NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Waarom blijft Grapperhaus zitten? Begrijp macht!

Toneelstukje Coronadebat

Gisteren zijn diegenen die het coronadebat hebben gevolgd, getuige geweest van een, dit keer, wel hele grote poppenkast.

Het begon met een officier van Justitie die (probeerde) in tranen uit te barsten.

Daarmee haalde hij, wereldvreemd als deze bestuurders zijn, direct de woede van vele Nederlanders op zijn hals.

Deze man, die verantwoordelijk is voor tienduizenden boetes (vaak ineens gegeven, zonder waarschuwing, ook aan minderjarigen). De man die verantwoordelijk is van het verstoren van kinderfeestjes en de man die verantwoordelijk is voor duizenden mensen die nu een strafblad hebben om niets, ja..vanwege het, vaak per ongeluk, gebruik maken van hun vrijheid, staat nu ineens te janken. “R*t op!” is de eerste natuurlijke reactie van een ieder die hier mee te maken heeft gehad en n u deze man die letterlijk lak heeft aan alle regels.

Het is puur nep. Het is niet echt. Als je de foto´s bekijkt van het restaurant, N.A.P Bloemendaal (DuckDuck it), dan zul je zien dat daar binnen alles behalve anderhalve meter afstand bewaard kan worden. Onmogelijk. Of stonden ze in vakken zoals op een schaakbord? Hou toch op.

De man is onderdeel van de agenda. Een soort medewerker bij een bouwbedrijf. Dat zijn alle politici in onze coalitie. Bestuurders zonder kennis.

De “experts en wetenschappers” (de kliek die je dag in, dag uit bij de media ziet) en mensen zonder al te veel emoties die dit kunnen uitvoeren, worden aangesteld. Vandaar lagere schoolleraar Hugo de Jonge.

Klaver voelt zich als een vis in het water. Deze 3 uut de coalitue zitten diep, heel diep, tot aan hun ellebogen in de opdrachtgevers van de marxisten die Het Nieuwe Normaal willen invoeren.

Ze weten dat ze niet meer terug kunnen. Kan wel, maar dan heb je heel wat uit te leggen en verraad je je partners in crime. Dan maar het volk..

Dat in je achterhoofd hebbende zie je een liegende Minister van Justitie met krokodillentranen die hij vooral opwekte door terug te denken aan zijn eigen trouwdag, niet aan de burgers de werkelijk lijden.

Gisteren zagen we een schouwspel Mark Rutte, Hugo de Jonge en Grapperhaus waar je als wakker mens direct doorheen prikt.

Het woord “belang van de burgers” is nergens gevallen. Alleen de loze niet onderbouwde kreet: “We hebben mensen gered.” Gebaseerd op helemaal niets. Integendeel.

En wat men de ouderen aandoet… Mensen met meer levenservaring dan die clowns in Den Haag, mensen die altijd zelfstandig beslissingen hebben genomen en altijd hebben gewerkt en vaak al lang bij hun eigen partner zijn, voor hen willen deze politici gaan beslissen hoe deze mensen de laatste fase van hun leven moeten doorstaan (vaak achter glas en grendel) en zelf niet mogen beslissen welke risico´s ze zelf bereid zijn te nemen is ronduit schofterig, op z´n zachts gezegd. Denk even na.

Grapperhaus blijft zitten. En dat misschien wel het beste wat Nederland (behalve het vallen van dit kabinet) kan overkomen op dit moment. De komende dagen en weken zal alles razendsnel gaan. Een opvolging van irrationaliteit, blunders, leed in de samenleving (dat helaas nodig zal zijn om mensen wakker te krijgen) en andere logische consequenties die we nu nog in het klein zien maar zich zal gaan verspeiden als een olievlek.

Jesse Klaver

Degene die dat gisteren doorhad was Jesse Klaver.

Hij probeerde Grapperhaus wakker te schudden omdat hij zijn geloofwaardigheid onder de burgers, de BOA´s en de Politie volledig is kwijtgeraakt.

Klaver benoemde dat die 5% complotdenkers in Nederland nu een stok hadden om mee te slaan. Dat Grapperhaus zo alleen maar die complotgekkies in de kaart speelt.

Dat er bij de 5% van Klaver een nulletje achter de 5 hoort, dat weet hij zelf ook. Grapperhaus blijkbaar nog niet.

Waar hij Grapperhaus in werkelijkheid voor wilde waarschuwen is dat als hij blijft zitten, zullen de laatste twijfelaars over dit coronacircus binnen de kortste keren ook overtuigd zijn dat corona een instrument is en dat het werkelijke virus in Nederland deze coalitie is met hun maatregelen.

De coalitie en GroenLinks hebben vanwege hun globalistische idealen hetzelfde doel. Alleen verloochend Klaver zijn pilitieke idealen niet. De bruikbare marionetten wel Zij samen willen de mensen meetrekken in een volgende periode van angst. En Grapperhaus, door te blijven zitten, kan hij wel eens onbedoeld roet in het eten gaan gooien. Voor hen en hun coronaplannen.

De andere kant, onder druk van een steeds groter wordende groep wakkere burgers in Nederland, wil deze waanzin direct afkappen.

De burgers laten steeds meer duidelijker weten: “Laat ons nu met rust!”

Begrijp macht!

Vaak zetten wij aan het einde van onze video´s op YouTube (waar we nu voor een week gebanned zijn vanwege het delict een video van de speech van David Icke te ondertitelen en te plaatsen) de woorden: Begrijp macht.

Wanneer men begrijpt wat macht is, dan zal men ook veel beter in staat zijn dit soort debatten en ook dit soort mensen te ontleden en hun werkelijke doelen doorzien.

Hierover stop ik nu met schrijven en wil ik graag een video laten zien van Pieter Stuurman bij Café Weltschmerz.

Als iemand kan uitleggen hoe macht werkt, dan is hij dat wel. Pieter Stuurman over macht en deze machtsgreep.

5 13 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
wilboo

Zo, we zitten dus met een regering die bestaat uit: Aan het hoofd een pathologisch leugenaar, zonder voorbeelden want anders past het niet meer in de toegemeten ruimte. Een krokodillentranen jankend individu dat jong en oud, horeca en buurtsupers draconische boetes oplegt en een strafblad en zichzelf nergens iets van aantrekt. Een omhoog gevallen pabo man die het land de grondwet ontneemt en een ervaren arts die een bewezen geneesmiddel tegen corona voorstelt, een kwakzalver noemt. Een miljoenen contract sluit met een farmaceut die een strafblad heeft van hier tot ginder Een vrouwspersoon die 100 miljoen geeft aan de WHO… Lees verder »

ignorant

Grapperhaus is nu echt , wat je noemt aangeschoten wild of in het engels een lame duck . Na al zijn gebluf , de vele valse tranen , al het gehuichel zal de man voorlopig geen coherent gedrag meer vertonen , moeite hebben met de waarheid en vooral de motie van het parlement niet gaan uitvoeren met als argument , dat dit het toch al overbelaste juridisch systeem zal laten derailleren . Je moet het zo zien , dat hij een groot aantal rechters met ieder hun eigen ideeen in de pas moet laten lopen , terwijl zijn eigen geestelijk… Lees verder »

Rapture Ready

Nu is het onderwerp Grapperhaus die ronduit aantoont, dat er geen enkel gevaar is. Opnieuw zijn er twee CDA-ers gespot op hun vakantieverblijf, die net als Grapperhaus, blijk geven dat er geen pandemie is. Grote kans dat er meer zullen volgen. Wanneer er genoemd wordt door Grapperhaus, dat er levens zijn gered, wordt er helaas niet afdoende gereageerd. Het ultra goedkope, hoogst veilige en zeer werkzame 5daagse HCQ-cocktail van dr. Zelenko had immers ALLE maatregelen overbodig gemaakt. Dit hoort iedere keer opnieuw vermeld te worden. Alle politieke partijen waren maanden geleden al op de hoogte van dit cocktail, maar de… Lees verder »

Hetzalwelweer

Wanneer je met gezond verstand na denkt en wetende wat ons nog allemaal te wachten staat dan kan Grapperhaus nooit uit zijn functie ontslagen worden. Rutte en de Jonge hebben hem nodig voor de steun van de noodwet. Stel hij was gisteren ontslagen dan moeten ze op zoek naar een nieuwe minister. Gaat allemaal veel te lang duren en dat mag niet want die noodwet moet er door, in welke vorm ook. Het was dus weer eens een prima voorstelling van Rutte & Co. We doen een fake traantje hier en een excuus daar en door. Klaar!!!! En dat eerlijk… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x