Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Vermoedelijke pijpbomaanslag gericht op Covid-19-testlocatie

Vermoedelijke pijpbomaanslag gericht op Covid-19-testlocatie – volgens politie

Vermoedelijke pijpbomaanslag richt zich op de Nederlandse Covid-19-testlocatie - politie
Vijf ramen zijn gebroken door een explosie buiten een testcentrum in Noordwest-Nederland, meldt de lokale politie. De explosie is vermoedelijk een pijpbomaanslag.

De explosie  vond  woensdagochtend vroeg plaats in het plaatsje Bovenkarspel in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Gelukkig raakte niemand gewond.

Het incident vond plaats op straat buiten een Covid-19-testcentrum in de havenstad. De politie zei dat het na het beveiligen van het gebied het enkele uren zal duren om bewijs te verzamelen en een voorlopig onderzoek uit te voeren. Ze denken nu dat het een opzettelijke aanval was op het centrum en dat het explosief waarschijnlijk een pijpbom was.

Mensen die niet blij zijn met de reactie van de Nederlandse regering op de Covid-19 pandemie hebben zich eerder gericht op testlocaties. Op 23 januari werd een centrum in brand gestoken tijdens protesten tegen de blokkering in de stad Urk. De politie heeft in die zaak verschillende arrestaties verricht.

Afgelopen vrijdag behaalde de regering een overwinning tegen haar critici nadat het hof van beroep oordeelde dat het juist was om een ​​avondklok in te stellen, waarbij een eerdere mening van een districtsrechtbank werd vernietigd. De avondklok is de eerste in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog en zal naar verwachting zeker tot 15 maart duren. De avondklok is op 23 januari in werking getreden.

https://www.rt.com/news/513487-netherlands-covid-curfew-unrest/

Dictatuur Nederland is een feit. Sieg Heil!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x