Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Verónica Ressia schudt Argentinië wakker

Echte journalisten bestaan nog

Ze bestaan nog. Journalisten die de mensheid willen waarschuwen en tussen u en de overheden en grote machtige organisaties staan.

Verónica Ressia is journaliste bij Canal26 en Diario26 in Argentinië.

Canal26 is een Argentijns televisiekanaal dat is ontstaan in de jaren 90 en is uitgegroeid tot een 24/7 nieuwskanaal.

Verónica Ressia maakt zich enorm veel zorgen over dit hele coronaverhaal en nu vooral over de vaccins. In dit geval de Sputnik vaccins.

Verónica Ressia

Tijdens een uitzending op Canal26 sprak Verónica haar zorgen uit voor het grote publiek en trok ze de geloofwaardigheid van een onderzoeksinstantie uit Engeland in twijfel.

Ze probeert in een aantal woorden in redelijkheid uit te leggen dat er geen enkele logica is om een vaccin te laten toedienen.

Ook in Argentinië is een gedeelte van het volk wakker, zoals we dat wereldwijd zien. Maar de media bereikt andere mensen en het is daarom dat er een discussie ontstond in Argentinië na deze uitzending in februari. Een discussie die niet meer is gestopt. Mainstream proberen ze haar vooral zwart te maken maar ook dat is aandacht. Het llijkt er op dat ze hun eigen graf graven. (bron)

Dit was het eerste fragment tijdens een live-uitzending waarin Verónica veel discussie losmaakte in Argentinië.

 

video

 

*We onderschatten onze lezers niet en we weten dat praten over de officiële coronacijfers zinloos is omdat er geen enkele basis meer voor is, maar in artikelen zoals deze moeten we de cijfers wel benoemen omdat het onderdeel is van, in dit geval, het verhaal van Ressia.

Uiteraard werd deze vrouw na dit fragment door de media en politici met de grond gelijk gemaakt en werden er allerlei tegenargumenten op losgelaten door TV-virologen en Instagram-wetenschappers met mooie cijfertjes en altijd oplopende grafieken.

Het is wel hilarisch om te zien hoe het establishment massaal in de verdediging springt wanneer dit soort uitspraken gedaan worden. Alsof ze een klap in het gezicht krijgen.

Er wordt haar ook verweten dat ze op de stoel van de specialisten is gaan zitten. Maar dat is absolute kolder.

Je hoeft geen enkele medische kennis te hebben om te zien dat je laten vaccineren tegen covid volstrekt nutteloos, onnodig en gevaarlijk is. 

Net zoals je vorig jaar, toen het coronavirus “uitbrak”, over geen enkele medische kennis hoefde te beschikken om te zien dat er geen spoor was van een gevaarlijke pandemie.

Vorig jaar, toen we nog niet veel wisten van het virus zelf, lieten slechts 2 factoren al heel duidelijk zien dat er van een pandemie of een gevaarlijk virus absoluut geen sprake was. 

  1. Het feit dat wereldwijd ruim 90% minimaal 1 maar meestal 3 of meerdere achterliggende aandoeningen had toen zij MET corona overleden.
  2. Het feit dat de gemiddelde leeftijd van overlijden met corona 82 jaar is.

 

 

Deze gegevens zijn zo cruciaal en maken zoveel duidelijk. Alles wat de media en de kranten er verder over schrijven is show of het zijn pogingen de waarheid achter te houden om bepaalde mensen te beschermen. Maar cijfers zijn cijfers.

Ik heb ook geen moment getwijfeld om dit direct te blijven schrijven en uit te leggen destijds in maart 2020. Het kostte YouTube subscribers, lezers en volgers maar als je ergens zo zeker van bent, dan moet je dat opschrijven. Natuurlijk blijf je jezelf een spiegel voorhouden moet je je eigen conclusies ook in twijfel durven trekken maar dit was ZO overduidelijk dat meedoen aan dit verhaal geen optie was.

Dit omdat het zo simpel was.

Iedere serieuze online pokerspeler zou dit in één opslag hebben moeten zien.
Iedere statisticus zou dit direct hebben  moeten zien.
Iedereen die het in zich heeft om cijfers in de juiste verhoudingen te zetten zou dit ook direct hebben moeten zien.

Dat zouden toch miljoenen mensen zijn die het direct doorzien, zou je zeggen.

Zijn die statistici dan zelf ook verblind geraakt door angst dat ze niet meer kunnen rekenen? Ik kan het mij niet voorstellen. Het blijft voor mij een raadsel dat niemand met deze alles zeggende context op de proppen kwam.

En als er aan de hand van deze cijfers problemen ontstaan in de ziekenhuizen dan is dat het falen van de overheid en niet van een virus.

Nu weten we na ruim een jaar nog veel meer en lijkt het er sterk op dat het de griep in een ander jasje is nu de influenza is verdwenen. Daar zullen we vast nog veel over spreken. Eerst het tuig opruimen.

Je laten vaccineren is dom, stom, gek, onnodig en gevaarlijk!

Wat Verónica Ressia deed was een poging om in de hoofden van de mensen te prenten dat vaccineren tegen een virus dat 99,98% van de mensen overleeft is niet uit te leggen is. 

En al helemaal niet nu we de bijwerkingen van deze vaccins zien. Tienduizenden sterven of zijn  (voor hun hele leven) gewond dankzij het vaccin.

Als je het jezelf dan alsnog aan wilt laten doen, het zij zo. Het wordt misdadig wanneer je je eigen kinderen of ouders er ook mee in laat spuiten.

Niet vaccineren betekent gewoon doorleven als voorheen.
Vaccineren brengt een extra gevaar met zich mee maar beschermt je nergens tegen.

Dus waarom zou je het doen?

De hele wereld inspuiten. Jong en oud. Kerngezonde mensen. Het is misdadig.

En dan ook nog eens je burgers chanteren door ze vrijheden af te nemen als ze het risico op doodgaan of chronisch ziek worden niet willen nemen. De regering die in je lichaam kruipt. En we mogen dat geen dictatuur noemen? En we mogen ons daar niet tegen verzetten en we worden in elkaar geschopt door op hol geslagen politiemensen en ME´ers?

Medicos por la verdad

Ook in Argentinië is een groep ontstaan die blijft groeien. Medicos por la verdad genaamd (Artsen voor de waarheid).

Verónica Ressia is ook nauw betrokken bij meerdere initiatieven om de mensen wakker schudden en de waarheid boven tafel te krijgen. Dit zijn het soort mensen die zich oprecht zorgen maken en geen belangen hebben. Verónica gaat door met haar kritiek op covid en de vaccins en werkt nog steeds voor Canal26.

 

 

LEES OOK:

Internationale gebedsbijeenkomst in Jeruzalem voor alle religies tegen Covid-19 vaccin experimenten op kinderen, volg het live om 16:30u op 5 mei

 

 

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture