t shoot the messenger.

Het gaat over u. Lees het.

Hier in het Nederlands, vertaald door Google:

 

[pdf-embedder url=”https://commonsensetv.nl/wp-content/uploads/2020/12/acceptanceanduptakeofcovid-19vaccins.en_.nl_.pdf” title=”acceptance+and+uptake+of+covid-19+vaccins.en.nl”]

DOWNLOAD HIER:
https://commonsensetv.nl/wp-content/uploads/2020/12/acceptanceanduptakeofcovid-19vaccins.en_.nl_.pdf

 

Hier het originele Engelse document:

 

[pdf-embedder url=”https://commonsensetv.nl/wp-content/uploads/2020/12/acceptanceanduptakeofcovid-19vaccins.pdf” title=”acceptance+and+uptake+of+covid-19+vaccins”]

DOWNLOAD HIER:
https://commonsensetv.nl/wp-content/uploads/2020/12/acceptanceanduptakeofcovid-19vaccins.pdf

 

Wanneer u dit eenmaal weet dan zijn er nog vele documenten van de WHO en de EU met wetten, regels en richtlijnen die u exact uitleggen hoe deze wereld in elkaar steekt en waar wij naartoe gaan. En, op echte communisten en agressieve groeperingen en corrupte mensen na, zit niemand in Nederland daar op te wachten. De activisten hebben geen idee dat ze hun zelfvernietiging staan te verdedigen.

Het wordt duidelijk waarom zoveel mensen zich zorgen maken over pedofilie in de hoogste kringen en de langzaam aankomende acceptatie daarvan. Het zijn de officiële richtlijnen, lieve mensen. Het zijn feiten op een presenteerblaadje gepresenteerd en het wordt volledig genegeerd door manipulatie.

Lees dit soort documenten. Geeft het eens wat tijd. Als u geeft om de wereld, ons land en onze kinderen, laat dit niet gaan.

De officiële standaard richtlijnen van seksuele educatie in Europa:

Bronnen:
https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf
https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

Nederlands vertaald:

[pdf-embedder url=”https://commonsensetv.nl/wp-content/uploads/2020/12/WHO_BZgA_Standards_English.en_.nl_.pdf” title=”WHO_BZgA_Standards_English.en.nl”]

Originele Engelse versie:

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

 

Op deze site ziet u een hele korte samenvatting uit deze richtlijnen die geïmplementeerd worden in de lesstof voor onze kinderen. Het zijn citaten. Als u het niet kunt lezen omdat het Engels is: Rechtsklik met uw muis en laat het vertalen naar het Nederlands. De citaten komen uit het EU document.

https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

Het begint met seksuele educatie van kinderen vanaf 0(!) jaar tot 4 jaar. In deze periode moet men al van masturberen afweten. U mag dit omarmen, maar ik denk dat de meesten dit niet doen en dit niet wisten.

Wij hebben hier vaak over geschreven. Iedere auteur in zijn eigen stijl. Onafhankelijk en vrijwillig. Omdat we willen dat mensen het eindelijk gaan zien. We worden belazerd, bestolen, vernederd en onderdrukt.

Hier een artikel over de WHO seksuele richtlijnen die langzaamaan geïmplementeerd wordt in ons onderwijs. Loop dan achter de sporen aan en u komt erachter wie erachter zitten. Dit zijn feiten. U gaat begrijpen waarom de media en de politiek de feiten afwijzen en censureren.

De plaatjes zijn schokkend maar dit is zoals het is.

WHO promoot MASTURBATIE voor PEUTERS

Liken en delen van dit artikel zorgt ervoor dat meer mensen het te zien krijgen.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x