nl Nederlands

Het GROOTSTE gevaar is de naïviteit van de mensheid, niet corona.

Dit is de vierde video die van ons kanaal is verwijderd. Zonder reden. Allemaal van mensen die een andere mening hebben over COVID19 en de coronamaatregelen.

We leven in staat van beleg. Mensen hebben geen idee wat ze te wachten staat terwijl het heel makkelijk te doorzien is. Maar de burger moet het wel willen zien. Zij kunnen dit tegenhouden.

Maar het blijkt moeilijk, soms zelfs onmogelijk, om mensen over te halen om in ieder geval even te kijken en de televisie achter zich te laten. Om even voor zichzelf wat verder op zoek te gaan.

Het is het grootste gevaar van deze tijd. De naïviteit van de burgers die volledig zijn geïndoctrineerd door de media.

“De elite weten dat.” Homburg praat ook namens artsen die niet aan het woord komen. Er is geen probleem geweest met IC-bedden. Er is GEEN overbelasting in de zorg. Er is GEEN hoog sterftecijfer dit jaar. Het is een mildere griepepidemie dan Duitsland 2 jaar geleden heeft gekend. Welke cijfers je er ook bijhaalt: Er is GEEN CORONACRISIS!”

“Men kan het makkelijk inzien maar de burger moet het wel WILLEN inzien. Zij zijn de enige die hier verandering in kunnen brengen.”

STA OP tegen deze maatregelen. Laat je niet je vrijheid afpakken! De politiek is er NIET voor ons.

Zie hier een interview van WELT met Professor Dr. Stefan Homburg:  Nederlands ondertiteld.

De video op Bitchute:

https://www.bitchute.com/video/DhaimPTdUC4/

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
c0ldc0ne
c0ldc0ne
4 uur geleden

Als er geen overbelasting van de IC en het zorgstelsel is geweest, zit dan naast de “elite” ook het management en het medisch personeel van alle betrokken ziekenhuizen in het complot? Zo ja, wat is dan hun belang in deze participatie?

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x