CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Vrijheid van meningsuiting

Laat ik dit even voorop stellen, dat ik onder het uiten van de vrije mening geen racisme versta. Zo mag naar mijns inziens men best wel kritisch zijn naar bepaalde groepen binnen onze samenleving, met betrekking tot een bepaald gedrag of betrokkenheid, maar om iemand weg te zetten vanwege een andere huidskleur, afkomst of sexuele geaardheid kan ik bepaald niet erg waarderen.

In het hele Wildersproces welke draait om de gewraakte oproep: “willen jullie MEER of MINDER Marokkanen, wordt er aan de aanwezigen naar hun mening gevraagd.

Op de eerste plaats noemt een deel van een bepaalde groep zich hier nog steeds Marokkaan, alleen dat gegeven al doet mijn wenkbrauwen fronsen, want waar zijn deze mensen dan geboren?

Nu wil ik niet de hele zaak Wilders gaan lopen uitkauwen, want dat is niets anders dan een politiek proces om niet alleen Geert Wilders, maar ook ons als bevolking de mond te snoeren, maar eens ingaan op hoe betuttelend en bemoeiziek onze maatschappij is geworden betreffende afwijkende meningen.

Het is uiterst grappig dat als je naar een dierenspeciaalzaak gaat voor een zak negerzaad, dat daar dan zonder enige ophef dat product je verkocht wordt, maar wie kent ze nog de negerzoenen, ze bestaan uiteraard nog wel, maar dan onder de naam zoenen, want in het kader van daar komt ie “racisme” is besloten om die naam niet meer te voeren.

Er zijn bepaalde forums waarop je kan reageren, die zich enorm bezigen met een verstikkende vorm van correctheid, zo schijn je bij NU.nl geweerd te worden als je klimaat sceptisch bent en er zijn digitale kranten en weekbladen, die middels een moderator woorden als allochtoon of neger niet meer accepteren, ordinaire censuur dus.

Als je dus klimaat sceptisch bent, EU sceptisch bent of scepsis toont jegens de islam, dan kan het dus zomaar eens gebeuren dat je ondanks een abonnement plots geen toegang meer hebt, waarvoor je betaalt, of worden er zomaar reacties gewist, vanwege het gebruik van niet politiek correcte woorden, dit is enorm doorgeschoten.

Het Nederland van nu kent een uiterst guur politiek klimaat, waarbij opwarming beter oververhitting genoemd kan worden, het lijkt wel alsof alle stoppen zijn doorgeslagen, men luistert niet naar de eigen bevolking, gebruikt uitslagen van referenda als wc papier en heeft enkel nog oor naar wat de EU ons te vertellen heeft, men leeft daar naar de waan van de dag!

dat ene fragment bij de Jensen Show laat zo duidelijk zien van wat er mis is met de Journalistiek in Nederland

Er is bijvoorbeeld een nieuwe sleepwetsregeling doorgevoerd, dat terwijl de bevolking dit middels een referendum had afgewezen. Het resultaat hiervan heeft niet lang op zich laten wachten, want inlichtingendiensten hebben nu veel meer ruimte gekregen om ons te mogen gaan afluisteren.

In Den Haag is niet alleen burgemeester Pauline Krikke zeer terecht opgestapt, er werden ook twee wethouders van Groep de Mos uit het college van B & W gekieperd, er schijnen frauduleuze handelingen te zijn verricht door Groep de Mos, welke afgeluisterd werden door telefoontaps, dat men zware criminelen afluistert dat is prima, maar ben ik de enige die hier duidelijk zijn bedenkingen over heeft?

Op allerlei fronten probeert men dus ons te beteugelen, we mogen dus niet zeggen dat we de EU een waardeloos gedrocht vinden, dat de opwarming van de aarde door CO2 de grootste onzin is, of dat we een Marokkanen probleem hebben, of dat de islam botst met onze cultuur, Nexit, we mogen het allemaal niet benoemen.

Ons kabinet van clowns zou je eigenlijk het beste malafide equilibristen kunnen noemen, oftewel mislukte evenwichtskunstenaars, want als ik dan weer een minister Sander Dekker hoor hakkelen, omdat er weer een Tbs’er uit een kliniek spoorloos verdwenen is, dan zou je toch denken, man, ga toch eens wat doen aan die verloven, hou deze mensen buiten de maatschappij, want dit is de zoveelste al!

Het begint hier dus een steeds groter gekkenhuis te worden, in Den Haag is men de regie totaal kwijt, met deftige taal probeert men dat dan te verbloemen en helaas heeft nog lang niet iedereen door, dat er hier toch wel het nodige mis is, maar dat komt uiteraard mede doordat de bevolking zo verschrikkelijk misleid wordt!

Onze maatschappij is er bepaald niet leuker op geworden en ik word er hondsmoe van als al die onheilstijdingen over de Britten breed uitgemeten wordt, het is allemaal wat die EU ons wil doen geloven, nou alle éénzijdige berichtgevingen ten spijt, de medaille kent altijd nog twee kanten en als hiervan maar één kant belicht mag worden, dan deugt dat gewoon niet.

Nog even terugkomend op Groep de Mos, het kan zomaar zo zijn dat Richard de Mos fouten heeft gemaakt of frauduleus heeft gehandeld en ik kan me uiteraard heel erg vergissen, maar ik zou er niet van staan te kijken, dat men hier bewust deze persoon heeft willen uitschakelen, een dergelijk zwaar middel inzetten als afluisteren voor een wethouder zijn praktijken uit Noord Korea!

We zien links regelmatig over de schreef gaan, wat uiteraard met de mantel der liefde wordt bedekt, maar op rechts liggen we onder een vergrootglas van muggenzifters, toen ik Jensen aflevering 24 keek, kwam er bijna aan het einde nog een leuk stukje over het klasje van Robert Jensen, kijk dat fragment eens terug hier:

Laat ik dan even iets vertellen, ik ben voor jaren lid geweest van Elsevier Weekblad en reageerde zo nu en dan op de columnisten, er zitten daar enkele enorm goede columnisten Afshin Ellian en Geerten Waling om er maar een paar te noemen, maar ook Elsevier heeft censuur ingevoerd en heeft ook enkele columnisten, die het beste maar verslaggever kunnen worden van een plaatselijk sufferdje.

Een Carla Joosten bijvoorbeeld, die zou het beste in een lokaal krantje op haar plek zijn, in Elsevier Weekblad is het maar een arrogante prutser, die zonder enige fundering iedere voor haar foute politicus helemaal zwart maakt, daarbij dan de lezer bij dergelijke onderwerpen de kans ontneemt te kunnen reageren en als je dan de kans krijgt om te reageren, loop je de kans om gebant te worden.

Het was dus Carla Joosten, die mij deed besluiten om mijn lidmaatschap van Elsevier Weekblad op te zeggen, dat ene fragment bij de Jensen Show laat zo duidelijk zien van wat er mis is met de Journalistiek in Nederland, het is gewoonweg schokkend te noemen.

Chris Collard.

1 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x