Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

We glijden steeds verder af

Naar wie wilt u luisteren als het over vaccins gaat? Naar de frikandellen etende schoolmeester die roept dat u niet moet zeuren en gewoon effe een prikkie moet gaan halen? 

Of luister u liever naar wat Professor Dr. Pierre Capel, emeritus hoogleraar immunologie te zeggen heeft?

 

Professor Dr. Dolores Cahill heeft een nog veel somberder boodschap:

 

 

Of wilt u het eens horen van mensen die in de dagelijkse praktijk met vaccinatie te maken hebben?

Van de website www.zorgmedewerkersverenigd.nl

‘Ik moest me verplicht laten vaccineren, anders werd ik ontslagen’

GEPLAATST 5 APRIL 2021

Het begon allemaal rond september toen ik op mijn nieuwe werkplek startte. Ik moest verplicht een test afnemen, voordat we konden beginnen. Ik was hier eigenlijk op tegen. Maar ja, je wilt graag je nieuwe baan, dus doe je dat maar.

Eind december kregen de bewoners van mij corona-klachten. Iedereen werd getest zowel bewoners als personeel. Alle bewoners hadden corona. Vanaf die dag zijn we als personeel en bewoner elke week getest, zonder klachten! Mijn bewoners zijn niet ziek geweest en dan bedoel ik echt niet ziek. Ik werk op een PG afdeling en de jongste bewoner is 82 jaar. Ze snapte er niks van. Ze mochten niet weg en wij moesten een beschermend pak aan. Ik ben tegen mijn leidinggevende in gegaan, tegen het testbeleid, maar dan moest ik onbetaald thuisblijven. Nu is dit iets wat ik niet kan maken, omdat ik ook mijn huur gewoon moet betalen dus ook dit was weer geen optie.

Toen het huis weer corona vrij was zijn wij alsnog 4 weken getest en er waren geen personeelsleden positief. Een bewoner ging verder achteruit vanwege haar Alzheimer. Ze overleed, maar werd geregistreerd als een corona-dode. Alle bewoners zijn gevaccineerd, daarvan zijn ze allemaal ziek geweest ziek met koorts.

Ik moest me verplicht laten vaccineren, anders werd ik ontslagen. Ik heb gekozen om dan maar ontslagen te worden, ik wil die vaccinatie niet. Het is zo erg dat je dat verplicht wordt.

Deborah

5 manieren waarop je gemanipuleerd wordt om jezelf te laten prikken

 Van: Leefbewust.nu
Auteur: Mike Verest

De steeds wanhopiger wordende trucs zijn allemaal onderdeel van het spel die er gespeeld wordt. Als je ze niet doorziet, val je er misschien voor vandaar dit artikel. In deze blog lees je over de 5 manieren waarmee autoriteiten je willen manipuleren en onder druk zetten om je zo snel mogelijk te laten prikken.

De uitrol van het Corona vaccin is nu in volle gang over de hele wereld. De verkoop van de eeuw is hiermee in volle gang. De machten die in het spel zijn, willen dat elke persoon wordt gevaccineerd, en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit ook gebeurt.

Als je niet kan geloven dat men psychologische oorlogsvoering inzet om zoveel mogelijk Nederlanders over te halen om te vaccineren, check dan even onderstaande printscreen van de Rijksoverheid die actief op zoek is naar mensen met ervaring in gedragswetenschappen en psychologie om mensen over te halen om te gaan prikken.

Deze psychologische gedragsbeïnvloeding vindt nu op allerlei manieren plaats. Hieronder de vijf belangrijkste manieren waarop onze autoriteiten jouw toestemming proberen te krijgen om te prikken.

Op die manier zal het altijd ‘je eigen keuze’ zijn geweest. Let dus heel goed op voor deze manipulatieve vormen van druk zetten.

1. Omkoping

Er wordt je vertelt dat het ‘vaccineren van iedereen in Nederland’ de enige manier is om weer terug te kunnen naar een vorm van ‘normaal’.

Wil je niet graag weer naar de kroeg? Of naar de sportschool? Of je oma zien? Of mensen knuffelen?

Pak dan NU je kans. Pak je kans en al deze maatregelen zoals: lock-down, 1,5 meter, economische schade, sluiting van scholen en horeca zullen allemaal verdwijnen.

Het lijkt erop dat een “terug naar normaal” een vaccin als voorwaarde stelt. Hoevaak heeft Hugo de Jonge wel niet herhaald ‘een vaccin is echt het enige wat echt helpt om hieruit te komen’.

Je hebt mij niet nodig om de complexiteit van deze sluwe techniek uit te leggen. Het is simpel gezegd DWANG. “Doe wat we zeggen, en je krijgt een beloning.”

Belangrijk om te onthouden: een “terug naar normaal” is een leugen. Hoevaak mensen de mantra ook herhalen op TV en in de media, de “experts” zijn duidelijk genoeg geweest. Velen hebben gezegd dat we NOOIT meer naar een ‘normaal’ zullen gaan en weer anderen hebben gezegd dat we de corona maatregelen moeten blijven handhaven tot ten minste 2022.

Van het vaccin zelf is ook niet eens bewezen dat het de overdracht voorkomt of beperkt. Dus zelfs degenen die gevaccineerd zijn, krijgen nog steeds de opdracht om alle maatregelen te blijven opvolgen.

2. Beroemdheden inzetten

Eén van de oudste en meest gebruikte marketingtrucs: het inzetten van bekendheden. Deels omdat het werkt, maar vooral omdat het goedkoop en gemakkelijk is.

Zelfs de NHS (de RIVM van de UK) schroomde niet om deze strategie in te zetten en zeiden dat ze van plan waren “verstandige beroemdheden” in dienst te nemen die “bekend en geliefd” zijn om het anti-vax-sentiment te bestrijden.

Met de slogan ‘Ik stroop mijn mouw op…’ gaan ook bekende Nederlanders meewerken aan de overheidscampagne voor het coronavaccin.

Zie hier een aantal voorbeelden van bekende mensen die ingezet worden voor vaccin propaganda:

Of wat te denken van Elton John en Michael Caine:

Belangrijk om te onthouden: beroemdheden – vooral acteurs en tv-persoonlijkheden worden betaald voor dit soort optredens. Zelfs als hun bedoelingen juist zijn, is er geen reden om aan te nemen dat een van hun ook maar enig begrip heeft van waar ze het over hebben. En geen van deze mensen heeft iets te verliezen als jij of een dierbare schade lijdt door het nemen van een experimenteel vaccin.

3. Bewust creëren van “schaarste”

We zien al weken achter elkaar krantenkoppen over de “beperkte voorraad” van vaccins en hoe mensen in Nederland wanhopig op zoek zijn naar een shot. Ook hoor je dat sommige groepen ‘voorrang’ krijgen boven andere, en dat de ‘achtergestelde’ mensen hier boos over zijn.

Iedereen die ooit in een winkel is geweest, kent de volgende marketing zinnen. “Zolang de voorraad strekt”, “Tijdelijke aanbieding” of duizend andere varianten die zijn ontworpen om het idee te creëren dat als je product X nu niet koopt, jij ​​je kans zult missen.

Een kwalijk gevolg hiervan is een soort van nep exclusiviteit. Je moet er nu bij zijn, anders ben je te laat!

Door het idee te creëren dat het vaccin moeilijk verkrijgbaar is, creëren ze ook het idee dat iedereen die een dosis in handen krijgt erg geluk heeft. Ook krijg je het idee een soort van speciaal lid te zijn van de speciale club van ‘gevaccineerden’.

Belangrijk om te onthouden: het is totale onzin. Ze lopen geen enkel gevaar dat de vaccins ‘opraken’. En zelfs als dat zo is, is schaarste een marketingtruc, geen argument.

4. Gecreëerde populariteit

Je mag het idee van groepsdruk niet onderschatten als het op marketing aankomt. Eén van de oudste trucs in het boek is het kweken van populariteit middels het idee dat populariteit al bestaat. Daarom kopen mensen likes en views op YouTube en hebben concerten zogenaamde ‘stoelvullers’.

Moet je maar eens goed opletten wat Hugo de Jonge maar blijft herhalen in de tweede kamer als het gaat over vaccins. Een veel herhaald zinnetje is: “Gelukkig is de bereidheid om te vaccineren zeer hoog in Nederland”. En vaak genoeg komen er ‘onderzoeken’ (lees Polls) naar buiten dat zeker 90% van de Nederlanders zich laat vaccineren.

Is dit echt waar? Nee, want al deze ‘onderzoeken’ zijn niks anders dan opiniepeilingen. En die zeggen natuurlijk helemaal niks. Als ik op deze website een poll opzet en 5.000 mensen laat stemmen, kan ik ook zeggen dat ‘onderzoek’ laat zien dat 98% van alle Nederlanders tegen vaccinatie zijn.

Om (ironisch genoeg) Peter Hitchens te citeren: “Opiniepeilingen zijn een instrument om de publieke opinie te beïnvloeden, niet om die te meten.”

Belangrijk om te onthouden: een opiniepeiling is geen maatstaf voor de werkelijkheid en populariteit is geen maatstaf voor kwaliteit. Het is in het belang van de gevestigde orde dat alle andersdenkenden het gevoel krijgen een kleine minderheid te zijn.

5. Niet vaccineren is geen ‘normaal’ leven meer leiden

Dit is een interessante. Er is de laatste tijd veel gepraat over vaccinatiepaspoorten. Het idee wat er nu verspreid wordt is dat ze ‘onvermijdelijk’ zijn om weer een ‘normaal’ leven te kunnen leiden.

Nu is het idee van ‘onvermijdelijkheid’ een krachtig hulpmiddel. Je kunt het namelijk gebruiken om gevoelens van nederlaag bij je oppositie op te wekken en zo hun toestemming zonder dwang te krijgen.

Je kunt zien dat deze ‘verslagen’ taal de overhand begint te krijgen bij sommige tot nu toe kritische, bezorgde burgers. Je hoort nu dingen als ‘ik wil wel mijn leven terug, dus als ik daar voor moet vaccineren, dan doe ik dat uiteindelijk wel”.

De Britse journalist en schrijver ‘Peter Hitchens’ kondigde onlangs aan dat hij is gevaccineerd omdat vaccinpaspoorten onvermijdelijk waren. Hij zei:

“Ik heb het sterke gevoel dat elke vorm van reizen, en tal van andere dingen, onmogelijk zullen zijn als ik niet over het benodigde vaccinatiecertificaat beschik”.

“Laat u nu vaccineren, want het zal waarschijnlijk uiteindelijk wel moeten” is de boodschap, en het is niet moeilijk om het nut ervan in te zien, gezien de voordelen die je er voor terug krijgt.

Zullen ze uiteindelijk ook in Nederland vaccinpaspoorten uitgeven? Die mogelijkheid is er zeker. Er zitten echter enorm veel haken en ogen aan. De vraag is hoelang zoiets überhaupt stand gaat houden.

Belangrijk om te onthouden: vaccinpaspoorten zullen alleen “onvermijdelijk” worden als de overgrote meerderheid van de mensen het vaccin heeft gehad. Als genoeg mensen weigeren deel te nemen, zal het programma nooit werken of lang stand houden.

Conclusie

Dit is dus een uiteenzetting van alle marketingcategorieën die worden gebruikt om dit vaccin te verkopen aan de burger. Maar wat kunnen we hier nu uit concluderen?

De conclusie is eigenlijk niet eens negatief te noemen. Want wat al deze strategieën met elkaar gemeen hebben, is dat de hysterie steeds groter aan het worden is.

Als de vaccinatie bereidheid echt zo hoog is als Hugo de Jonge beweert, hoeft het vaccin niet zo ‘gepushed’ te worden als het nu wordt gedaan. Als de vaccins echt zo populair zijn, zouden de media er namelijk geen reclame voor maken, maar zouden ze de mensen vertellen niet in paniek te raken.

Gelukkig spreken steeds meer artsen, psychologen en wetenschappers zich uit tegen het ontstaan van een medische politiestaat.

Kortom, er is een goede reden om te denken dat het verzet tegen het ‘nieuwe normaal’ veel groter is dan dat de gevestigde orde ooit had verwacht.

Je zet de koningin (van het VK) niet op een zoomoproep om mensen aan te moedigen te vaccineren als je ‘de oorlog’ aan het winnen bent. Zie onderstaand de videoboodschap van de ‘Queen Elizabeth’.

Op basis van al deze informatie mag je zelf je conclusies trekken. Weet dat holistische gezondheid verder gaat dan het prikken van een naald in je arm. Persoonlijk vind ik het ongelofelijk dat er zo blind wordt ingezet op een experimenteel vaccin wat niks te maken heeft met gezondheid, maar alles met macht en financieel gewin.

Als straks het kantelpunt is bereikt, staat er een leger aan wakkere en bewuste mensen klaar voor de verandering die de wereld nodig heeft. JIJ bent daar voor nodig! Een andere wereld ontstaat namelijk pas bij de verandering van het collectief waar jij als individu onderdeel van bent.

Schiet niet in angst en machteloosheid, maar neem zelfregie over je staat van zijn en je gezondheid. Spreek dan ook niet in termen van anti-vaccinatie, of anti-lock down. We zijn niet anti-iets. We zijn Pro medische vrijheid, Pro burgerrechten, Pro eigen keus en Pro gezondheid. Laten we vooral daar voor blijven staan!

 

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x