NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VIDEO: Migranten vallen elkaar en eilandbewoners aan. EU doet niets

Twee verschillende bendes bestaande uit hoofdzakelijk Afghaanse migranten clashten afgelopen weekend in het berucht Moria-camp op het Griekse eiland Lesbos.

 

 

Waarom de twee groepen in een oorlog onderling verwikkeld zijn, is nog niet duidelijk geworden. (bron)

Maar het bleef natuurlijk niet tussen de twee groepen agressieve migranten. De locale Grieken waren ook de pineut en werden ook aangevallen. Grote stenen werden tegen voorbijkomende autoruiten gegooid. Het ooit zo goed als crimineel-loze paradijsje Lesvos is voorgoed veranderd door globalistische leiders in de EU en hun migrantendroom.

“Ik denk dat ze het wel aankunnen,” aldus een 56-jarige vrouwelijke Europarlementariër uit Zweden die geen idee heeft wat het inhoudt in zulke omstandigheden te leven.

Ylva Johansson

 

Ondanks de onhoudbare situatie in Moria, blijft de EU volhouden dat Griekenland genoeg capaciteiten heeft om met de tienduizenden migranten te dealen. En dan heeft de EU het niet alleen over de dood en verderf zaaiende migranten maar ook de Corona-uitbraak onder hen. (bron)

Een schande van de EU om zo met een land om te gaan dat met man en macht probeert hun eigen grenzen, en dus ook die van de EU, te beschermen. Zouden deze mensen uit de EU wellicht willen dat de Griekse grens valt en er hordes asociale kansloze Allahu Akbar-roepers onze kant op komen?

Hoe zouden de bewoners van zo´n eiland zich nou voelen? Je bent opgegroeid op een eilandje waar alles peis en vree was. Er was vrijwel geen criminaliteit en opeens, zonder dat je er zelf iets over te zeggen hebt gehad, wordt je eilandje, je thuis, overspoeld met agressieve gelukszoekers.

Duizenden eilandbewoners demonstreerden in januari al tegen de overvolle opvangkampen. (bron)

Protesten januari

Lees ook:
https://commonsensetv.nl/grieken-blijven-agressieve-migranten-weren/

https://commonsensetv.nl/griekenland-beschermt-europa-met-zwaar-geschut/

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x