NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Wat is er toch aan de hand in Nederland?

Vandaag de op langste dag van het jaar, rellen in Den Haag, maar wat ligt hier toch ten grondslag aan?

Ja er zijn de nodige mensen oververhit geraakt en dat kwam niet door de buitentemperatuur, maar door een opa burgemeester, een man die allang met pensioen had moeten zijn, maar deze stad was een VVD bolwerk en hoe dan ook moest dit een VVD bolwerk blijven.

Nadat Paulien Krikke te licht was bevonden, door een vlammend staaltje van onkunde, konden ze uiteraard niet toestaan dat deze stad een echte geschikte kandidaat zou krijgen, dus loco burgemeester Richard de Mos moest kaltgestellt worden, de voorganger van Krikke, Jozias van Aartsen was ook al zo’n VVD coryfee uit dat linkse kartel afvoerputje die een enorme bende achterliet, maar een lokale partij mocht het toch echt niet worden.

Er was een vreselijk vals plan gesmeed, waarvan heden ten dage nog geen spatje van waar blijkt te zijn, maar Richard de Mos werd hierdoor wel uitgeschakeld en dat nu Jan van Zanen het estafette stokje overneemt van partijgenoot Johan Remkes is dan ook niet verbazingwekkend!
Jan van Zanen, de held die Geert Wilders bestookte na zijn minder Marokkanen, de aanzetter tot handtekeningen voor het Wilders-proces en publicist samen met de andere moraalridders Jos Wienen en Hubert Bruls.

Maar nu even terugkomend op de nog tot 1 juli zittende burgemeester Johan Remkes, je zou toch denken dat een rechtse burgemeester een fascistische en anarchistische beweging genaamd Black Lives Matter geen podium zou geven, standbeelden vernielen of bekladden en verdeeldheid zaaien onder de bevolking, dat geeft toch geen pas? maar tegen alle verwachting in werd deze demonstratie gewoon toegestaan.

Maar toen zou er de dag erop de demonstratie komen van Viruswaanzin, welke heel goed geregisseerd was, waar de politie duidelijk geen problemen zag omdat het bestuur behoorlijk meegaand was met de autoriteiten, het zou een vreedzaam protest worden, een bevrijdingsfeestje.
Maar nu komt het probleem, Black Lives Matter is globalistisch en Viruswaanzin is nationalistisch, dus bedoeld voor de eigen samenleving.

Daarbij komt dat Viruswaanzin strijdt voor een stopzetting van de anderhalve meter samenleving en de VVD nogal wat belang heeft bij multinationals, ook wil deze partij in de regering een noodwet tot stand laten komen waarin deze abnormale vorm van samenleven per wet vastgelegd wordt, je behoeft geen complotdenker te zijn, om te kunnen raden waar dat toe leidde!

Dus tot slot van het liedje werd de vreedzame demonstratie afgewezen en wel op een uiterst doortrapte wijze, een dag voordat deze vreedzame demonstratie plaatsvond, kreeg de veertien dagen eerder aangekondigd protest geen doorgang en ook de rechter gaf geen toestemming!
Uiteraard kwamen hier toch de nodige mensen op af, want ja er bestaat in Nederland het recht om te demonstreren!

Het is een ontiegelijke domme inschattingsfout geweest om de ME daar naartoe te sturen, met een heel peloton, een straatwaterkanon en honden dachten ze dit even in de kiem te gaan smoren, er reed zelfs een busje op de menigte in, het is allemaal in beeld verschenen, maar juist dit doet de volkswoede alleen maar verder aanwakkeren, iets wat heel vreedzaam opgezet was, zo bruut aan te pakken krijgt nog een veel groter vervolg!

Deze walgelijke regering en deze imbeciel van een burgemeester hebben de bevolking dus de oorlog verklaard, terwijl de bevolking vreedzaam wilde duidelijk maken, dat een anderhalve meter samenleven in de buitenlucht volslagen onzin is en een groot deel van de bevolking is al getart door de lockdown, zien hun bedrijf failliet gaan, mogen hun ouders niet meer zien in het verzorgingshuis, zie hier even een filmpje met schokkende beelden.

 

Dit mensen is dus de Gestapo Staat genaamd Rutte III, het Nederland van juni 2020, dit is een land waarin ik niet meer wil leven, dit is een dictatuur, alleen de letters Arbeit macht frei ontbreken er nog aan, 21 juni 2020 maakte ons iets heel erg duidelijk, we leven niet meer in vrijheid, dit duivelse kabinet verdient voor de rechter te verschijnen en veroordeeld te worden met zware straffen, dit zijn misdadigers!

Chris Collard.

4.6 11 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
wilboo

er is maar een motie van wantrouwen voor nodig om rutte en zijn bende naar huis te sturen want de macht ligt bij het parlement. ze zeggen dat ze ons vertegenwoordigen maar ondertussen laten ze (op een enkeling na) ons en onze welvaart totaal in de steek. Wat mankeert die lui om zo slaafs de eu en de who/resp rivm te volgen, willem engel en velen met hem hebben voldoende aangetoond dat corona eigenlijk niet echt een probleem is, niet meer dan griep. hebben ze een agenda die wij nog niet kennen? Als het parlement nalaat wat ze behoort te… Lees verder »

Knalkopje1

We zullen wel zien hoe onze ‘vertegenwoordigers’ in de Kamers ons zullen vertegenwoordigen wanneer de fascistische wet behandeld wordt. Ik hoop dat Viruswaanzin de komende zaak tegen de wet zal winnen, maar ik moet het nog zien. Dan zullen we zien of de regering en de rechterlijke macht twee handen op een buik zijn of niet. Een voorbeeld daarvan hebben we al gezien toen de rechter het demonstratieverbod handhaafde.

Last edited 4 maanden geleden by Knalkopje1
Jeanbob

Rechters handhaven de Grondwet al maanden niet. Zie niet in waarom ze dat nu ineens wel zouden gaan doen. Alles is verrot..Overheid, rechterlijke macht, handhaving. 0 respect hebben ze meer voor fundamentele gedragsnormen.

Bart

Stel deze vraag aan mensen aan de linker zijde van het politieke spectrum. Die schijnen overal een correct en duidend antwoord op te hebben.

Knalkopje1

Een viroloog van het ‘Outbreak Management Team’ (dat moet in het Engels, want dit kabinet streeft ook de stapsgewijze invoering van het Engels als landstaal na), dr. Menno de Jong, (familie van minister de Jong?) houdt ons voor dat we anderhalve meter uit elkaar moeten blijven tot er een vaccin is. Ik ben geen antivaxxer, maar het ontwikkelen van een veilig en werkend vaccin kost vele jaren. Deze anderhalve meterfetisjist bagatelliseert de rol van aerosolen, nee het zijn grotere druppeltjes die binnen 1,5 m anderen besmetten. Dus – 1,5 m! Want hij zegt ook dat er weinig verschil is tussen… Lees verder »

Knalkopje1

Deze robotachtige politieagenten deden er goed aan hun blauwe uniformen te verruilen voor de groene uniformen van de Grüne Polizei, ook bekend als Ordnungspolizei, of nog beter, voor leren jassen en slappe hoeden en uitgerust met een ovale penning waarop staat ‘Geheime Staatspolizei’!

Last edited 4 maanden geleden by Knalkopje1
Knalkopje1

Kijk eens! Na gedane knuppelarbeid ging de politie op of bij het Malieveld een patatje eten. Moeten jullie je niet aan de 1,5 m houden, waar jullie zo heilig in geloven? Zijn jullie even vies door de mand gevallen!
https://ejbron.wordpress.com/2020/06/22/vuile-rotzakken-de-nieuwe-nsb/

Last edited 4 maanden geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x