Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Voor bepaalde groepen mensen is WO 2 heel verschrikkelijk afgelopen.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het is voor deze groepen mensen veel minder verschrikkelijk begonnen!

Stapje voor stapje werden ze de fuik en uiteindelijk de trein in gedreven.

In de 2e slaapkamer worden die paar parlementsleden die nog een poging wagen om iets voor het Nederlandse volk te doen, om voor (grond)rechten op te komen, onmiddellijk en door een grote meute de kop afgehakt, zodra ze de uitsluitingsmaatschappij waar we in geduwd worden vergelijken met hetgeen gebeurde in WW II. (nou ja, zonder die vergelijking wordt hen ook al de kop afgehakt)

Ik heb er al eens over bericht en ik kan de verschillen van toen (die ik, dat moet ik wel zeggen, alleen maar van de verhalen en de foto’s ken) en de uitsluiting van nu niet zo goed ontdekken.

Kijk nog maar eens naar de plaatjes en foto’s in dit bericht:

https://commonsensetv.nl/zoek-de-verschillen-maar/

Er waren destijds andere motieven om mensen uit te sluiten van deelname aan de maatschappij, maar maakt dat dan dat het nu opeens wel gerechtvaardigd is?

Stel dat het omgedraaid was. Dat in 40-45 de mensen die wel goed op hun gezondheid wilden letten en geen experimentele gifspuit in hun lijf hadden gewild, de spuiten die door de regimes werden opgedrongen, stel dat die om die reden in eerste instantie zouden worden uitgesloten, daarna in kampen opgesloten en daarna massaal waren afgemaakt omdat ze een gevaar voor alle anderen zouden zijn…..

En dat nú de Joden en de Zigeuners tot gevaar voor onze maatschappij zouden worden bestempeld en uitgezonderd zouden moeten worden van deelname aan de maatschappij…..

 

paternotte, kuiken en sjoerdsma en al jullie andere vuile slaapkamerterroristen, dan zouden jullie het allemaal terecht vinden. Dan zouden jullie in de kamer blaten dat het noodzakelijk is om de Joden uit te sluiten en net zo verontwaardigd zijn als we dat zouden gaan vergelijken met de uitsluiting en de uitroeiing van die mensen die destijds eigenlijk en achteraf helemaal niet zo gevaarlijk bleken te zijn, maar gewoonweg geen deel wilden uitmaken van een gen-therapie-gifspuit ‘experiment’.

(Ik heb vaak geschreven over een experiment, maar het is inmiddels wel duidelijk aan het worden dat het geen experiment is. Het is gewoon georganiseerde genocide)

Destijds begon het ook met een maatregeltje hier en een maatregeltje daar. En we weten nu waar dat uiteindelijk allemaal toe geleidt heeft. Moeten we dan nu weer probleemloos datzelfde pad gaan bewandelen en dan maar zien waar we terecht komen? Wanneer mag er wel aan de bel getrokken worden van de terroristen van cda, d666, vvd en cu?

 

 

Als we in de trein zitten? Of moeten we dan ook nog steeds onze bek houden?

De meeste mensen destijds in de trein hadden toen nog geen vermoeden van wat hun boven het hoofd (no pun intended) zou komen te hangen. Wij weten nu wel beter waar jullie allemaal toe in staat zijn.

 

Er is in de geschiedenis van de mensheid nog nooit een oorlog begonnen door ‘het volk’.

Altijd door de heersers. En dat is nu niet anders. Oorlog is nergens goed voor, alleen maar om er achteraf lessen uit te leren. En dat moeten die achterlijke sufkoppen en sufkutten die, met hun gespeelde verontwaardiging, de inhoudelijke betogen van een paar volksvertegenwoordigers die hun taak wel serieus nemen, dwarsbomen met hun gelul, eens een keer goed begrijpen.

 

Inmiddels is Australië al volledig in een dictatuur veranderd. Oostenrijk en Schotland zijn er momenteel volop mee bezig. Evenals Nederland en België.

 

 

De tijd om dit soort media terroristen een spuitje te geven is gekomen!!!!!

Knack is overigens het meest walgelijke nepnieuws pulpblad van België. Een Belg zei me eens: “Ik wil met dat blad mijn reet nog niet afvegen. Ik ben bang dat mijn anus daar dommer van wordt!”

 

Oh en hier, ter info, nog even de woorden van onze grootste landverrader

(kan ie waarschijnlijk niet veel aan doen want hij komt uit een familie met een lange traditie van roven, stelen en landverraden). In zijn ogen is dat heel gewoon gedrag want hij is niet anders gewend, maar dat rechtvaardigt het geenszins:

video

 

 

Dit citaat kwam ik tegen op de fckbk pagina van de door mij zeer gewaardeerde Valentina Israel (de hoofletters in het bericht heb ik zelf weggehaald):

#thierrybaudetheeftgelijk.

Radicalisering van hitlers antisemitisme.

Tegen de achtergrond van revolutie en geweld neemt hitlers antisemitisme steeds radicalere vormen aan. Opvallend is dat hij geen voorstander van ongecontroleerde ‘emotionele’ pogroms (uitbarstingen van anti-Joods geweld) zegt te zijn. hij bepleit in plaats daarvan een ‘antisemitisme van het verstand’.

Dit moet wettelijke vormen aannemen en zal uiteindelijk leiden tot de ‘verwijdering’ van de Joden.

Al in augustus 1920 vergelijkt hitler de Joden met ziektekiemen. hij verklaart dat je een ziekte niet kunt bestrijden zonder de veroorzaker te vernietigen. De invloed van de Joden zal volgens hem nooit verdwijnen zonder de veroorzaker, de Jood, uit ons midden te verwijderen. Radicale denkbeelden maken de weg vrij voor de massamoord op de Joden in de jaren veertig.

 

Er zijn destijds in het nederlandse parlement kamerleden de mond gesnoerd als ze de radicale ideeën van hitler aan de kaak wilden stellen.

“Schande, daar mag niet over gediscussieerd worden”.

Met welke periode uit het verdere verleden er toen vergeleken werd dat weet ik niet, maar er zal ook wel van alles bijgehaald zijn.

Maar we hebben nu toch echt te maken met terroristen die in niets onderdoen voor adolf hitler en zijn gezanten. Die wisten ook met hun leugenachtige praatjes een heel volk te misleiden. Die wisten ook met hun leugenachtige praatjes een dictatorwet erdoor te drukken. Die wisten ook draagvlak te creëren om groepen mensen uit te sluiten omdat ze ‘gevaarlijk voor onze gezondheid’ zouden zijn.

 

Het Duitse volk heeft het destijds laten gebeuren.

Het verschil met toen is dat het nu op wereldwijde schaal aan het gebeuren is en dat het ergens vanaf een hogere macht allemaal wordt aangestuurd. Het verschil is nu ook dat er geen machten zijn die hier tegenin gaan. Er zijn geen ‘geallieerden’ die ons komen redden.

Maar ook een verschil met toen is dat iedereen die hier in meegaat op geen enkele wijze meer kan zeggen: Ich habe es nicht gewust. Iedereen die nu niet geïnformeerd is, is een ongelofelijk idiote domme sukkel. Want iedereen heeft toegang, 2 of 3 muisklikken, om alle informatie die er is tot zich te nemen. Niet weten is niet willen weten!!!!! Je kunt je later nergens achter verschuilen.

 

 

(en ik hoef u niet nog eens uit te leggen dat deze bijna 2,5 miljoen problemen een forse onderrapportage is. Dat mag u minimaal met 5 maar meer waarschijnlijk met 10 vermenigvuldigen)

 

Onze volksvertegenwoordigers zouden ons moeten beschermen.

Simpelweg door te observeren, te analyseren, te realiseren wat er gebeurd. Vrijwel alle informatie is beschikbaar en juist zij zouden dat tot zich moeten nemen, hun conclusies moeten trekken en zich met hand en tand tegen deze terroristische zelfbenoemde dictators moeten verzetten.

Het volk lijkt het overwegend allemaal wel best te vinden.

Veel van ons zullen ze wellicht kunnen uitroeien. Maar niet allemaal. En ik heb slecht nieuws voor de domme schapen: De slachtpartij onder jullie gaat nog veel groter zijn. De wakkere mensen weten dat de dictators alleen maar leugens verkondigen, alleen maar slecht in de zin hebben. Wij zijn op onze hoede. Jullie helaas niet…… Als je nu nog echt gelooft in al deze onzin….. Als er nu nog steeds niet een paar hersencellen daarboven een beetje in beweging komen….. Wat kunnen wij dan nog voor jullie doen?

 

(vertaling: “Wacht even, ik heb het gevoel dat er iets niet in de haak is”

“Kop dicht, gek, Je moet gewoon doen wat er gezegd wordt. Dat is voor je eigen bestwil”)

Vergis u niet mensen, rutler en de hufter zijn niet de bedenkers van de plannen.

zij zijn de görrings en de mengeles en weet ik veel hoe hun familie, die vieze vuile hufters van toen, allemaal heten. Befehl ist befehl! Ter behoud van hun baantjes of weet ik veel welke beloftes en smeergelden ze hebben gekregen voeren ze nu hun terroristische opdrachten uit. We zien de reïncarnaties van dit soort massamoordenaars nu gewoon voor onze neus. Elke dag op tv en op internet te vinden met hun propaganda, hun leugens, hun misleiding en hun criminele, terroristische acties.

 

 

Ik wil het ook nog even hebben over farizeeër gommers.

Bijna 2 jaar lang heeft hij ons met alles voorgelogen. En nu zijn baantje erop zit loopt hij overal te verkondigen dat hij het allemaal zo niet bedoelt heeft en dat hij het er allemaal niet mee eens was. Dat had je dan al die tijd moeten verkondigen. Nu is het zeker opeens je zoontje die je wakker gemaakt heeft!

Weet je wat jij verdient, vieze gore paplul?!?

 

Onlangs heb ik op CSTV een bericht geplaatst over de 6 fases van ‘operation lockstep’.

We gaan nu de 5e fase in en onderdeel van die 5e fase is Martial Law. Dat betekent dat de dictators met behulp van het leger gaan regeren. De politiemacht zal niet groot genoeg zijn om de burgers, die op enig moment door gaan krijgen dat ze alleen maar belazerd en belazerd worden, de burgers die wakker worden, nog langer met de staatsknokploegen onder controle kunnen houden.

 

 

Dus hebben ze het leger nodig.

sjarles, een engelse landverrader, vriendje van ‘onze eigen’ landverrader en mede terrorist verbonden aan de club van klaus schwab, heeft anderhalf jaar geleden uitgebraakt dat ze nu moeten toeslaan. Deze ‘window of opportunity’ om de wereld in een dictatuur te veranderen staat maar korte tijd open heeft hij ergens in april (dacht ik) vorig jaar verklaard. Helaas voor ons hebben zij al anderhalf jaar het breekijzer tussen het raam gestoken. Dat raam is nog steeds open en ze blijven doorgaan met hun terroristische acties.

sjarles deed onlangs opnieuw van zich spreken.

Tijdens de klimaathysterie conferentie in Glasgow kondigde hij alvast aan dat we binnenkort het leger op straat mogen verwachten:

video

 

Onderstaand bericht is van een bezorgde burger die op Curaçao woont en contacten heeft met aldaar gelegerde militairen.

Ik kan het inhoudelijk niet staven maar de boodschap die hij brengt past wel in het plaatje:

Het is zover, militair ingrijpen

3 Oktober 2020 “Derde militaire basis op Curaçao”

Ik werd verketterd en men wist niet hoeveel ontkenningen ze moesten schrijven en zelf “bewijzen” op het scherm laten zien. Nee, Wacawa was geen derde basis en zeker geen FEMA-kamp!

15 November 2021

“De regering zal overgenomen worden door de Nederlandse militairen. Martial Law zal ingaan en FEMA-kamp zal operationeel zijn.”

Ook hier stond men op zijn kop en was alles een leugen.

Uitkijkend op Wacawa en de dagelijks dag en nacht bewegingen duidelijk zichtbaar, zijn het Nederlandse oorlogszuchtige die met bosjes momenteel op Curaçao Hato landen en worden ondergebracht in het Wacawa kamp! Of het nu dag of nacht is, het is een op en neer rijden van militaire voertuigen tussen stad en Wacawa! Ook zien we dat het nog maar zelden gaat om oefeningen die normaal aangekondigd worden!

Dus ik ging bij mijn militaire kennissenkring eens wat vragen stellen met een heerlijk glaasje bier. De belangrijkste vraag was: Wat doen jullie hier en waarom komen er zo te zien dagelijks nieuwe militairen bij?

Men begon met wederom het afgezaagde verhaal van, Nederlandse oefeningen op ons eiland voordat ze uitgezonden worden naar warme landen waar ze humanitaire hulp zogenaamd verlenen. Nu, dat laatste weet ik vanuit zeer dichtbije Afghanistan en soortgelijke troepen dat het niet om humanitaire hulp ging maar dat er regelmatig mensen aldaar afgemaakt/gemarteld werden! Iets wat nu naar buiten aan het komen is vanuit verklaringen van oudgedienden en de trauma’s die ze nu nog van hebben!

Dus kapte ik dat af en kwam er een geheel ander verhaal.

Ik citeer:

“De Nederlandse militairen oefenen niet om een oorlog tegen andere machten of voor humanitaire hulp elders. De alsmaar groter wordende groep is hier om volgend jaar in zowel Nederland als de eilanden het bestuur onder Martial Law over te nemen. Alles is al in kaart en de gehele plannen zijn uitgewerkt. Daarvoor zijn we in opleiding!”

Men ging door:

“Het was jij die FEMA-kamp beschreef en we moesten stoppen maar het kamp gaat er komen en alles ligt ervoor klaar. Niet gevaccineerden zullen opgepakt worden als ze de prik blijven weigeren en afgevoerd worden naar het kamp. We nemen de regeringen over, die hebben hun werk gedaan. Na het overnemen gaat er gezuiverd worden. Nu hoef ik jou niet uit te leggen wat zuiveren betekent en daar worden we nu voor opgeleid. Gasten zoals jij zullen opgesloten worden onder die Martial Law!

In Nederland zijn momenteel deze opleidingen ook gestart en het verwezenlijken van FEMA-kampen is in volle gang! Het was Australië die een van de eerste met de militaire overname is begonnen. De planning is dat dit gaat gebeuren half/eind 2022. De eilanden zullen via snelle acties geheel onder Nederlands militair bewind komen te staan!”

-Einde citaten-

Deze gehersenspoelde informanten die ook nog menen goed te doen, want zo kan het niet langer, zaten dit bloedserieus te vertellen! Ik eindigde mijn biertje en voor hen ging het feest door!

Volgens informatie uit de monden van wat militairen gestationeerd op Curaçao is dat Aruba, Bonaire, Curaçao, st Maarten, st Eustatius en Saba volgend jaar onder Martial Law zullen vallen en bestuurd worden door militairen! Dan zullen bewoners worden opgeruimd die de prikken weigeren en lastige identiteiten zullen onder deze Martial Law gemarteld gaan worden totdat ze bezwijken. Net zoals, volgens oudgedienden, is gebeurd in Afghanistan en andere plaatsen op de wereld onder de Nederlandse vlag!

Het gaat niet meer om een ziekte, het gaat om zoals zij het noemen “zuiveren” van de bevolking.

JH Baselmans

 

 

We hebben 4 fases al achter de rug.

Allemaal zijn ze van te voren aangekondigd, gepubliceerd. Steeds werden we voor gekkies en wappies uitgemaakt en de mensen blijven het maar niet doorhebben dat ze steeds verder de fuik inzwemmen. Denkend dat het allemaal wel goedkomt…..

 

Nog een persoonlijke boodschap van mij aan onze lezers en de schrijvers van CSTV:

Gisteren zat ik even helemaal stuk. Ik had teveel informatie tot me genomen en op me in laten werken en ik trok het niet meer. Vanochtend las ik vele berichten die me er weer (voor een stuk) bovenop hebben geholpen. Van Doos kreeg ik een klap in mijn smoel en van vele anderen kreeg ik ook bemoedigende berichten. 😉

Jullie hebben gelijk. Ik geef niet op. Ik blijf zaken opzoeken en uitzoeken. Ik blijf misstanden publiceren. Maar aan jullie allemaal is er de taak om te blijven proberen het echte nieuws, de ware feiten te verspreiden. Hoe moeizaam dat soms ook gaat. Het verzet moet groter worden. We zijn nu nog maar met enkele 10 duizenden. Dat moeten er vele 100 duizenden worden of misschien wel een paar miljoen. Eén voor één moeten we mensen proberen wakker te krijgen. Zij blijven liegen, wij blijven onthullen.

 

Een goede vriend van mij heeft (helaas) 2 spuiten in zijn lijf. Ik heb hem daar niet van kunnen weerhouden. Maar hij is nu ziek. Gewoon griep. Beetje koorts, bleekjes en veel hoesten. Zeker weten dat als hij een wattenstaaf in zijn neus gedouwd krijgt dat hij ‘positief’ test. Gisteren zaten we in een bar, hij met een kopje thee en ik met een wijntje. We praten niet vaak over alle onzin van de dictators, maar ik legde hem gisteren wel even de situatie voor dat hij, met zijn 2 spuitjes en de griep in zijn lijf de discotheek in mag en ik, kerngezond maar zonder gifspuit, mag niet naar binnen.

Lange tijd was hij stil.

De dictators blijven doorliegen.

Carla berichtte vandaag nog op onze site dat er oversterfte is. Dat is overigens niet alleen in nederland. In alle landen met een hoge ‘vaccinatie’ graad speelt dat nu. Maar dat moet natuurlijk verborgen blijven, onder de mat geveegd. Kamerlid Kuzu heeft om opheldering gevraagd. Weet je waar ze mee gaan komen als verklaring voor de enorme toename van hartproblemen en bloedklonters:

 

 

 

Als mensen eenmaal over dit soort zaken gaan nadenken, dan is er geen weg meer terug.

Eens wakker, eens over de dam gesprongen, dan kan je niet meer terug naar de nos/nu/telegraaf/hufter de jonge weide.

Dan zie je en weet je voor altijd dat het gras daar niet groen is maar dat het daar keis en keisverrot is!

video

 

Dat het soort domme lui dat hun ogen en oren sluit en naar de kloten gaan vind ik op zich wel vervelend. Het zijn domme ignorants, maar geen kwade mensen. Ik gun hun in wezen alle goeds. Maar ze trekken ons mee de afgrond in. Daarom moeten we blijven doorgaan.

(En nog een berichtje aan die snijboon (pea): gelieve van commentaar te onthouden!)

 

Tot slot een vrolijke noot,

nog een goede tip voor oprechte volksvertegenwoordigers, Thierry, Gideon, Kuzu, Wiebren en nog een paar anderen, omdat het weekeinde is:

Don’t mention the war!

I mentioned it once but I think I got away with it alright!

 

 

Fijn weekeinde allemaal!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
20
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture