Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De racismekaart. Fake en opruiend

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De racisme kaart wordt weer getrokken

Racisme is uit den boze, daar zijn we het  allemaal over eens. Je kunt niet iemand beoordelen op alleen zijn of haar kleur of afkomst.

Zo sta ik er in ieder geval in.

Maar als er iets is waar je doodmoe van wordt dan is het wel het volk dat zogenaamd “tegen racisme” is en iedere dag weer lopen te jammeren. De dubbele standaard en dat gezever over rassen… het is misselijkmakend.

Het lijkt wel alsof die mensen gediscrimineerd willen worden maar gefrustreerd zijn omdat niemand ze discrimineert. Zo krijgen ze niet de aandacht en kunnen ze niet in de slachtofferrol duiken.

Dan toveren ze maar een aantal appjes om tot “racisme” en de media werkt er UITERAARD aan mee.

Zwarte mensen of mensen met een islamitische achtergrond mogen niet beledigd worden en daar mag je ook geen grappen over maken. Ook met het woord “Jood” moet je heel goed uitkijken.Schrijf maar eens een kritisch artikel over iemand en vermeld erbij dat hij of zij Joods is. Je hebt de poppen aan het dansen. En voor onszelf moeten wij ons schamen.

De hypocrisie.

Het zijn vaak dezelfde (linkse) mensen die op de verjaardagen het  riepen: “Als m´n dochter maar niet met een zwarte thuiskomt.”, met meestal daar achteraan de standaard zin: “Want die hebben een apparaat hangen zo groot…” Goed, we kennen die grappen allemaal en dat soort mensen kennen we ook allemaal.

Niet chique, maar het is vrij normaal dat blanke Nederlanders grappen maken over zwarten of mensen met een andere culturele achtergrond. Het is ook vrij normaal dat dat andersom gebeurt. Of denkt u dat buitenlanders geen grappen over ons maken? Natuurlijk wel. En dat is hun goed recht! En reken maar dat die grappen ver kunnen gaan.

We zijn allemaal verschillend en bepaalde gewoontes van mensen met een andere bepaalde cultuur kunnen raar of grappig overkomen op een mensen met weer een andere culturele achtergrond. Daar mag je om lachen. Ik kan op de grond kan liggen van het lachen als een zwarte een grap maakt over een blanke. Een beetje zelfspot is helemaal niet verkeerd.

Maar wanneer er een wetenschappelijk onderzoek wordt gehouden over het gemiddelde IQ van bepaalde bevolkingsgroepen en de uitslag is dat zwarte mensen uit Midden-Afrika het laagste IQ hebben,  dan mag dat niet benoemd worden. We herinneren ons die FvD-soap nog wel. Het was tenenkrommend.

De media en de politiek wakkeren dit sfeertje op. Zonder hen zouden deze groeperingen geen enkele aandacht hebben. Maar rutte ging zelfs met de terroristische organisatie BlackLivesMatter in gesprek. Dat is niet voor niets. Dat moest hij. In Nederland is BlackLivesMatter nog niet zo extreem maar in Amerika is het een instrument van de liberale extreem linkse politici. En die zijn weer nauw verbonden met de klimaatdrammers en de Great Resetters. rutte mag die mensen niet tegen de schenen schoppen.

Nederlanders doen er verder niet toe. We halen zwarte piet en negerzoenen weg en je moet het er mee doen in je eigen land.

Dat het tuig van o.a. BLM zelf ook wordt gebruikt en misbruikt door de overheid dat hebben ze niet door. Overigens bestaan dit soort groepen vaak voor een gedeelte ook uit blanke mensen. Het gaat niet om de kleur. Het gaat erom dat het tuig is. Het is geen opgezette groep van zwarte mensen. Het is een beweging van levensgevaarlijke blanke en zwarte mensen en alle kleuren daar tussenin.

Ik weet zeker dat het overgrote deel van donker of zwart Nederland zich net zo irriteren aan die figuren. Alsof je een beschermde diersoort bent of iemand die niet voor zichzelf op kan komen. Nederland is niet racistisch en als iemand al gediscrimineerd wordt dan kun je naar de rechter en zul je je zeker gesteund voelen door je omgeving. Tenzij je een naar karakter hebt. Maar dat heeft niets met racisme te maken.

En dan heb je nog het immigratieprobleem. Als je kritisch bent op massa immigratie wordt je al racist genoemd.

Maar wanneer de statistieken duidelijk aantonen dat het binnenhalen van deze mensen statistisch gezien veel ellende veroorzaakt, meestal in de zin van criminaliteit, dan haal je die niet binnen. Dat is toch logisch? En als die mensen dan een kleurtje hebben, dan hebben ze dat. Waren het Zweden of Noren geweest, dan zou het standpunt tegen de immigratie van die mensen hetzelfde zijn.

Ik ben er voor om mensen die in nood zitten kwalitatief op te vangen. Wat dat betreft ben ik pro-immigratie. Maar de gekte van de massa-immigratie, mensen die puur om economische en andere niet valide redenen hier komen en duidelijk zichtbaar de boel verzieken, die moeten we weren zoveel we kunnen. Zij verzieken het voor diegene die wél echt hulp nodig hebben. Ook zij worden door dit stupide beleid met de nek aangekeken. En dat is pijnlijk. Vooral voor die mensen.

Maar het immigratiebeleid in de EU is niet gebaseerd om “mensen te helpen”. Er zit een veel groter plan achter.

Dit is een goed voorbeeld uit Duitsland hoe we onszelf, en onze landgenoten met een andere achtergrond, ten gronde richten.

video

 

De grappen zijn van alle tijden. Net zoals buurlanden elkaar vrijwel altijd belachelijk maken maar stiekem toch wel van elkaar houden. Kijk naar Nederland en België.

Misschien vinden mensen dat ik er wel heel makkelijk in sta. Dat kan. Maar we staan samen voor hele andere problemen. We zijn slachtoffer van de grootste misdaad aller tijden. Wij allemaal. Dus een beetje relativeren en zelfspot kan geen kwaad.

Zodra je groeperingen als BLM de ruimte geeft of mee gaat in die discriminatie-hype dan gaan er hele nare dingen gebeuren. Kijk naar de hysterie in Amerika. Dat willen wij hier niet. Te zot voor woorden. En… het is POLITIEK!

Niet iedereen zal zo over dit thema denken zoals ik. Maar laten we er alsjeblieft samen voor waken dat ze ons niet tegen elkaar opzetten. Dan krijgen we hele gevaarlijke taferelen. Zie de video als voorbeeld.

Kijk hier:

video

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture