NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

VERKIEZINGSINTERVENTIE DOOR AMERIKAANSE MILJADAIRS

Door de jaren is het internet steeds belangrijker geworden voor de informatievoorziening en opinievorming van een groeiend aantal internetgebruikers.

Daar zijn de grote techbedrijven op het gebied van communicatie, zoals Facebook, Twitter, Reddit, YouTube, etc, zich zeer bewust van. Daarom zijn zij zich in de laatste jaren zich steeds meer gaan bemoeien met de content die op hun platforms wordt gepost, door middel van censuur.

Censuur neemt op sociale media verschillende vormen aan:
-Directe verbanning
-Shadow banning (algoritmisch verbergen uit de feed van platformgebruikers)
-Strikes en time-outs (“Jouw post ging in tegen onze TOS, daarom mag je een week niet posten”)

Techbedrijven zoals Facebook en gelijken hebben een eigen politieke agenda, afhankelijk van welke koers potentie biedt tot winstmaximalisatie: Op dit moment is dat het streven richting Globalisering en Neo-Liberalisme, waarin mega-corporaties de scepter zwaaien.

Vandaar dat YouTube laatst een grootschalige verbanning uitvoerde op meerdere grote kanalen, zoals Stefan Molyneux (900.000+ abonnees) en American Renaissance (134.000) vanwege hun video´s waarin zij nette onderbouwde argumenten aandroegen tegen multiculturalisme en massa-immigratie.

Jarenlang ging de aandacht naar Verkiezingsinterventie over onderzoek naar “Russische interventie” in de Amerikaanse verkiezingen. Dat leverde niks op, behalve bewijs dat een Russische “troll-farm” voor $100.000 aan Facebook-ads had gekocht voor zowel Bernie, Hillary en Trump.

In de tussentijd pompten de Social Media-Giganten in Silicon Valley (CA) een veelvoud van dat bedrag aan Democraten om meer vat te krijgen op de Partij, de Staten en uiteindelijk de VS.

Bronnen

Tarl Warwick – Miljadairs censureren sociale media om de verkiezing te beïnvloeden

De grootschalige verbanning van meerdere grote kanalen op YouTube, binnen één dag

https://youtu.be/sozTRCIBbiEhttps://youtu.be/sozTRCIBbiE

Bijlage: “En Zuckerberg lijkt het allemaal maar leuk te vinden”

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hector

Soros&co, interventie en manipulatie

https://youtu.be/1h5iv6sECGU
[The Brains Behind AOC Alexandria Ocasio-Cortez]

Last edited 3 maanden geleden by Hector
Hector

Ollongren&co, interventie en manipulatie Nepnieuws, onder-indoctrinatie-wijs, houdoe echte inspraak https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-binnenlandse-zaken-en-koninkrijksrelaties/nieuws/2020/07/01/kiezer-krijgt-meer-invloed Het Kabinet wil jongeren meer betrekken bij de politiek. Wat begon onder de noemer Jongerenparlement, wordt nu in overleg met jongeren en jongerenorganisaties omgezet in een vorm van jongereninspraak, die aansluit bij de wensen die jongeren hebben. Begin 2021 moet de nieuwe vorm van jongereninspraak actief zijn.  Minister Ollongren: “Besluiten van het kabinet zijn van grote invloed op de toekomst van jongeren. De stem van jongeren moet meer gehoord worden en meer meetellen. En dan niet alleen over onderwerpen die nu direct over de jongeren gaan, maar ook over beslissingen… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Hector

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x