Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Walgelijke mainstream bagataliseert unicum in Italiaanse historie

De mainstream media haalt wanhopig alles uit de kast om Salvini te bestrijden en scheppen een andere werkelijkheid.

Een unicum in de history van Italië wordt gebagataliseerd.

Uiteraard schrijft iedere media zijn stukken met een bepaalde invalshoek. Het Parool zal een vrolijker stuk schrijven wanneer er ergens een groot links succes wordt geboekt, dan bijvoorbeeld de Telegraaf.

Maar deze manier van verslaggeving van de mainstream media is zo ziekelijk eenzijdig. En het is framing. Ook door laatstgenoemde Telegraaf.

Vier jaar geleden zat rechts bijna overal in Italië op de oppositiebankjes en had slechts 15% van de regio´s een rechts/nationalistisch bestuur.

Daarentegen is rechts-populisme en nationalisme nu in opmars en heeft rechts het voor het zeggen in 65% van de Italiaanse regio´s.

Salvini won acht lokale verkiezingen in het land op rij. Calabria was nummer 9 en de reeks hield op bij Emilia-Romagna, op een haar na. Eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Romagna is (was) door en door socialistisch en communistisch. (bron)

En juist daar was de enige “tegenslag” die rechts electoraal te verwerken had. Terwijl het in feite ook een mega-overwinning was.

De linkse pers duikt meteen op Emilia-Romagna, alsof dat het “bewijs” is dat rechts heeft gefaald. De journalistengilde, waaronder ook de Telegraaf, wrijven het graag bij de nationalisten in dat ze “verloren” hebben.

Verloren? Lega en ‘Broeders van Italië’, twee Nationalistische partijen kregen samen 40% van de stemmen in Emilia-Romagna. Dat is onvoorstelbaar. In het door en door marxistische Emilia-Romagna is zo´n uitslag als deze vrijwel niet voor te stellen. Een collectieve bewustwording op z´n extreemst.

Stel je voor dat FvD en PVV morgen 40% van de stemmen in Amsterdam winnen, dat zou ons Emilia-Romagna zijn. En zelfs dan zullen de gevestigde journalisten wel een manier vinden om te claimen waarom PVV en FvD verloren hebben.

De pers analyseert en speculeert wat er toch is misgegaan met de mensen. “Inspelen op onderbuikgevoelens” en “heftige campagne” hoor je vaak.

Maar met een heftige campagne maak je van een socialist geen patriot. Laat ze daar eens over nadenken.

Mensen zien hun dagelijks leven ingrijpend veranderen. En dat dat niet is omdat tijden nou eenmaal veranderen. Dat gaat om hele andere zaken. Olifanten die men niet wil zien. De politiek luistert niet naar de burgers.

Het zijn globalisten die nooit toe zullen geven. Zij hebben een plan.

Bronnen:
De anti-Nationalistische Telegraaf kan het niet laten om Volkskrantje te spelen
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1381110306/aanval-salvini-afgeslagen

https://www.telegraaf.nl/nieuws/534558810/poging-salvini-om-links-bolwerk-italie-te-veroveren-mislukt

Video: Het succes van Lega in Calabria en Emilia-Romagna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.