Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Waarschuwing schokkend beeldmateriaal berichtgeving onthoofding vierjarige.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nanny die een meisje van vier onthoofde en vervolgens haar hoofd door de straten droeg terwijl ze ‘Allahu Akbar’ schreeuwde, zal na slechts vijf jaar op de psychiatrische afdeling vrij zijn nadat de doktoren haar hebben ‘genezen’.

 • WAARSCHUWING GRAFISCHE INHOUD 

Een oppas die een vierjarig meisje onthoofde en vervolgens haar hoofd door de straten droeg terwijl ze ‘Allahu Akbar’ schreeuwde, zal na slechts vijf jaar op een psychiatrische afdeling vrij zijn, aldus berichten.

Gyulchehra Bobokulova, 43, is ‘genezen’ van de ‘chronische psychiatrische stoornis’ die haar ertoe bracht Anastasia Meshcheryakov te vermoorden en haar hoofd in Moskou te paraderen, beweren Russische artsen.

Op gruwelijke beelden is te zien dat de in boerka geklede Bobokulova het afgehakte hoofd van Anastasia – bekend als Nastya – vasthoudt en ‘Ik ben een terrorist’ roept buiten het metrostation Oktyabrskoye Pol in Moskou.

Anastasia’s hoofd valt uit de handen van de oppas en rolt verontrustend over de grond terwijl Bobokulova wordt overmeesterd door omstanders en politieagenten.

Bobokulova beweerde dat ze de brute moord had gepleegd om wraak te nemen op Vladimir Poetin voor bombardementen in Syrië.

Ze zal slechts vijf jaar na de gruwelijke aanval uit de gevangenis worden gelaten, omdat doktoren er ‘zeker’ van zijn dat ze ‘onschadelijk’ is, beweren rapporten.

Rusland: Nanny gearresteerd door de politie na onthoofding van kind

A nanny who decapitated a four-year-old girl then carried her head through the streets (pictured carrying the head) shouting 'Allahu Akbar' in Moscow will be free after just five years in a psychiatric ward, reports claim

Een oppas die een vierjarig meisje onthoofde en vervolgens haar hoofd door de straten droeg (afgebeeld met het hoofd op de foto) terwijl ze in Moskou ‘Allahu Akbar’ schreeuwde, zal na slechts vijf jaar op een psychiatrische afdeling vrij zijn, aldus berichten.

 

Gyulchehra Bobokulova, 43, is ‘genezen’ van de ‘chronische psychiatrische stoornis’ die haar ertoe bracht Anastasia Meshcheryakov te vermoorden en met haar hoofd naar buiten te paraderen (foto), beweren Russische artsen.

Horrifying footage shows burka-clad Bobokulova clutching the severed head of Anastasia - known as Nastya (pictured) - and shouting 'I am a terrorist' outside Oktyabrskoye Pol metro station in Moscow

In de nasleep van de moord betwistten de ouders van het meisje de uitspraak van de rechtbanken dat de oppas – die al een aantal jaren bij haar gezin woonde – ziek was, en eisten dat ze een behoorlijk proces zou ondergaan.

Ze werden gesteund door de Russische oppositieleider Alexei Navalny, die zich afvroeg of de psychiatrische diagnose politiek gemotiveerd was.

Maar Bobokulova werd gestuurd voor een verplichte psychiatrische behandeling in het ziekenhuis.

‘Artsen zijn ervan overtuigd dat hun patiënt ongevaarlijk is, (maar) opinieleiders stemmen voor strikte controle’, meldde een Russisch televisienetwerk.

De moeder van het slachtoffer, Ekaterina Mescheryakova, zei: ‘Mijn familie kan zich niet veilig voelen als Bobokulova in de toekomst mij of mijn andere kind vindt.

‘Tijdens het onderzoek heeft ze verklaard dat ze van plan was om ons hele gezin te vermoorden.’

 

Bobokulova (afgebeeld in de rechtbank) beweerde dat ze de brute moord had gepleegd om Vladimir Poetin te wreken voor bombardementen in Syrië

Anastasia's head (circled) falls from the nanny's hands and disturbingly roles along the ground as Bobokulova is overpowered by bystanders and police

Anastasia’s hoofd (omcirkeld) valt uit de handen van de oppas en rolt verontrustend over de grond terwijl Bobokulova wordt overmeesterd door omstanders en politie

De populaire blogger Lena Miro zette vraagtekens bij de geplande release, die was onthuld door de krant Moskovsky Komsomolets.

‘Het is belangrijk dat iemand die het hoofd van een kind afhakt met een keukenmes, in geen geval de kans krijgt om terug te keren naar de samenleving’, zei ze.

‘Zo iemand moet zijn hele leven in de gevangenis of in een psychiatrisch ziekenhuis doorbrengen. Dit is niet te genezen.

‘Ze kunnen niet naar huis worden gestuurd met een recept om pillen in te nemen en om regelmatig naar een psychiater te gaan.

‘Maar hier (in Rusland), zo blijkt, kan dat.’

Psychiater Artem Gillen zei: ‘Bij schizofrenie is terugval altijd mogelijk.

‘Het is onmogelijk om ze voor 100 procent te vermijden, je kunt ze alleen minimaliseren.

‘Dergelijke patiënten staan ​​na ontslag uit het ziekenhuis onder bijzonder toezicht.’

Drie jaar geleden stierf de vader van het slachtoffer nadat hij hersenvliesontsteking had gekregen.

Haar moeder is inmiddels hertrouwd.

De rechtbank oordeelde dat Bobokulova leed aan paroxismale paranoïde schizofrenie, maar de moeder zei dat ze ‘gezond’ en ‘opgewekt’ was voordat ze werd beïnvloed door extremistische ideologieën op het internet.

Vrouw onthoofd tijdens bloedbad in Franse kerk


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x