Waarom stopte Nederland zo abrupt met onderzoek naar HCQ (hydroxychloroquine)?

De oorlog tegen hydroxychloroquine. Grote namen doen alles om dit medicijn uit de publieke interesse te verbannen!

Het Nederlandse onderzoek naar de twee malariamiddelen chloroquine en hydroxychloroquine wordt definitief stopgezet. De studie werd tijdelijk stilgelegd nadat uit een ander groot, wereldwijd onderzoek bleek dat de medicijnen niet deugdelijk zouden zijn.

Dat onderzoek werd echter ingetrokken. Toch ziet Nederland geen heil in verder onderzoek. (bron) (bron)

Wat bezielt men om zo´n onderzoek te stoppen?

 

De malariamiddelen worden veel voorgeschreven voor malaria en een aantal artsen claimen geweldige resultaten bij het coronavirus.

Het middel wordt wereldwijd geprezen. Donald Trump is één van de personen die het middel gebruikt.

Toch zien we ineens allerlei landen zich terugtrekken en maken ze VALSE CLAIMS dat het dodelijk kan zijn. (onbewezen claims)

In dit hele COVID19-circus worden er aannames gemaakt die nergens bewezen zijn. Niet één persoon is overleden aan het middel. Ook niet in combinatie met COVID19.

Maar toch… ineens was daar die mediagolf wereldwijd die ons ervan moest overtuigen dat het middel hydroxychloroquine niet werkt. En om dus extra schrik aan te jagen, zelfs DODELIJK kan zijn. Pure speculatie. (bron)

Speculaties die zich overal voordoen wanneer het COVID19 betreft.,

Echte oplossingen worden krampachtig uit de media gehouden. Zo kan de gemiddelde televisiekijker daar in ieder geval niet meer over klagen.

Het rare is dat dit tegen het advies van de WHO ingaat die in eerste instantie het middel prezen.

Ziet Bill Gates zijn investering in een vaccin tegen Corona in duigen vallen? Er zijn namelijk veel te weinig mensen gestorven aan dit mini-virus. Bill Gates had waarschijnlijk miljoenen doden verwacht, en daar ook op gehoopt en op geanticipeerd. Die cijfers moesten omhoog en daar werd geld voor geboden en corrupte artsen voor gebruikt. Toegegeven, dat is ook speculatie.

Wat was de doorslag dat het middel voorgoed (voor het publiek) van tafel werd geveegd?

De COPCOV-trial. (bron)

“There are currently no proven vaccines or drugs for prevention of COVID-19. Chloroquine and hydroxychloroquine, drugs that have been used to treat malaria and a variety of rheumatological conditions have shown initial promise. Funded by the COVID-19 Bill & Melinda Gates Foundation, Wellcome and Mastercard Therapeutics Accelerator grant, the COPCOV study will enroll 40,000+ vital frontline health care workers and staff who have close contact with COVID-19 patients to determine whether chloroquine or hydroxychloroquine are effective in preventing COVID-19.”

Nogmaals de vraag… Wat bezielt men om zo´n onderzoek te stoppen?

En een oplettende lezer ging op onderzoek uit. En wie zit er achter COPCOV, door met een hele boel centjes te stimuleren dat dit een slecht middel is (en zelfs claimen dat het dodelijk kan zijn)?

De naam die overal opduikt. Bill Gates.

 

Kortom: Hydroxychloroquine is JUIST de moeite waard om eens onafhankelijk onderzoek naar te doen. 

Want met een zak geld, trekt iedereen zijn bevindingen terug. Zolang je maar genoeg dollars of euro´s schuift:

Drie auteurs hebben een artikel ingetrokken dat wereldwijd leidde tot zorgen over de veiligheid van het middel hydroxychloroquine, dat voorkomt in malariamedicijnen. Ze schreven eerder in het gezaghebbende medische vakblad The Lancet dat de kans op overlijden bij patiënten met COVID-19 kan toenemen als ze ook hydroxychloroquine krijgen.
De schrijvers zeggen nu dat ze zich zorgen maken over de kwaliteit van de data die ze hebben gebruikt. Ze stellen dat de gegevens zijn aangeleverd door het bedrijf Surgisphere. Dat zou nu weigeren de volledige datasets beschikbaar te stellen en daardoor konden de onderzoeksresultaten niet worden getoetst. Een van de auteurs, Surgisphere-topman Sapan Desai, sloot zich niet aan bij de intrekking.

Kans op overlijden!? Wat een LEUGEN. Gebaseerd op WAT? Geen ENKEL concreet voorbeeld. Ja, geef het anders aan een 87-jarige die in het vierde stadium van kanker zit. Misschien gaat die dood en hebben jullie allemaal bewijs.

Maar welke truc gebruikt men om dit kracht bij te zetten?

“Overall, patients treated with hydroxychloroquine alone experienced a death rate of 27.8%. Patients treated with hydroxychloroquine and…blabla” (bron)

Zo ken ik er nog wel een paar, maar hoe hoog ligt het percentage ZONDER dit mnedicijn dat werdgetes op deze bejaarden die het virus droegen en een andere aandoening hadden? De bron is een heel lang verhaal maar geen enkel bewijs wordt gegeven.

We kunnen niet wachten tot de dag komt dt deze mensen van de kaart worden geveegd.

Figuurlijk natuurlijk,AIVD. Geen zorgen!

Lees ook: Het verhaal achter Bill Gates…

Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?

Mark Rutte blijft schuiven namens Nederland van uw belastingcenten:

Mark Rutte stort 325.000.000 naar Bill Gates, WHO en Unicef voor “immunisatie”

 

 

nl Dutch
X