Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

VIDEO: Hoeveel mensen gaan er dood aan coronavaccins?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geen vragen toegestaan!

Hoeveel mensen gaan er nu werkelijk dood aan de corona-vaccins?

Het exacte aantal zullen we nooit te weten komen. Maar zelfs de ingekorte cijfers van de overheidsinstanties laten al zien dat het waanzin is om je te laten vaccineren.

Gezonde mensen, gezonde kinderen. Allemaal moeten ze volgespoten worden met deze FAN-TAS-TI-SCHE vaccins.

Over coronadoden mochten we de hele dag praten en vragen stellen. Zoveel mogelijk. Je kwam er niet eens tussenuit. Ieder apparaat dat je inschakelde, hield je meteen op de hoogte van de zogenaamde “covid-doden”.

[the_ad_group id=”5832″]

Nu al 4.000 vaccinatie-doden in Amerika

Maar vragen over de gevaren van het vaccin? Vragen wat er in zit? En nog erger…durven te twijfelen of het wel veilig is?

Terwijl nu kerngezonde mensen wel daadwerkelijk overal ter wereld, soms zelfs direct, doodvallen door deze vaccins en nu we merken dat vrijwel iedereen die geprikt is last heeft van milde tot ernstige bijwerkingen moet je heel snel je mond houden want je wordt gebanned van social media platforms. Je wordt neergezet als een terrorist en je mag de meest voor de hand liggende vragen niet stellen.

Dat belooft nog wat te worden. Want wat deze mRNA-vaccins op lange termijn aan bijwerkingen gaan opleveren…

Het corona vaccin heeft alleen in Amerika nu al 4.000 doden gekost.

Niet meegerekend zijn de mensen die bijwerkingen hebben, soms zo ernstig dat ze liever dood zouden zijn.

Let op. Dat waren vaak gezonde mensen! En stapje voor stapje komen ze bij steeds jongere en gezondere mensen uit totdat ze uiteindelijk voor uw kinderen komen. En een vast gemiddelde van onze gezonde kinderen zál gaan sterven aan dit vaccin. Dat is een gegeven.

En we spreken niet slechts over “tientallen”. Ook niet over honderden. DUIZENDEN kinderen en volwassen gezonde mensen zullen doodgaan aan dit vaccin in Nederland. Het rekensommetje is makkelijk te maken als je de lijn doortrekt en niet uit de lucht gegrepen zoals de belachelijke cijfers waar crimineel Christian Drosten de hele wereld mee in angst zette en waar NOOIT iets van is uitgekomen.

En ALLES is voor NIETS. Voor niets!

En als u al gelooft dat covid bestaat zoals men het u voorschotelt dan heeft het de griep vervangen. Het is een simpel gegeven. Het sterftecijfer is 0,15%. Gemiddelde leeftijd van overlijden: 82 jaar.

Christian Drosten

En werkt het vaccin? Nee. Dus moet je nog een vaccin. En nog één. En nóg één. En de mensen staan gehoorzaam in de rij.

De depopulatie is in ieder geval succesvol begonnen.

Soms denk je…weet je, laat ze maar gaan. Dan houden we in ieder geval een populatie over die wat wijzer is. Maar… kunnen gevaccineerden ons schade berokkenen? En met ons bedoel ik de niet-gevaccineerden, ervan uitgaande dat de meeste mensen die dit lezen zich toch alsjeblieft niet laten vaccineren. Voor welke keuze je ook komt te staan. Houd vol! Houd moed!

[the_ad id=”45634″]

Tucker Carlson over het vaccinatieprobleem in Amerika.

video

 

Tucker Carlson. Wat van die man te vinden?

Tucker is slim. Hij beschikt over gezond verstand. Hij is zeer scherp en pakt thema´s aan die andere media laten liggen. Luister eens naar een lezing van hem en je weet hoe de man denkt. Dan weet je ook dat hij logisch redeneert en weet wat er in de wereld speelt.

Maar Tucker blijft ook in het covidverhaal hangen en liet verdomd weinig zien over de overduidelijke grootschalige stemfraude tijdens de verkiezingen. Tucker weet beter. Hij bereikt tientallen miljoenen mensen. Hij had de kans om een hele grote bijdrage te leveren en een klap uit te delen aan het establishment. Maar Tucker praat met de rem erop.

Tucker Carlson werkt voor Fox News. Een mainstream netwerk dat geen haar beter is dan al die andere fakenieuws netwerken.

En Tucker trekt kijkers en krijgt daar heel veel geld voor.

Dat is het probleem met dit soort mensen. Oprecht bezorgd. Oprecht op zoek naar de waarheid maar puntje bij paaltje gaat de rem er op wanneer hem dat verteld wordt. Anders is het einde carrière of moet hij het met veel minder doen.

Ik kan me vergissen en hoe goed het ook is dat deze mensen nog te zien zijn bij de media, ik luister graag naar hem maar vertrouw hem niet. Ik heb een heel ander beeld voor me van de media van de toekomst.

Jullie?

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture