HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Persconferentie: Prominente artsen luiden klok over COVID19

UPDATE: Zie de video met geluid en Nederlandse ondertiteling in dit artikel.

Afgelopen maandag gaven twee prominente artsen een persconferentie over het Coronavirus en over de maatregelen en social distancing.

Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi zijn eigenaren van de Bakersfield Urgent Care en hebben in hun faciliteiten meer dan 5.200 patiënten op corona getest. Dat zijn meer dan de helft van alle geteste patiënten in hun county.

Ze veroordelen de lockdowns en de draconische maatregelen en vinden het geen common sense om gezonde mensen op te sluiten. Ook melden ze dat ze gepusht worden om COVID19 in rapporten van overleden patiënten te plaatsen. Collega´s wereldwijd bevestigen dit.

Tijdens de persconferentie komt ook naar boven dat er wel heel erg gepusht wordt om COVID19 toe te voegen aan de rapporten van overleden patiënten. Ook collega artsen, die geen belangen hebben hierbij, bevestigen dit.

De video had alleen op YouTube al ruim 5 miljoen views in mum van tijd. YouTube besloot de video te verwijderen.

Werkt het hier niet? Hier staat de video op Bitchute:

https://www.bitchute.com/video/gbfCFk58jLg8/

CENSUUR

De volledige persconferentie is inmiddels verwijderd door YouTube.

 

En inmiddels ook van ons kanaal. Het begint lachwekkend te worden. Wat laat een bedrijf als YouTube zich hier kennen, zeg.

 

Laura Ingraham van FOX News pikte dit op:

https://video.foxnews.com/v/6152484924001#sp=show-clips

 

Bronnen:

https://www.10news.com/news/coronavirus/controversy-over-two-ca-doctors-push-to-lift-shelter-in-place-order

https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/breaking-california-doctors-go-ingraham-angle-challenge-official-covid-policy-youtube-takes-videos/

https://forums.catholic.com/t/doctors-now-rebelling-against-covid-19-narrative-get-banned-from-youtube-after-appearing-on-fox/605142

https://video.foxnews.com/v/6152484924001#sp=show-clips

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
10 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Infinite awareness

Wauw wat een toppers zijn die 2 artsen. Mooi om te zien dat mensen steeds kritischer worden, we zitten gevangen in onze eigen huizen en daar moet zo snel mogelijk verandering in komen. STOP DE LOCKDOWN!!!!!

Hansz Pint

We hebben ons laten INTIMIDEREN door die hoogstaande laagbijdegrondse heren….
Leef gezond, eet gezond en als er dan een virus binnenkomt kan jouw frisse fruitige lijf dat makkelijk AAN….
Paniekzaaierij van al die overheden hebben een DOEL !
En de kijk daarop wordt steeds duidelijker.

Pascal D.

The worlds maffia against the people! We will survive (EZ) We will conquer! They will suffer and reply to their acts! WE WILL NOT GIVE UP!!!! NEVER!!!!

Hansz Pint

Wishful thinking …. houdt ons op de been Maar die maffia is sterk verweven door de hele wereld heen Wij zijn geregistreerde slaven die worden gemanipuleerd De Maffia is het uitmelken en schapen scheren nooit verleerd Hoop doet leven is een verlammende spreuk Beter is dat we door ons handelen uitdelen; een BEUK Aan al degenen die ons volk zeggen te vertegenwoordigen cq te leiden Het zijn allen farizeeërs die ons met hun grijnzende smoelen misleiden WIJ moeten bekostigen hun megalomane leefstijl en gedrag ZIJ zitten aan het roer en denken alles mag… NU is de tijd van begrijpen en… Lees verder »

Hansz Pint

Het lijkt er op dat die anderhalve meter nodig is om jou te linken a h signaal van je mobiel, of wellicht andersom…. De mensheid moet dus voortaan (onder valse voorwendselen) in hokjes geduwd, gepushed, gedwongen, gemanipuleerd worden opdat BIG BROTHER via de huidige techniek (5G?) ons allemaal kan onderscheiden via ons mobiele signaal wat, als we als vanouds door elkaar heen lopen,niet (goed) werkt. Als koeien in de wei, met zo`n geel ding (chip) in je oor….. Als nummerborden op de auto voor registratie door de flitspaal en andere STAATS-scan-apparatuur… Als honden, huisdieren met een geïmplanteerde volg en registratiechip.… Lees verder »

Hansz Pint

En oh ja, er is een Natuurwet; HET RECHT VAN DE STERKSTE…. de leeuw verslindt de gazelle… de wingerd of schimmel overwoekert en verstikt de boom… de wolf verscheurd schapen…. 😉 etc. Aangezien de mens ook tot die Natuur behoort, is die wet ook op ons van toepassing… er zijn dus predatoren… en er zijn prooidieren…. en verscheurende klauwen en tanden zijn vervangen door slimme sluwe manipulerende streken en hoogstaande techniek … Aan dit plaatje is af te lezen waartoe JIJ behoort. Als deze Natuurwet echt zo werkt… dan zal blijken wie de echte sterke is; THERES NOTHING THAT CANT… Lees verder »

Hansz Pint

Waar het eigenlijk allemaal op neer komt is; Dat Moedertje Natuur gewoon doet wat waar het evolutionair toe gedwongen is, namelijk het opruimen van zwak ziek en misselijk…om het maar even zo te zeggen… De Natuur ruimt altijd op wat niet functioneert, wat geen nut meer heeft raakt ten prooi aan schimmels, ziekten, virussen, rot, roest etc. Zo ook de mens, oud en versleten en zichzelf ziek gegeten met allerhande welvaartsziekten tracht de hypocriete reguliere medische ziektenindustrie ook op het laatst nog geld te peuren uit de angstige, zich aan elke strohalm vastklampende, niet ziende, niet begrijpende en sentimentele consu-mens.… Lees verder »

Marcelino1098

Het geluid doet het niet de video. Ook niet op bichute. Kan je dit fixen?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x