Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Waarom zou u de overheid vertrouwen?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Waarom zou u de overheid vertrouwen?

Veel mensen hebben het gevoel dat er nu wel iets vreemds gaande is met de aanpak van het corona, het voelt wat inconsistent, de regels veranderen continu, het lijkt allemaal wat onhandig geklungel en niet heel nuttig. Maar ach, de overheid maakt misschien wel eens wat fouten maar alles vanuit de beste bedoelingen, toch?

Dit vertrouwen is opgebouwd omdat er al sinds 1945 geen grote oorlog is en het relatief goed is gegaan. We leven vooralsnog in welvaart en de meeste mensen waren tot voor kort redelijk gelukkig.

Het wordt nu echter de hoogste tijd om wakker te worden en de overheid met andere ogen te gaan zien. Ik zal een paar voorbeelden noemen als een wake up call.

Het aantal doden veroorzaakt door overheden in de geschiedenis is aanzienlijk meer dan het aantal doden veroorzaakt door oorlogen. Er zijn bijna 100 miljoen mensen overleden ten gevolge van het communisme in Rusland en China. De genocide door de nazi’s heeft tot bijna 20 miljoen doden geleid, dit is los van het oorlogsgeweld. De lijst van genocides is zeer lang.

Een ander duidelijk voorbeeld is het bankensysteem.

Wij betalen met zijn allen rente aan centrale banken als ECB en FED. Deze rente gaat niet terug naar de bevolking maar gaat naar o.a. de Rockefeller’s en de Rothschilds. De onrechtvaardigheid van dit systeem is in geen enkel economieboek terug te vinden.

Verder beginnen overheden regelmatig onrechtvaardige oorlogen waar ook wij als Nederland dan gedwee bij aansluiten.

Weet u nog de Golfoorlog waar premier Balkenende en Jaap de hoop Scheffer maar al te graag aan mee deden? De aangedragen motivatie voor de Golfoorlog waren de massavernietigingswapens van Saddan Hoessein maar het bewijs hiervoor was volledig uit de duim gezogen. Het ging natuurlijk om de olie in Irak.

Een ander voorbeeld is de invasie van Afghanistan omdat een paar man uit Saoedi Arabië na een paar vlieglessen drie torens hadden laten instorten. Is er iemand die de bezetting van Afghanistan wel een passende reactie vond op deze gebeurtenis? Bij deze invasie ging het natuurlijk om de opiumhandel.

En herinnert u zich nog de woekerpolis-affaire? De grote roofridders onze maatschappij, de banken, hadden ons beroofd van 20 – 300 miljard euro. Hoogleraar Arnoud Boot had minister Zalm hiervoor gewaarschuwd maar minister Zalm lachte alle zorgen weg. De rooftocht kon hierdoor jarenlang ongehinderd doorgaan. Toen er eindelijk een rechtszaak plaatsvond heeft bemiddeling plaatsgevonden door Wabeke, die volgens geruchten, chantabel is vanwege ontucht met kinderen. De bevolking kreeg een schijntje en de banken mochten het geroofde geld houden. Minister Zalm had opgesloten moeten worden maar kreeg de ene topfunctie na de andere bij de DSB & ABN- Amro als dank voor zijn gewillige medewerking.

Hoeveel is 30-100 miljard? Ter vergelijking: als alle allochtonen in Nederland morgen een nieuwe Mercedes zouden stelen gaat het nog maar om een fractie van wat de banken gestolen hebben. Misschien is dit een beetje een verknipt voorbeeld maar geeft ook aan hoe weinig de overheidsfraude aandacht krijgt in vergelijking met de immigratieproblematiek.

Ook bij andere fraudezaken als World Online, Bernie Madow, Icesave en ga maar door; de bevolking is altijd de klos, de witteboorden komen er mee weg en de overheid laat het allemaal gebeuren.

En denkt u werkelijk dat de overheid begaan is met uw gezondheid ? We krijgen massaal griepvaccins toegediend die geen meerwaarde, 1 miljoen mensen zit aan de antidepressiva waarvan meerwaarde ten opzichte van placebo 3% is, we krijgen massaal statines voor een te hoog cholesterol, volstrekt zinloos en met veel bijwerkingen. De farmaceutische industrie wordt rijk, wij hebben de bijwerkingen en de overheid laat het gebeuren.

En hoeveel moeite heeft de overheid gedaan om roken en obesitas te verminderen? Ook zonder dwang was daar veel eerder enorm veel gezondheidswinst haalbaar geweest. Dit zou echter ten koste gaan van belastingwinst dus dat had niet echt de prioriteit.

Kortom: wij, de gewone man zijn slechts melkkoeien, manipuleerbare vrijwillige slaven met als doel de elite te verrijken.

Nu terug naar de corona crisis.

De bevolking wordt nu massaal in een volstrekt onzinnige lockdown gehouden. De gezondheidswinst voor de bevolking is negatief, de winst voor de overheid is evident: crowd control. Wij zijn door angst als was in handen van de overheid en laten de meest onzinnige maatregelen gedwee gebeuren.

Onze bewegingsvrijheid om het tij nog te keren wordt steeds kleiner, de wetten drastischer, de straffen hoger de onderdrukking feller en ook de censuur neemt zienderogen toe.

Mensen beseffen te weinig in wat voor een gruwel-wereld wij terecht dreigen te komen, wij marcheren gedwee met onze mondkapjes naar de afgrond. Een inktzwarte episode in de geschiedenis staat ons te wachten.

Is er nog hoop?

Er zijn twee manieren om onder deze dictatuur uit te komen: of wij worden zelfs bijtijds wakker of Amerika komt ons redden.

Als Trump president wordt, laten we het hopen, zal hij in Amerika de lockdown staken. De hele wereld kan dan duidelijk zien dat er niets bijzonders gebeurt. Het leven zal weer zijn gangetje gaan en niemand zal overlijden. Dat is ook al goed zichtbaar in Zweden maar dit land is blijkbaar niet groot genoeg om als voorbeeld te dienen en het lukt de media om dit te verzwijgen.

Maar wij hebben geen Trump. Wij hebben Mark Rutte en de EU en zitten dus binnenkort in een dictatuur met quarantaine kampen en verplichte vaccins.

De vraag is of Amerika een leger zal sturen om Europa te redden. Ten eerste is het motto America First. Ten tweede moet Trump eerst orde op zaken stellen in Amerika. Hij moet eerst alle rotte appels van het systeem verwijderen, drain the Swamp zeggen ze daar. Pas als dat geregeld is kan hij overwegen om Europa te gaan helpen om onder de dictatuur uit te komen. We zouden het Trump echter wel iets makkelijker maken als we hier zelf bijtijds wakker zouden worden, Trump zal namelijk geen leger sturen als wij dat leger als een invasie gaan beschouwen.

Hoe groot is het gevaar voor ons op korte termijn? Meestal geldt de regel hoe groter de leugen, hoe groter de inzet. De leugen is groot dus de inzet is ook vrij groot, en niet in ons voordeel. Daarbovenop komt: hebben de criminelen bij de overheden nog een weg terug? Waarschijnlijk niet als de waarheid uitkomt wacht hen een Neurenberg-achtig scenario. Dus zelfs als ze de strijd verliezen zullen ze, net als Hitler in de bunker, doorgaan tot het bittere einde.

Besef wel, wij hebben de massa en de waarheid, zij hebben de media, het geld en nu nog de politie. Als laatste wapen kunnen zij het geldsysteem laten instorten voor een massale ontregeling. En wellicht hebben ze nog meer verassingen achter de hand. De strijd is nog lang niet gestreden.

So Wake Up People.

S. de Roon

[the_ad id=”29741″]

[the_ad id=”29757″]


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x