CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Orbán: “Het tijdperk van nuchterheid staat voor de deur!”

Viktor Orbán sprak gisteren tijdens een feestelijke bijeenkomst van de nationale politie.

Ze vierden hun 100e verjaardag en werden in het parlement toegesproken door de leider van hun land.

“Na een tijdperk van liberale en globalistische illusies staat nu het tijdperk van nuchterheid voor de deur!”

Dat Orbán een echte bondgenoot is in de strijd tegen het gevaarlijke globalisme dat heeft hij de afgelopen jaren wel bewezen. Ook zijn reactie op de crisis bij de Griekse grenzen getuigt van leiderschap en gezond verstand.

Orbán stond direct klaar, samen met Slowakije, Tsjechië en Polen (de Visegrád Group)  om de Grieken fysiek te ondersteunen. (Bron)

Hongarije heeft ook politiemachten naar de grenzen van Noord-Macedonië en Servië gestuurd om mee te helpen de grenzen te bewaken. (bron)

Ze hebben de opdracht om bij de twee grenzen te patrouilleren en smokkelaars en illegale migranten te arresteren.

Sommige Hongaarse officieren worden, na overleg, ingezet in het land zelf en niet alleen bij de grenzen. (bron)

“Orde is de basis voor vrijheid. Dit is waarom wij de grenzen beschermen, de golf van immigratie inperken, de slachtoffers bijstaan, onze kinderen opvoeden om een gezond gevoel van nationale identiteit op te bouwen en onze politiemachten ondersteunen.”

En hij voegde daar aan toe: “En we zijn ontzettend trots op wat we al bereikt hebben! De tijd zal bewijzen dat wij het gelijk aan onze zijde hadden in dit debat.” (bron)

“Zij die het belang van onze samenleving, en de wetgeving die deze samenleving beschermt, als een obstakel zien, zijn over het algemeen de diegenen die de migratie steunen, voor legale drugs staan en opkomen voor de rechten van de criminelen in plaats van de rechten van de slachtoffers.”

“Ze verzwakken de natuurlijke geslachtsidentiteit van onze kinderen. Het zijn diegenen die willen dat nationale veiligheidsdiensten wegbezuinigd en ontwapend worden. Een levensgevaarlijke denkwijze die ze duur zal komen te staan.”, aldus Orbán.

Hiermee doelde hij vooral op de waanzin in West-Europese landen, waar Nederland er één van is. Overdreven schadelijke LGBT-ideologieën die men moet prijzen omdat men anders een homohater is en andere absurditeiten die in het Westen ineens op grote schaal de norm zijn en zelfs in het onderwijs worden opgenomen.

Orbán prees zijn politiediensten tijdens de 100e verjaardag en vertelde hen dat hun werk niet alleen van nationaal belang is maar ook in het belang van internationale aangelegenheden. (bron)

“We hebben een sterke economische en diplomatieke positie in de wereld en dit is mede zo gegroeid omdat we in een veilige omgeving te werk kunnen gaan.”, hiermee doelend dat men zich op een stuk minder problemen druk hoeft te maken dan de meeste landen in West-Europa.

“Dit is waarom de politieagenten het vertrouwen hebben van de Hongaarse bevolking op dagelijkse basis.”

Tijdens de vluchtelingencrisis in 2015 nam Hongarije ook direct maatregelen. Zelfs door EU-leiders werd Orbán vergeleken met Hitler en het hek dat gebouwd werd maakte van Hongarije een Nazi-regime(bron)

Diezelfde mensen uit de EU zeggen nu 100% Griekenland te willen steunen en ook achter de acties van Hongarije staan.(bron)

Er wordt hulp gestuurd maar alleen om vluchtelingen tegen te houden. De hypocrisie van de Europese Unie maakt het allemaal ontzettend ongeloofwaardig. Het zijn, tot nu toe, verplichte nummertjes en de EU doet het het liefst met geld af. Deze crisis zijn de directe consequenties van de deal in 2016 met Turkije. (bron)

Daarbij is het moeilijk voor te stellen dat de Europese Unie hard gaat optreden tegen migranten, mocht het écht uit de hand lopen. Dat staat haaks op de globalistische ideologie van de Europese pausen.

Maar zoals Orbán al zei: Het tijdperk van het gezonde verstand staat aan de deur te kloppen!

Grens Hongarije – Toen een Nazihek, nu alom geprezen
0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven