Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Geen woorden voor.

Het wachten is op verdere berichtgeving en reacties op, en of dit (verkiezings)verhaal nog een staartje gaat krijgen?

 

mark rutte zegt ‘supertrots’ te zijn op de verkiezingszege. “We zijn voor de vierde keer op rij de grootste partij van Nederland geworden. Dit maakt heel nederig. Het tilt je op, maar geeft ook een grote verantwoordelijkheid.” De VVD-leider herhaalde dat hij een korte formatie wil. “In die formatie zou het verstandig zijn om te kijken: als we die corona-crisis achter ons hebben, wat is dan nodig? Als je kijkt naar de uitslagen, ligt het zeer voor de hand dat VVD en D66 gaan praten. Ik heb al eerder gezegd dat we ook graag met het CDA samenwerken. Maar het is nog vroeg.”

Sophie Hermans VVD-campagneleider over de exitpolls. Volgens haar spreekt Nederland vertrouwen uit in de VVD en mark rutte om in de ‘ongekende crisis’ verder te gaan en straks ‘met zijn allen een vliegende start’ te maken.

 

“Democraten, het is gelukt,” zei kaag. “ D66 Er was kritiek. Maar de afgelopen maanden bekroop me het gevoel dat mensen klaar waren voor het optimisme en de visie van D66. ik heb altijd geloofd dat Nederlanders niet extreem zijn maar gematigd. Nederlanders zijn iedere dag bezig het leven een beetje beter te maken. Leraren, ondernemers, studenten, ouders, grootouders. Onze boodschap heeft weerklank gevonden bij hen allemaal.”

kaag zei te willen samenwerken met andere partijen, maar liet meteen weten waar ze de nadruk op zal leggen. “Het aanpakken van de klimaatramp kan niet wachten. Niemand hóeft daar op te wachten. We willen progressiever, eerlijker en vooral groener. Deze uitslag betekent dat er een grote verantwoordelijkheid op ons rust. Met dat vertrouwen gaan we heel serieus om. We zijn er klaar voor.”

 

Video staat er weer. Verkiezingen Beïnvloed! “Dit is zorgwekkend”, zegt Wybren van Haga.

De verwijdering van de video in bovenstaand artikel binnen het half uur na plaatsing gaf ook stof tot nadenken.

 

 

“Stemfraude is 100%! Nederland heeft nu ook een 2-partijenstelsel.”

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
22 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
22
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x