“We gaan natuurlijk niemand verplichten om een vaccin te nemen”

Die woorden hebben we al veel en vaak gehoord. Maar zoals altijd met politici, betekenen hun woorden helemaal niets of vaak zelfs het tegenovergestelde.

De meest vreselijke voorbeelden zijn gemakkelijk te vinden bij terroristentuig als mark rutte en hugo de jonge.

Inmiddels is Frankrijk bezig met een vaccinatieplicht en in Spanje gaan ze een wet invoeren die alle, maar dan ook alle macht bij de overheid legt. Op elk door hun gewenst moment moet een ieder exact de orders van het regime opvolgen. Burgers en bedrijven. Bovendien kunnen alle bezittingen van burgers en bedrijven worden afgepakt en worden de media verplicht om uitsluitend het woord van het regime te publiceren.

 

Er wordt een zorgvuldig voorbereid zeer vals plan uitgerold over de mensheid.

De mainstream media lopen, al dan niet bewust en geïnformeerd, mee aan de leiband van de terroristen.

De onafhankelijke media, de oprechte wetenschappers en een kleine groep wakkere mensen doen onderzoek en hebben al veel van het terroristische plan ontrafeld en bewezen.

Maar  u moet goed begrijpen dat zij precies weten waar ze mee bezig zijn en wij komen er slechts beetje bij beetje achter dat er van alles niet klopt. Zij kunnen gaandeweg hun plannen, waar al meer dan 50 jaar aan gewerkt is, weer bijsturen als wij iets teveel geheimen weten te ontrafelen.

 

Wat weten we tot nu toe:

Het virus is gemaakt of verzonnen. Misschien is er echt een nieuw virus, maar dat lijkt onwaarschijnlijk omdat het virus nog steeds niet is ‘gevonden’.

Tot nu toe bestaat het virus, evenals alle ‘mutaties’ alleen nog maar uit computermodellen.

Als u zich wilt verdiepen in hoe dat mogelijk is en waarom een pcr test (is de gouden standaard volgens hugo) toch wel het virus kan vinden, dan is deze video van 19 minuten zeer interessant (helaas zonder ondertiteling)

Virussen en pcr testen. Hier wordt het uitgelegd

 

Veel waarschijnlijker is dat ze het influenza virus, dat elk jaar en over de hele wereld de kop opsteekt en griep veroorzaakt, hebben gebruikt, daar een nieuw naampje op hebben geplakt en een paniekcampagne daaromheen hebben verzonnen.

De pcr test om aan te tonen dat heel veel mensen ziek zijn geworden is ene grote fraude operatie die ook zorgvuldig is voorbereid.

En vergis u niet dames en heren: Dit is allemaal niet begonnen in december 2019 of januari 2020! De voorbereidingen van deze terroristische operatie is al jarenlang aan de gang.

Van de Georgia Guidestones (bevolking terugdringen tot maximaal 500 miljoen) en van de uitspraken van bill gates (inzake 15 % reductie van de bevolking), daar kunnen we geen keihard bewijs aan onttrekken. Evenmin aan de uitspraken van de Franse jacques atalli, die openlijk gezegd heeft dat met een virus mensen zo bang gemaakt kunnen worden dat ze spontaan in de rij gaan staan om een dodelijk spuitje te laten injecteren. Deze man was adviseur van Mitterand en nu de beschermheer van emanuel macron en uiteraard belangrijk lid van het WEF en de bilderberg groep. Vertaling van zijn uitspraak, houd u zich goed vast:

De toekomst gaat over het vinden van een manier om de populatie te verminderen. Natuurlijk kunnen we dat niet doen door mensen te executeren of in kampen te stoppen. We kunnen van ze af raken door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. We zullen iets vinden of creëren, een pandemie die mensen aanvalt, een echte of geen echte economische crisis, een virus dat de ouderen raakt, het maakt niet uit, de zwakken en de bangen zullen erdoor bezwijken. De dommeriken zullen het geloven en zullen vragen om te worden behandeld. Wij zullen er voor zorgen dat we de behandeling klaar hebben, een behandeling die de oplossing is. De selectie van idioten gaat als vanzelf. Zij gaan vanzelf naar het slachthuis.

In mijn column “is er dan toch echt een complot aan de gang” …..

Is er dan toch echt een complot aan de gang?

 

….heb ik onomstotelijk aangetoond dat heel veel landen (allemaal aangesloten bij de WHO) al vanaf 2017 covid-19 testpakketten aan het inkopen waren.

Patenten op covid virussen en patenten op covid injecties zijn ruimschoots in handen van de genoemde leiders.

En dan hebben we nog de wereldwijde covid paniek oefening die, georganiseerd door bill gates (WHO) en mike bloomberg (Johns Hopkins University) van eind 2019. (event 201)

Hier werd met regeringsleiders en pers van over de hele wereld onder andere geoefend hoe het publiek bestookt kon worden met paniekverhalen teneinde de meest absurde plannen er doorgedrukt te krijgen.

Warren Buffet, een van de rijkste mensen op de wereld en vriendje van bill gates, zei onlangs in een interview bij CNBC: “There will be a new pandemic, we know that” (Er komt een nieuwe pandemie, wij weten dat). “We have just started” (We zijn nog maar net begonnen). Hij kondigt chemische, biologische en cyberoorlogsvoering aan tegen de mensheid. De mensheid, waarvan hij zegt dat die denken dat ze iets weten, “maar ze weten veel minder dan ze denken”.

En bill heeft het vorig jaar ook al aangekondigd. Met een enorme grijns op zijn smoel beweerde hij dat de volgende pandemie, nou dáár gaan de mensen pas van schrikken.

Het begint wel steeds duidelijker te worden dat deze hele terroristische operatie bedoeld is om een groot deel van de mensheid uit te roeien.

En kijk eens wat wij ondertussen aan het doen zijn. We gaan vanzelf naar het slachthuis. We gaan in de rij staan voor een spuit waarvan 99,9 % van de mensen die zich die spuit laten zetten en 98 % van de mensen die de spuit bij u zetten, geen flauw idee hebben wat het is en wat het met je gaat doen.

Prof. Dr. Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almería in Spanje, heeft uitvoerig onderzoek gedaan naar de ingrediënten van het pfizer vaccin en komt tot de (voorlopige) schokkende conclusie dat het hoofdbestanddeel het levensgevaarlijke grafeen is.

Download .pdf

 

De bijwerkingen en overlijdens van de spuiten worden vakkundig buiten de mainstream media gehouden. Monitoring daarvan is niet belangrijk.

Neem vooral 2 spuiten en straks nog een paar booster spuiten, mensen! Doe maar precies wat ze allemaal zeggen.

 

Zij weten precies hoe ze het aan moeten pakken.

Wij speuren en ontdekken af en toe iets, maar aangezien de groep van wakkere mensen maar klein is, zet dat weinig zoden aan de dijk. Ze verdelen hun tactieken ook. Er is een menukaart aan maatregelen en wetswijzigingen die de deelnemende regeringen moeten uitvaardigen en doorvoeren, maar waarin ze een bepaalde keuzevrijheid hebben. Daardoor wordt de indruk gewekt dat er over is nagedacht door de betreffende regering. Want ze doen namelijk niet allemaal precies hetzelfde.

Evenzo met de wetenschappelijke onderbouwing. hugo heeft zijn plannetjes altijd al lang klaar in zijn hoofd. Maar wacht altijd eerst nog even het (door hem gedicteerde) advies van de gezondheidsraad of het omt af. Allemaal om u om de tuin te leiden.

 

Een kleine groep heeft hier de leiding in.

We vermoeden namen als bill gates, george soros, klaus schwab en, veel meer op de achtergrond, de rockefeller en rothschild families.

Een grote groep deelnemers aan deze terroristische misdaden is in meer of mindere mate op de hoogte van de plannen. Hierbij moet u denken aan (de leiders van) grote organisaties als De Wereldbank, de WHO en de Verenigde Nazi’s (geen typefout), de bilderberg groep, organisaties die volledig onder controle staan van de groep leiders.

Dan zijn er de vele presidenten en ministers die op ‘need to know’ basis geïnformeerd zijn. Op zich is het niet moeilijk om te achterhalen wie dat allemaal zijn. Sowieso zijn het degenen die meedoen aan deze wereldwijde terreuroperatie, maar deze lieden zijn ook allemaal gedocumenteerd als leden en vriendjes van het World Economic Forum van klaus schwab. Op de site van het WEF zijn ze allemaal als members of authors terug te vinden.

Naar de motivatie van hun deelname kunnen we slechts gissen. Misschien delen ze dezelfde ideologie, misschien is het geld en/of macht die hun is beloofd in ruil voor deelname of misschien speelt er zelfs chantage een rol.

En de rest, dames en heren, alle andere betrokkenen, dat zijn gewoon de meelopers die zich geen vragen stellen. Dat zijn ‘onze’ slaapkamerleden, onze burgemeesters, onze ambtenaren, onze politie, onze rechters, onze ggd’ers, onze huisartsen, onze journalisten, uw buurman en mijn buurman.

Op geen enkel moment is er ook maar een spoortje van twijfel in de hersenpannetjes van deze lieden, terwijl het bedrog en de leugens tegen de plinten op klotsen.

Braafjes doen wat er wordt gezegd en dan gaat hugo de jonge je naar het beloofde land loodsen.

hugo de jonge die tot 4 maal toe een vraag van Gideon weigerde te beantwoorden. De vraag was nochtans zo simpel: “Hoe verklaart u dat er in sommige staten van de VS, waar alle maatregelen zijn afgeschaft, de resultaten vrijwel exact gelijk zijn als in de staten waar de meest strenge maatregelen gelden?”

 

Een zeer legitieme en interessante vraag. Tenminste als je oprechte bedoelingen en plannen hebt. Want kijk eens een mooie evaluatie we hier op een presenteerblaadje aangereikt krijgen. Daar kunnen we lering uit trekken. Maar dat hoeft niet. Dat is namelijk geen onderdeel van het plan. Het is wel een probleem voor de leiders dat vele staten van de VS niet meer meedoen. Kijk, Belarus, Zweden en zelfs Brazilië belachelijk maken, dat lukt nog wel met alle mediapower waarover ze beschikken. Maar als straks de helft van de VS niet meer in de leugens trappen…… Dat zal de reden zijn dat bill en warren de volgende pandemie ronde aan het voorbereiden zijn.

 

Het wetenschappelijk niveau van deze terroristische acties en het intelligentie niveau van de regeringen en van de mensen waarop het wordt losgelaten doet mij nog het meest denken aan deze scene uit de film The Holy Grail van Monty Python:

4.9 20 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
cstv, commonsensetv