Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Wat u niet mag zien van YouTube

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Door Avalerion Awakes

De mate van censuur is sinds het begin van de Covid-pandemie de spuigaten uitgelopen. Zoveel contentmakers zijn van het YouTube domein weggevaagd. Wij weten er alles van, ons eigen CommonsenseTV kanaal moest er ook aan geloven in oktober vorig jaar. Veel mensen in de ‘Truth Community’ zijn gesneuveld op YouTube, o.a. David Icke, Max Igan, Jeff Berwick’s The Dollar Vigilante, en recent geleden ook nog James Corbett. En mijn eigen YouTube kanaaltje, Avalerion Awakes? De eerste video die ik ooit op YouTube postte werd na 2-3 dagen al gecensureerd. Een goed begin dus… Daarna waren er nog twee video’s die werden gecensureerd voordat ik besloot om geen energie meer in het platform te steken en verder te gaan op vrijere platformen.

Deze week moest Flavio Pasquino’s eigen Blckbx ook weer aan de censuur geloven. Zijn YouTube kanaal staat gelukkig nog overeind met ruim 104k abonnees, maar zijn tot nu toe best bekeken Blckbx interview ooit is deze week van YouTube geschrapt. Het interview ‘Outcry to the world, from Israel!!’ ging de hele wereld over en was bijna 1.6 miljoen keer bekeken, met meer dan 65K likes en tienduizenden comments, waarvan de meerderheid heel warm was. Vol van een collectief bewustzijn en éénwording die afkomst en religie oversteeg. Een wonder eigenlijk.

In het interview ‘Outcry to the world, from Israel!!’ vertelt de moedige Joodse Ilana Rachel Daniel een ander verhaal over wat er zich in Israël afspeelt dan wat we voorgeschoteld krijgen door de mainstream media (MSM). Verassing? Niet echt…

Volgens de MSM gaat het toch allemaal zo goed in Israël? Het land met de grootste Covid-19 vaccinatiegraad en is de bevolking toch zo tevreden met hoe het er daar allemaal aan toe gaat?
Ze vertellen er niet bij dat er in feite in één dag een medische apartheid is gecreëerd zodra de Green Pass, ofwel het Covid-19 vaccinatiepaspoort, werd ingevoerd. Zonder dit vaccinatiepaspoort kom je allerlei winkels en andere publieke ruimten niet binnen. De gelovigen onder ons die het laatste boek van het Nieuwe Testament kennen, weten waar dit een voorbode van is…

Ze vertellen ook niet dat iedereen die het land binnenkomt en thuis in quarantaine wilt blijven, i.p.v. buitenshuis, een tracking bracelet moet omdoen die non-stop hun locatie aan de autoriteiten doorgeeft, zodat je als een gevangene of beest in je eigen huis opgesloten zit, allemaal onder het mom van veiligheid. Nee dat vertellen de MSM ons niet he.

Vertellen ze er ook bij dat de Israëlische regering in feite een contract met Pfizer heeft gesloten om hun experimentele genetische Covid-19 vaccins op de Israëlische bevolking te testen? Dat de vaccins feitelijk nog in de 3e testfase zitten? Nee dat wordt ons ook niet verteld. Vertellen ze er ook bij dat er duizenden gevallen van ernstige, permanente vaccinletsel en doden zijn gemeld? Vertellen ze erbij dat de Neurenbergcode omtrent medische experimenten en geïnformeerde toestemming overduidelijk op grote schaal wordt overschreden en er oorlogsmisdaden begaan worden? Nee dat vertellen ze er natuurlijk allemaal niet bij. We zouden toch maar eens achter de waarheid komen. Dat moet koste wat kost tegengehouden worden!

En eenheid en bewustwording die eeuwen tot millennia oude geschillen en bloedvergieten overstijgt? Dat kan natuurlijk ook niet. Meteen schrappen en censureren die handel!

Achteraf gezien is het eigenlijk een wonder dat het interview het meer dan een maand heeft overleefd op YouTube en zoveel mensen heeft bereikt. Ik kan niet anders dan geloven dat de Almachtige daar een hand in heeft gehad. Zaadjes zijn geplant, verbindingen gemaakt en we gaan gewoon verder op vrijere platformen en laten ons de mond niet snoeren.

Hier kunt u het interview alsnog zien als u het gemist heeft. Op Blckbx’s eigen platform. Kijk zo doen we dat! Wie heeft YouTube nog nodig?

En Ilana? Haar noodkreet is inmiddels over de hele wereld gegaan en ze is geïnterviewd door o.a. Reiner Fullmich, Del Bigtree, Alex Jones, Sasha Stone en andere grote namen. Ze heeft haar eigen Telegramgroep waar u haar kunt volgen. Haar Telegramgroep bestaat uit een mooie collectie van internationale contacten, waarmee u kunt verbinden en zo op de hoogte kunt blijven van wat er buiten onze landsgrenzen gebeurt.

Binnenkort gaan Ilana en Avalerion Awakes ook een gesprek opnemen. Houdt onze kanalen in de gaten voor als het zo ver is.

 

Blckbx gaat een onafhankelijk nieuwsplatform opzetten. Hier leert u er meer over.

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x