NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Wat is BlackLivesMatter? Hier ziet u het!

Wist u dat BlackLivesMatter in de Verenigde Staten complete stadsdelen heeft veroverd, politie hebben weggejaagd en hun eigen land hebben opgeëist midden in grote steden in de VS?

Dat politiebureaus platgebrand zijn en dat er geen wetten meer bestaan? Dat doorgedraaide rappers met wapens er de dienst uitmaken? Dat de Democraten het er mee eens zijn? Dat de partij volledig is gekaapt door extreem links?

Waarschijnlijk niet. Dit houdt de media bewust verborgen voor u. Bewust! Want u zal wel eens “slecht” kunnen gaan denken over deze fantastische “racismebestrijders”.

Maar dit zijn de intenties van BlackLivesMatter. Een internationale organisatie van blank en zwarte mensen die niet voor rede vatbaar zijn en alles wat ze tegen komen plunderen en iedereen op hun weg in elkaar slaan. Ook bejaarden. Het doet er niet toe.

Ze krijgen steun van de Dems in de VS en in Europa van Merkel, Sánchez en ook van de Nederlandse (linkse) partijen. De heftige beelden worden uit de media gehouden en de “oude vertrouwde NPO” wakkert dit aan. BEWUST! Héél bewust!

Maar gelukkig is journalisme in de mainstream media nog niet helemaal dood.

Niet in Nederland. Ook niet door zogenaamde “rechtse” onafhankelijke journalisten die volledig opgaan in de schijnwereld van de politiek en de media.

Dit is de best bekeken mainstream media journalist van de VS en waarschijnlijk ook wereldwijd. Tucker Carlson.

Tucker Carlson scoort dagelijks het dubbele van de eenzijdige fakenewszender CNN en laat de rest op straatlengtes afstand.

Logisch gevolg is dat sponsors zoals Disney zich terugtrekken. Maar dat is gelukkig nog geen deuk in een pakje boter voor dit netwerk en een ontzettende afgang voor dit soort sponsors. Het maakt deze man en dit netwerk alleen maar populairder.

Want hoe iedereen en alles zich ook tegen u lijkt te keren…U bent niet alleen. Sterker nog..U bent in de meerderheid en draagt het gezonde verstand en het gelijk aan uw zijde.

Hadden wij deze man dagelijks in onze Nederlandse huiskamers gezien dan had Nederland er heel anders uitgezien.

En dan kan men zeggen: FOX of Carlson is rechts…

Nee. Het gaat niet meer om links en rechts.  Het gaat hier om Goed tegen Kwaad.

Luister naar Tucker Carlson die verslag doet van BlackLivesMatter. Iets wat u in onze media NOOIT zult zien. We hebben uiteraard alles ondertiteld.

Mocht de video niet zichtbaar zijn is hier de link:

https://www.bitchute.com/video/9VrdoAC0MjGM/

 

Journalisme is dood, zegt men vaak. En dat klopt. Het is te bedroevend voor woorden dat men tegenwoordig de waarheid moet vinden via platforms zoals CommonSenseTV waar eerlijke burgers, die het beste met dit land voorhebben, u nog willen informeren en waarschuwen wat er allemaal gaande is.

Dit door zoveel mogelijk en zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen en dit te onderbouwen met bronnen en door onderzoek en de bereidheid fouten toe te geven.

Misschien niet altijd even professioneel. Misschien soms gebracht met iets té veel emoties. Maar wel oprecht! Het is een missie geworden. Een opdracht om te doen wat de journalistiek met al hun geld en dikbetaalde mensen behoort te doen.

En veel alternatieve media zoals wij, moeten daar veel, HEEL VEEL voor opgeven. Maar we doen het!

En we hebben het gelijk over grote zaken heel vaak aan onze zijde.

Vandaar dat wij ook ongestoord kunnen zeggen dat Corona een grote zwendel is geweest.

100.000 kijkers per dag. NIEMAND gaat tegen ons in.

Kan ook niet. Het zijn hun eigen cijfers. Maar dan wel uitgelegd met de juiste verhoudingen en de juiste context erbij in plaats van de paniekcijfers maar wel lijkenzakken zonder context waar de media u het hoofd mee op hol brengt.

Dan zie je direct dat deze maatregelen en alle gevolgen die dit met zich meebrengt niet voor een procent in verhouding staat tegenover wat er werkelijk aan de hand is.

Wie gaat er nou een hele wereldeconomie op z´n kop zetten voor 0,03% slachtoffers in het land? Gemiddeld 80 jaar? Geen enkel persoon met een beetje gezond verstand.

De overledenen zouden zich omdraaien in hun graf!

En als je dat weet dan ga je beseffen dat deze regering, Mark Rutte, Hugo de Jonge, Grapperhaus en de media er met levenslang nog goed van af zouden komen.

Voor wakkere mensen zijn de irrationele sprongen die de media en politici maken niet meer te volgen. Voor veel mensen die zich niet zoveel bezighouden met wat er in de wereld gebeurt inmiddels ook niet meer.

Maar.. wij zijn murw geslagen door de coronazwendel en er is misbruik gemaakt van uw angst en goedgelovigheid. En voor u het weet…Is alles weg. Alles!

En wij gaan door totdat iedereen dat ziet! Want wij willen deze moordenaars zien HANGEN!

4.5 15 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
willemjob

De mentale onderkant zal immer weer proberen de zaak over te nemen in onze samenlevingen. De Franse revolutie en het spoor van bloed dat er uit voortkwam is hun grote voorbeeld. Ook het bloedspoor van de goddeloze bloeddorstige communisten mag niet onvermeld blijven. Honderden miljoenen slachtoffers ! Er zal altijd weer een nieuwe onderkant opstaan en dat zullen immer de mentaal gemankeerden zijn die willen vernielen, brandstichten, plunderen en mensen in het gezicht schoppen. Niemand is er geïnteresseerd in wat rappers voor gore teksten uitbraken omdat de goegemeente denkt dat ze dat niet menen. Fout dus, dat menen ze dus… Lees verder »

vrij mens

“Het is te bedroevend voor woorden dat men tegenwoordig de waarheid moet vinden via platforms zoals CommonSenseTV waar eerlijke burgers, die het beste met dit land voorhebben, u nog willen informeren en waarschuwen wat er allemaal gaande is.” Bravo, bravo burgerjournalisten van CommonSenseTV!!! Ik vind jullie geweldig en een enorme aanwinst. Hulde! Laten we zoveel mogelijk, liefst alle Nederlanders wakker maken en als éénheid (bruin, wit, vrouw, man, homo, hetero etc) vreedzaam optreden tegen deze regering die onze burgerrechten afneemt en het volk verraad aan de WHO, Gates en het Grote Geld. Een marionetten-regering die niet handelt voor haar burgers… Lees verder »

Hansz Pint

In de harmonie… groeit het zaadje van de Chaos…en, vice versa ! DE…Evolutie, vereist conflicten, zonder kan er geen groei ontstaan… Consensus is er bij de macht … verdeel en heers ! Verdeling. tweedeling, is er bij de burgers, altijd in kampen, altijd protectionisme, altijd wankel…altijd tegenover elkaar… If we raise our voice as ONE… Theres nothing that cant be DONE. Zodra alles uit handen gegeven is… krijg je noordkoreas...chinas… EUs... Macht corrumpeert en het volk dat nooit leert ... Maar NU ... bestaat er een Kans dat wij wel leren, en... handelen. Maar wie zijn wij, wanneer voelenwijons sterk… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Hansz Pint
ALF

als dit waar is is het nog veel erger
https://www.youtube.com/watch?v=ItA3c3_IwT8&t=170s

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x