Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen
cstv doneer
It makes sense

Wappiez – Dé Social Datingsite voor Wakkere Mensen

Verspreid de vrijheid!

De splitsing in de samenleving door de coronamaatregelen is inmiddels voelbaar geworden en zal steeds ergere vormen aan gaan nemen. Sommige mensen zijn van mening dat het een kwestie van tijd is, dat alles aan het licht zal komen en we weer terug naar normaal zullen gaan, maar het is mijn overtuiging dat dit niet zal gebeuren. Een splitsing van de samenleving, van je vrienden, familie en geliefden is vervelend, tragisch en bizar.

Maar hoewel de route die voor ons ligt moeilijk zal zijn, zullen we er later, als alles voorbij is, op terug kijken en beseffen waarom dit allemaal noodzakelijk is geweest. Totdat het zover is, zullen we als we niet in een sociaal isolement terecht willen komen, met elkaar moeten gaan verbinden. Een goede eerste stap hiervoor zou de nieuwe social datingsite voor wakkere mensen Wappiez Dating kunnen zijn. Maar wat is een social datingsite precies en waarom hebben we dat nodig?

Kunnen gevaccineerden en ongevaccineerden samen zijn?

Het zal steeds moeilijker worden voor gevaccineerde stelletjes om bij elkaar te blijven. Immers, hoe meer vaccinaties je neemt, hoe zwakker je immuunsysteem wordt en hoe gevaarlijker je partner wordt voor jezelf en misschien ook je kinderen. Ook is er de mogelijkheid dat als je partner net een prik hebt gehad, deze de gevaarlijke spike proteïnen aan je door kan geven wanneer je met elkaar naar bed gaat.

En als je single bent en een partner zoekt, waarom zou je het risico nemen om met iemand samen te gaan die dermate verschillend tegen de wereld aankijkt én je ook nog eens ziek zou kunnen maken als je met elkaar samen bent? En dan hebben we het ook nog niet eens over ‘shedding’ gehad, wat de mogelijkheid is voor het doorspelen van stoffen die in het vaccin zitten. Nadelige gevolgen van ‘shedding’ zijn in sommige gevallen gerapporteerd.

De klachten variëren van griepachtige verschijnselen tot allerlei bloedingen: onregelmatige menstruatie, bloedingen bij jonge meisjes ruim voor de verwachte aanvang van de menstruatie, bloedingen bij vrouwen na de menopauze, pijn in de teelballen en genitale uitslag bij jongens, en, in ten minste één duidelijk geval, de dood.

Wappiez - Social Datingsite voor Wakkere Mensen

Daten voor wakkere mensen

Genoeg redenen dus om een eventuele partner te zoeken die dezelfde vaccinatiestatus heeft als jou. Op de nieuwe site Wappiez kun je helemaal gratis elkaar leuk vinden en privé aanspreken, zodat je uiteindelijk ook met elkaar kunt afspreken. De eigenaar, René Mirck vertelt er het volgende over:

"Waar je bij andere datingsites, zoals Tinder en Happn, wel elkaars profiel kunt bekijken, daar moet je al gauw betalen voor het simpelweg kunnen bekijken wie jou heeft leuk gevonden, maar bij Wappiez heb je daar geen last van. Alles is 100% gratis en je kan zoveel vrienden maken, praten en afspreken als je wilt."

Vind 'wappies' bij jou in de buurt

Geen behoefte aan een date en zoek je gewoon wat gezelschap bij jou in de buurt voor een drankje of een wandeling? Met de Mapfunctie kun je snel zien wie er bij jou in de buurt woont en deze persoon uitnodigen om gewoon lekker te kletsen. René vervolgt:

"Wappiez is op de tweede plaats een social media platform waar mensen zichzelf kunnen laten zien en kennis met elkaar kunnen delen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen én van elkaar kunnen leren. Heb je een leuke foto die je graag wilt delen? Deel het met de groep! Of ben je een bijzondere video tegenkomen? Deel het met elkaar en maak de community weer een stukje wijzer."

Kortom, reden genoeg denken wij om even een kijkje te nemen als je behoefte hebt aan wat gelijkgestemden te ontdekken die bij jou in de buurt wonen. Bekijk hier de website voor wappies.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x