CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Vluchtelingen nodig voor culturele opvulling witte steden

President Donald Trump heeft het vluchtelingenbeleid behoorlijk aangepakt en zal volgend jaar zijn verkiezingsbelofte inlossen.

Trump zal de toestroom van vluchtelingen in 2020 met 80% hebben verminderd t.o.v. Barack Obama, zoals hij in 2016 heeft belooft. En hij ligt ruim op koers.

De Democrats zijn het daar uiteraard niet mee eens en maken zich ernstige zorgen vanwege het feit dat er nog steeds dorpjes en steden bestaan waar vrijwel iedereen BLANK is.

De New York Times, het verlengstuk van de linkse Democraten, deed verslag hoe blanken in deze dorpen en steden te reduceren. “Vluchtelingen zijn nodig om de gaten vullen ten behoeve van de culturele diversiteit.”

Het kan toch niet zo zijn dat een stadals Missoula voor 89% blank is? – Dat is dus de werkelijke gedachtegang van linkse mensen.

De New York Times, ooit een grootse krant, nu een lachwekkend Anti-Trump blaadje, stelt dat er in staten zoals Hampshire, Vermont en Maine een reeks van problemen zich voordoen voor nieuw aangekomen immigranten. Omdat deze staten té veel blanke gemeenschappen heeft. Dit MOET opgevuld worden.

“Deze staten zijn vrijwel allemaal blank!” aldus NY Times. “De immigranten die nieuw arriveren, voelen zich vaak alleen zonder de comfort en hulp van de gemeenschap.”

De bedoeling is dat er geen enkele blanke stad of dorp meer zal bestaan in de toekomst van de Verenigde Staten. Al scherpt Trump het immigratiebeleid aan, de Dems blijven oplossingen vinden om toch veel migranten het land binnen te halen. Vaak door het aansporen tot familie-reünies. Zo kunnen migrantengezinnen hun hele famile naar de VS halen.

Je zou dit artikel eens moeten schrijven, maar dan blank vervangen met zwart. Je gaat voor de bijl wegens racisme.

We mogen heel blij zijn dat Trump werd gekozen in 2016. Deze mensen zijn totaal de weg kwijt. De zelfhaat is zo groot bij dit soort “journalisten” en de Democraten. Ze haten hun land, ze haten hun eigen ras en alles wat niet blank is, wordt met open armen ontvangen.

Wat een wereld…

https://twitter.com/JxhnBinder/status/1190055176561987585

Bronnen: Breitbard

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven