CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Gaan VVD, CDA en D66 voor een volgarmband en vaccinatieplicht?

Ja hoor. En alle andere kartelpartijen ook. In welke constructie dan ook. Het is vrij makkelijk te voorspellen.

IEDEREEN moet gevaccineerd worden. Dat is het uitgangspunt van onze overheid. Dat is hun doel. Dat is wat zij moeten uitvoeren. Het is hun taak.

Hopen dat zij stoppen? Dat kunnen we wel vergeten. We moeten het afdwingen.

In het geval van vaccineren: Gewoon niet doen en blijven proberen mensen van het bizarre idee af te brengen om dit volstrekt onnodige vaccin te nemen. Een vaccin dat geen enkel voordeel biedt maar heel veel nadelen kent.

“Laten we een voorbeeld nemen aan Israël!”

Kaag van D66 schuift het niet onder stoelen of banken: “Laten we een voorbeeld nemen aan Israël!” (bron) En anderen stemmen ermee in.

Dat is een grote bedreiging naar Nederland toe van Kaag.

Er worden rechten afgenomen wanneer je je niet laat vaccineren in Israël en dit gaat al heel ver. Reken maar op een depressie, ook onder de gevaccineerden, onder de bevolking.

En dat dus in Israël. Strandstoel verboden voor Joden ongevaccineerden.

De VVD heeft al gezegd om indirecte plicht (door rechten af te nemen voor mensen die bedanken), geen gek idee te vinden en wil kinderen verplichten zich te laten vaccineren.

Lees hoe mooi ze een verplichting van vaccins toezeggen in politiek correcte woorden.

mark rutte noemde het: een beetje nudgen. Bepaalde rechten afnemen wanneer je je niet laat vaccineren dus. (bron)

D66 is duidelijk. Die Kaag zit hem bijna in zijn achterste. Het CDA met mister hugo de jonge himself en de Tweede Kamer stemmen uiteindelijk ook met alles in. De D66- en GL-agenda wordt op dit moment uitgevoerd zonder dat de laatste van de twee in de coalitie zit. Kortom. Maakt geen bal uit waar je op stemt.

Er is slechts één partij die zich duidelijk uitspreekt en alles wat met deze coronagekte te maken heeft wil afschaffen.

Je weet waar je voor stemt dit keer.

Media

Van de media hoeven we geen enkele hulp te verwachten.

Ook alle mainstream media schrijven vol lof over VACCINATIE-KONING ISRAËL.

“Mensen mogen weer lekker naar het strand als ze een vaccinatiebewijs hebben.”, is de algemene toon. Zonder mensen te waarschuwen dat dit niet echt normaal is.

Zonder ook maar het besef bij de lezers op te wekken dat dit tegen al onze grondrechten ingaat en wat de gevolgen hiervan zijn.

En dan wordt het je soms verweten als je de vergelijking maakt met de Tweede Wereldoorlog. Wat ze dan doen is de duidelijke verschillen tussen de oorlog en nu als tegenargument gebruiken zoals: “Mensen worden nu niet vergast, gek!” om zo de verschrikkelijke vergelijkingen die er wel zijn te relativeren. Heel vaak onbewust en met een ontzettende grote mond. Als je ze daar op wijst dan schiet het in het verkeerde keelgat en dan is er nog maar één optie: Ongefundeerd schelden.

Zijn ze ook weer met zichzelf in het reine om deze waanzin te accepteren.

 

Israël lanceert de Covid-19-volgarmband voor reizigers: alles wat u moet weten

Het armbandprogramma dat maandag op de luchthaven Ben Gurion in Tel Aviv is gelanceerd, stelt mensen in staat thuis in quarantaine te gaan. Het waarschuwt de autoriteiten als iemand de armband verwijdert of zich te ver van de thuismonitor begeeft.

De Nieuwe Mens van The Great Reset in vorming. Israëlische reizigers houden op maandag elektronische bewakingsarmbanden vast die ze moeten dragen na terugkeer uit het buitenland op de luchthaven Ben Gurion bij Tel Aviv. (Foto AP)

Israël heeft maandag een nieuwe regeling gelanceerd voor reizigers die naar het land komen in een tijd dat de coronavirusziekte (Covid-19) wereldwijd weer opduikt. De autoriteiten geven ze armbanden waardoor ze niet naar een quarantainehotel hoeven te worden gestuurd.

Israël verplicht iedereen die uit het buitenland komt, behalve degenen die al Covid-19 hebben gehad of er vaccins tegen hebben gekregen, om een ​​quarantaine van twee weken te ondergaan in een hotel dat door de staat wordt betaald.

Het armbandprogramma dat maandag op de luchthaven Ben Gurion in Tel Aviv is gelanceerd, stelt mensen in plaats daarvan thuis in quarantaine.

Hier is alles wat u moet weten over het schema:

  • Het pilotprogramma begon maandag met 100 volgsystemen die werden gegeven aan inkomende reizigers op Ben Gurion Airport. De armband zal de autoriteiten op de hoogte stellen als de reizigers een verplichte isolatieperiode overtreden.
  • Het systeem omvat een elektronische armband, een smartphone en een aan de muur gemonteerde tracker.
  • De slanke en lichtgewicht armband is ook waterdicht.
  • Het systeem waarschuwt de autoriteiten als iemand de armband verwijdert of zich te ver van de thuismonitor begeeft.
  • De armband is vervaardigd door SuperCom, die in een verklaring zei dat er een potentieel is voor de piloot om snel uit te breiden tot een project dat bestaat uit duizenden eenheden voor meer grootschalig gebruik om te helpen bij het naleven van quarantaine in Israël. De CEO van het bedrijf, Ordan Trabelsi, vertelde Jerusalem Post dat ze het “Freedom Bracelet” hebben genoemd.
  • Het proefproject werd gelanceerd op een dag waarop de hoogste rechtbank van Israël oordeelde dat de regering het gebruik van het binnenlandse spionagebureau om coronavirusinfecties op te sporen, moet beteugelen. Het zei dat “draconisch” toezicht een klap voor de democratie was.
  • De Israëlische regering begon de surveillancetechnologieën van Shin Bet te gebruiken in maart 2020, toen Covid-19-infecties begonnen te piekeren.

Bron:
https://www.hindustantimes.com/world-news/israel-launches-covid-19-tracking-bracelet-for-travellers-101614678460371.html

Laat je ISP en hackers niet zomaar meekijken wat je aan het doen bent. Surf met een VPN. Standaard!

REGERING STEMT IN MET GEBRUIK ISRAËLISCHE BEVOLKING ALS TESTPERSONEN IN MASSAAL EXPERIMENT

Het onderstaande artikel getuigt van een politiek dieptepunt van ongekende schaal. Farmagigant Pfizer voert ongehoorde experimenten uit op de Israëlische bevolking. Het artikel is eerder gepubliceerd op ‘Alliance for human research protection’ onder de titel: Government Consigned Israeli Population to be Human Subjects in a Massive Experiment Hoe dit kan gebeuren is onvoorstelbaar; wetten worden overtreden en offers worden gebracht, maar voor wie?

“Israël kocht grote voorraden Coronavaccins in ruil voor het fungeren als proefkonijn voor de wereld.” – BBC

Op 18 november 2020 bleken hooggeplaatste Israëlische gezondheidsfunctionarissen opeens onvoorbereid te zijn toen vaccin-fabrikant Pfizer aankondigde dat zijn vaccin “90% effectief” was (later is dit herzien tot 95%) tegen Covid-19. Er waren miljoenen doses vaccin besteld bij Moderna en AstraZeneca, maar geen Pfizer-BioNTech vaccins.

Hoe kwam Israël in december 2020 toch nog aan naar schatting vier tot vijf miljoen doses van het Pfizer-vaccin – genoeg om ten minste twee miljoen mensen te vaccineren?

Premier Binyamin Netanyahu trachtte de rol van de reddende engel op zich te nemen – evenals Donald Trump toen hij ‘Operation Warp Speed’ lanceerde om de productie en distributie van Coronavaccins te versnellen. Beide staatshoofden sloten geheime contracten met vaccin-fabrikanten. Beiden verzuimden aan hun kiezers bekend te maken dat de Corona (mRNA) vaccins experimenteel zijn.

De fase 3 klinische proeven met het Coronavaccin zijn nog niet afgerond. Dit is de reden waarom zowel Pfizer als Moderna mRNA vaccins GEEN vergunning hebben gekregen van de Food and Drug Administration (FDA). Beide vaccins hebben een ‘Emergency Use Authorization’ (EUA) gekregen. De toestemming voor het gebruik van het vaccin in een noodsituatie omschreven als: “een manier om de beschikbaarheid en het gebruik van medische tegenmaatregelen te vergemakkelijken”. Onder een ‘Emergency Use Authorisation’ kan de FDA het gebruik van niet-goedgekeurde medische producten toestaan.

LEES HIER VERDER:
https://stichtingvaccinvrij.nl/regering-stemt-in-met-gebruik-israelische-bevolking-als-testpersonen-in-massaal-experiment/

Aanvullende video:

Luister deze 3 minuten van Ilana Rachel:

4.3 14 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
25
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven