Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Voorspel Uw toekomst gratis.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Voorspel Uw toekomst gratis? Of is het gewoon gebruiken van informatie die al voor iedereen ter inzage is?

Hoe dan ook, tracht met deze informatie uw eigen toekomst te ¨voorspellen¨ (plannen).

 

Een wereldwijde crisis in de toeleveringsketen broeit, wat leidt tot een volledig tekort aan essentiële artikelen. Dit is het resultaat van massacentralisatie, waarbij het beleid wordt gedicteerd en gesynchroniseerd door de aristocraten van het Nieuwe Normaal.

De komende jaren staan ​​in het teken van extreme sociaal-economische turbulentie. De wereld wordt naar verluidt geconfronteerd met een ” tekort aan alles ” waar essentiële goederen moeilijker, verder en tijdrovender te vinden zijn. Deze tekorten beïnvloeden het hele spectrum van de sociale piramidestructuur. De typische cyclus van productie tot levering wordt herhaaldelijk gehamerd door een macabere muziekstoel van ellende in overeenstemming met de wet van Murphy: ” Alles dat fout kan gaan, gaat fout .”

De grootte van de getekende ¨vaarroute¨ vóór het evergreen containerschip vastliep in het Suezkanaal is een teken dat het F*** You gehalte naar de bevolking toe groeiende is.

Als het probleem niet een lockdown is, dan is het een gebrek aan grondstoffen. Als havens klaar zijn om grondstoffen en afgewerkte producten te lossen, zijn vrachtwagenchauffeurs niet beschikbaar om ze op te halen. Als er geen vrachtwagenchauffeurs beschikbaar zijn, kunnen havens geen vrachten verwerken. Als alternatief kan het probleem een ​​acuut stroom- of brandstoftekort zijn. De wereldwijde beperkingen van het coronavirus hebben ook geleid tot een tekort aan essentiële arbeidskrachten, variërend van vuilnismannen tot piloten. Onder de piramidale hiërarchie van het Nieuwe Normaal is alleen de topsteen die de top 0,1% vertegenwoordigt, echt afstandelijk en bloeiend.

Het lang aanslepende onevenwicht tussen vraag en aanbod kwam op een punt waar geen terugkeer meer mogelijk was toen in maart 2020 de pandemie van het coronavirus werd uitgeroepen. Een massa vrachtschepen die doelloos voor de kust van China dobberen, wordt nu vergezeld door een soortgelijke armada langs de Amerikaanse kusten . Een container die vóór de pandemie $ 2500 kostte, heeft nu een forse $ 25.000 voor dezelfde lading. Stel je de sneeuwbalkosten voor de consument voor?

Alles wordt nu gemakshalve toegeschreven aan Covid-19, waarbij oorzaken en angstaanjagende episch absurde proporties aannemen. Australië sloot de hele stad Perth (meer dan 2 miljoen inwoners) af na de ontdekking van een enkel nieuw geval van coronavirus eind januari. Bijna acht maanden later resulteerde een ander enkel geval in de afsluiting van de hoofdstad Canberra (meer dan 400.000 inwoners). Deze waanzin is slechts het topje van de Covid-19-ijsberg.

Australië is misschien wel het meest opgesloten land ter wereld. Meer onheilspellend is het ook een van ’s werelds belangrijkste voedselmanden. Na 18 maanden van sociaal-economische ontwrichtingen stevent de landbouwexport af op een inzinking. Elders is de situatie erger. De voedselinflatie in de Verenigde Staten staat al op het hoogste niveau in tien jaar , met een stijging van 32,8% op jaarbasis in september.

Schaarste en inflatie luiden allerlei sociale ellende in. Een epidemie van georganiseerde winkeldiefstal is bijvoorbeeld uitgegroeid tot een industrie van $45 miljard in de Verenigde Staten. Dit vormt een extra klap voor de Amerikaanse detailhandel, die nog steeds aan het bijkomen is van de George Floyd-rellen en de beperkingen van het coronavirus. Amazon, au contraire, doet het goed voor zichzelf. Hier worden overdag gestolen goederen ’s nachts ge-e-tailed. Het waanzinnige ontwaakbeleid in de VS zorgt er ook voor dat seriële winkeldieven routinematig worden vrijgelaten – vaak op dezelfde dag – om vermoedelijk het faillissement van gevestigde winkels, met name de kleine en middelgrote, te bespoedigen.

Alle Black Swans, speciaal gefokt voor de Great Reset , komen naar huis om op stok te gaan. Rimpeleffecten van het Chinese vastgoeddebacle in Evergrande, met schulden van maar liefst $ 305 miljard , hebben een impact gehad op de Zweedse elektrische voertuigsector. Onze wereldwijde dominostenen zullen in cascade gaan.

Een ineenstorting van de omvang van Evergrande vereist een goed uitgevoerde reactie van het hele systeem. China wordt echter geconfronteerd met zeer ontwrichtende stroomstoringen als gevolg van slechte vooruitzichten en een wereldwijde kolencrisis. De recente overstromingen in de kolenrijke provincie Shanxi zullen de zaken waarschijnlijk nog verergeren. Een wereldwijde energiecrisis breidt zich al uit van Brazilië naar India. Zoals Duitsland binnenkort misschien leert, met hoge kosten voor zijn industrieën en samenleving, is groen gaan zonder een robuuste infrastructuur voor fossiele brandstoffen te behouden gewoon bijziend. Met de winter in aantocht, wordt de noodzaak om Nord Stream 2 te operationaliseren urgenter dan ooit. Achter de schermen hebben de bureaucraten in Brussel echter geen idee.

Er zijn enkele energiegerelateerde details om in dit verband over na te denken. Zullen de EU-autoriteiten voorrang geven aan elektrische verwarming in de winter boven elektrische auto’s die zogenaamd groen en klimaatvriendelijk zijn? Slimme meters binnen slimme netwerken zouden deze trapsgewijze binaire keuzes moeten oplossen, maar niet in een wereld ” ontworpen door clowns ” en “bewaakt door apen” – om de afbeelding van een Boeing-ingenieur van het recente 737 Max-fiasco te parafraseren. Die vernietigende uitspraak lijkt verloren te gaan in de luchtvaartsector, aangezien vaccinatiemandaten een groot aantal geschoolde medewerkers, waaronder piloten, dwingen . Perssecretaris Jen Psaki van het Witte Huis vond deze mandaten zelfs ” goed voor de economie “.

Het is nogal ironisch dat piloten moeten worden ingeënt om de aristocraten van het nieuwe normaal te vervoeren die zijn vrijgesteld van dergelijke trivialiteiten. Als er in de luchtvaartindustrie kritieke personeelstekorten blijven bestaan, vergezeld van een of twee luchtvaartrampen, kan de wereldwijde toeleveringsketen eenvoudigweg inklappen.

De ellende op bijbelse schaal houdt hier echter niet op. Deskundigen en leiders spugen de vooruitzichten op van een “zeer donkere winter” die in het verschiet ligt. De oplossing is, voorspelbaar, massale vaccinatie en booster-shots. Dat zou onze wereldwijde kolencrisis, massale overstromingen, groeiende honger, vastgoedbubbels, winkeldiefstallen en zelfs klimaatverandering tot misselijkheid moeten oplossen.

Bill Gates, ’s werelds belangrijkste autoriteit op het gebied van pandemieën en vaccins, is van mening dat de wereld niet klaar is voor “de volgende pandemie “. De man heeft geprofeteerd; het moet dus gebeuren. Hopelijk zou deze nieuwe uitbraak niet gepaard gaan met vervelende genezende claims over goedkope generieke geneesmiddelen zoals hydroxychloroquine (HCQ), ivermectine of dat indrukwekkend geteste groene chiretta- kruid in Thailand.

Volgens Gates moet een goede voorbereiding de mogelijkheid omvatten om een ​​vaccin te maken in “100 dagen” en genoeg te produceren voor de hele wereld in de “volgende 100 dagen daarna”. Je vraagt ​​je af of Gates iets weet van productontwikkeling. Vinylspeelgoed heeft bijvoorbeeld 4-6 maanden nodig om van ontwerp- naar productiefase te gaan. Het creëren en inzetten van een universele neus voor een nieuwe ziekte in 100 dagen is gewoon belachelijk. Het menselijk lichaam, met te veel onbekende onbekenden, is veel complexer dan vinylspeelgoed. Zelfs waardeloze besturingssystemen hebben jaren nodig om te ontwikkelen – ook dat nadat ze de vooruitzichten op waardigere alternatieven hebben aangetast !

Als de wetenschap van Gates dringend wat patches en updates nodig heeft, kan een meegaande media helpen door zoals gewoonlijk onzin in feiten om te draaien. De schuld voor opkomende wereldwijde crises – van de aanhoudende brandstofcrisis tot klimaatverandering – kan volledig bij de niet-gevaccineerden worden gelegd. Noem het het Corona-psychose-effect.

Je zou redelijkerwijs kunnen beweren dat Gates verwees naar een gecentraliseerde wereldwijde reactie op nieuwe pandemieën. Op papier kan dit de ontdekking van een remedie versnellen. Maar massacentralisatie heeft nooit echt gewerkt voor de communistische regimes van weleer. Het versterkte alleen de handen van dictators en de nomenklatura . Rijkdom en macht zijn tegenwoordig op dezelfde manier gecentraliseerd in de handen van enkelen die op hun beurt overal beleid dicteren en synchroniseren. Hun enige zorg is de verdeling van rijkdom en het behoud van hun klasse; niet de gevolgen van hun machinaties.

Zet je schrap voor de volgende fase van de Grote Reset.

Wat ik voorspel?

Dit! Distributiebonnen.

Deze zijn namelijk ideaal om te combineren/reguleren met een QR code.

Voedselcontrole = de definitieve bevolkingscontrole.

Distributiebonnen worden gebruikt indien maatregelen voor een eerlijke verdeling van goederen over de bevolking door middel van rantsoenering noodzakelijk zijn. Gedurende een oorlog of andere crisissituatie kunnen tekorten aan grondstoffen en/of voedsel optreden waardoor een verdeelsysteem moet worden ingevoerd omdat anders een deel van de gebruikers van voedsel en goederen hiervan verstoken raken. De bedoeling is bovendien hamsteren en speculeren tegen te gaan.

Om ervoor te zorgen dat iedereen in tijden van gebrek toch aan grondstoffen en voedsel kan komen, kan een overheid overgaan tot de verstrekking van distributiebonnen. Wanneer een product als bijvoorbeeld koffie wordt gerantsoeneerd tot een pak per persoon, mag een winkel slechts een pak per persoon verkopen. Maar deze persoon kan meerdere winkels afgaan, of zijn gehele familie op pad sturen om ieder een pak koffie te kopen. Om de rantsoenering effectief te maken is daarom een controlemiddel nodig: de distributiebon.

video

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
20
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture