NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VIDEO: Regering doodt honderden mensen in “quarantaine”

In het ene land zijn de coronamaatregelen nog gekker dan in het andere land. 

In plaats van het virus te behandelen zoals ieder griepvirus zodat we weer normaal kunnen leven komen regeringen met de meest absurde maatregelen.

Gisteren meldden wij al dat er Interneringskampen worden gebouwd in Canada. Een soort concentratiekampen voor mensen die in quarantaine moeten vanwege covid maar men verdenkt de regering er ook van dat deze kampen voor andere doeleinden gebruikt zullen worden.

In Victoria, Australië, het land waar geen coronadode te bekennen was (95 doden op een bevolking van 25.5 miljoen, voornamelijk bejaarde mensen met meerdere achterliggende aandoeningen zoals hartziektes of kanker), kwam de regering van Victoria op het fantastische idee om een Hotel Quaraintaine Plan in te zetten.

In een hotel in Victoria konden mensen “in quarantaine geplaatst worden”, de afgelopen maanden.

Resultaat: 768 doden en 18.000 “besmettingen”.

Om even aan te geven dat men dus zelf slachtoffers heeft gekweekt.. Men had 137 doden de afgelopen 9 maanden. Regering doodt er even 768 bij.

 

Medewerkers, die niet ziek worden van dit virus, steken ouderen en kwetsbaren aan. Hetzelfde resultaat zou men bereiken met de griep. En de overheid flikt het gewoon en doet het. Waar zit dan je verstand?

Alan Jones – Sky News: Onherstelbare schade door lockdowns en niet door het virus (Nederlands ondertiteld)

Zou de overheid zich nergens mee hebben bemoeid en begrijpen dat dit virus, met een sterftecijfer van 0,13% (0,05% voor mensen onder de 70 jaar oud), een griepvirus is waar we simpelweg mee moeten leven en slechts een heel klein gedeelte van de mensheid tot de risicogroep behoort, dan had het land nog geen 150 (bejaarde) doden gekend.

Maar, net als de Ruttes, de De Jonges en alle andere tunnelvisie-politici, had men een meesterlijk plan. Uiteindelijk leidde dat dus tot een massamoord op oudere mensen die besmet raakten en met of door covid zijn overleden. Verantwoordelijken zijn o.a. Daniel Andrews, de Premier van Victoria, maar ook Martin Pakula (Minister van Werkgelegenheid).

Daniel Andrews – Premier Victoria (Australië)

Ben Ihle, onderzoeksadvocaat, kwam tot de logische conclusie: “Het programma heeft zijn primaire doel niet bereikt, namelijk de gemeenschap beschermen tegen het virus.”

“Het programma dat bedoeld was om de ziekte in te dammen, was in plaats daarvan een voedingsbodem voor de verspreiding van COVID-19 in de gemeenschap”, zei Ihle.

“Het falen van het quarantaineprogramma van het hotel om dit virus in te dammen, is, zoals op dit moment, verantwoordelijk voor de dood van 768 mensen en de infectie van ongeveer 18.418 anderen.”

“Je hoeft alleen maar te pauzeren en na te denken over die cijfers om de volledige omvang van de verwoesting en wanhoop als gevolg van de uitbraken te waarderen.”

 

Daniel Andrews, de Premier van Victoria (Australië)  heeft het “point of no return” bereikt volgens Sky News-presentator Alan Jones.

Een onderzoekscommissie genaamd: COVID-19 Hotel Quarantine Inquiry is ingesteld. Telefoongesprekken worden nagegaan. Ontslagen zijn gevallen.

Verschillende ministers en hoge ambtenaren hebben hun telefoongegevens nog niet vrijgegeven.

Kortom: Het is een chaos omtrent een virus. Één van de velen waar wij mee moeten leven en gelukkig een vrij ongevaarlijk virus, waar we mee moeten leven en waar we rekening houden met elkaar.

Wat een wereld. Waar zijn we in beland en wanneer komt het gezonde verstand terug bij de mensen?

Bronnen:
https://www.skynews.com.au/details/_6203842298001
https://www.abc.net.au/news/2020-10-03/victoria-hotel-quarantine-staff-infections-is-enough-being-done/12727050
https://www.abc.net.au/news/2020-09-28/covid-19-hotel-quarantine-inquiry-hears-final-submissions/12709782

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x