NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

VINGER AAN DE POLS: NATIONALISTEN en IMMIGRATIE

Onder Trump is legale en illegale immigratie aanzienlijk afgenomen, maar het is nog niet genoeg. Zeker niet in deze tijd en de komende jaren.

Onder het HB1-visa programma komen dit jaar 85.000 hoogopgeleide immigranten naar de VS. “Cool. Immigranten die kennis en kunde met zich meebrengen”, denken mensen zoals Donald J. Trump.

Wat hier echter bij wordt vergeten is dat deze immigranten niet komen om lege plaatsen te vullen, maar de plaats in te nemen van het duurdere Amerikaanse personeel. Meest schrijnend is dat het duurdere personeel hun eigen plaatsvervangers moeten opleiden, voordat ze zelf op straat worden gezet.

Nu de VS een Epidemie-gerelateerde recessie tegemoet gaat, waarbij werkloosheid kan oplopen tot 15%, is het binnenhalen van deze visa-arbeiders een des te pijnlijkere klap in het gezicht van de werkende Amerikaan.

Trump mag wel een goede President wezen, maar je moet als kiezer altijd een vinger aan de pols houden: Houdt in de gaten wat je leider doet en spreek hem erop aan als hij ongewenst beleid voert.

Dat geldt ook straks als Baudet of Wilders Minister-President wordt. Laat via sociale media, super-chats en YouTube weten wanneer ze te “slap” zijn/worden m.b.t. immigratie. Zij mogen dan wel de beste keuzes zijn voor het lands/volksbelang, maar het betekent niet dat zodra ze verkozen zijn wij een lekker dutje kunnen doen.

Bijvoorbeeld:
Thierry wil het Australische immigratiemodel. Klinkt leuk, totdat je beseft dat onder dat model ook massa-immigratie kan plaatsvinden: Australië puilt uit van de Soedanezen, Syriërs en Pakistanen die allemaal hun hand op houden bij CentreLink (Australische Sociale Dienst)

Daarom is het belangrijk dat Thierry hierover aan de tand wordt gevoeld, middels vragen hierover via SUPERCHATS in FvD-livestreams op YouTube. Want die leest hij sowieso hardop en beantwoordt ze ter plaatse.

Tip: Superchats van minder dan 20 euro hebben een kleinere kans te worden voorgelezen, vanwege tijdgebrek.

Maar vraag hem niet wat hij vindt van de 1% Elite, want zelfs voor een donatie van 50 euro geeft hij daar liever geen antwoord op.

 

 

 

Bijlage: “Immigratie remt loongroei”

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x