Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Verkiezingsfraude in Nederland?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Als we iets geleerd hebben van de puinhoop in Amerika dan is het wel dat het (onnodig) wijzigen van een verkiezingsproces alle alarmbellen moet laten doen rinkelen.

Onder het mom van: “We willen dat de opkomst zo hoog mogelijk is.” probeert men het door onze strot te duwen.

Dat hebben we ergens anders ook gehoord en wij denken nou niet dat ze in Den Haag “een feestje van de Democratie” willen vieren. Men wil de MACHT behouden!

Waar we ons nog meer zorgen over moeten maken is het gegeven dat de partijen PvdA en D66 (de “Democraten” van Kaag en Ollongren) voorop liepen met dit initiatief en al bijna een jaar lopen te pushen om de verkiezingen over meerdere dagen te verspreiden en te stemmen per post. Ollongren begon er al over voor de zomer. Deze vrouw heeft een glazen bol qua corona? Nou… ja. Die heeft ze inderdaad. Ze wisten allang dat ze ons vast bleven houden tot de verkiezingen vanwege dat virus.

Wanneer mensen van 70 jaar en ouder per post moeten stemmen dan zijn dat 2.4 miljoen stemmen. Genoeg om de verkiezingen naar je hand te zetten. Daar komt bij dat sommige mensen wél gewoon zelf willen stemmen en met de opgestuurde stembiljetten kan gerommeld worden. Vergeet niet dat we anoniem stemmen. Er kan achteraf niets gecheckt worden.

In totaal waren er in 2019 zo´n 13 miljoen mensen in Nederland stemgerechtigd volgens het CBS. (bron)

Ollongren ziet het zelfs wel zitten om het landelijk in te voeren voor iedereen.

Kajsa Ollongren: “Om de Tweede Kamerverkiezingen volgend jaar coronaproof te laten verlopen, is het voorstel om 2,4 miljoen 70-plussers per post te laten stemmen.” (bron)

“Je bent 70 of niet, dat is heel duidelijk. Maar verder is volgens de minister niet objectief vast te stellen wie nog meer kwetsbaar zijn. Dan zou je het voor iedereen in principe mogelijk moeten maken. Er is gewoonweg te weinig tijd om dat nog te regelen”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken. (bron)

Te weinig tijd? Voor wat? Laat mensen machtigen zoals altijd en klaar.

Maar het kabinet meldde tussen neus en lippen door dat de regering hiermee INSTEMT en ze lijken het al even besloten te hebben. (bron)

Coronaproof… we hebben er weer een woord bij. 

Kiesraad: “We moeten dit niet doen. Het is fraudegevoelig.”

2.4 miljoen stemmen zijn genoeg stemmen om de uitslag van de verkiezingen te beïnvloeden en naar je hand te zetten.

Als (drog)reden wordt uiteraard CORONA gegeven. 70-plussers moeten per post gaan stemmen.

Dit MOET van tafel. Corona speelt geen enkele rol. Iedereen kan voor zichzelf uitmaken om zelf te gaan stemmen of iemand te machtigen. Dat heeft altijd gewerkt.

De Kiesraad én deskundigen meldden via RTL. “We moeten dit niet doen. Het is fraudegevoelig.” (bron)

 “We verwachten dat veel stembiljetten onterecht worden verstuurd en helemaal niet worden gebruikt!”

Maar Ollongren gaat niet in op de argumenten. “Het moet écht!”, aldus DeepState-mevouw Ollongren.

Stemmen over meerdere dagen is zelfmoord voor Democratie

Dit hele theater is zó fraudegevoelig dat we het moeten blijven benadrukken. En het is volstrekt onnodig.

Stemmen per post laat de optie open om stembiljetten te verkopen of dubbel te stemmen. Er zijn zoveel manieren te bedenken hoe men fraude kan plegen.

Ook kun je PostNL niet blind vertrouwen. Dat hebben we ook gezien in de VS.

Op deze manier duurt het proces té lang en passeert het teveel stations om veiligheid te garanderen. En dat zal zorgen voor chaos en onvrede in het land. Ongeacht de uitslag.

Daarbij wil het kabinet de verkiezingen verspreiden over 3 dagen (of meer).

Dit roept om nóg meer problemen. Omdat wij een systeem hebben waarin de kiezer anoniem blijft, is er achteraf niets meer uit te zoeken door bijvoorbeeld handtekeningen te verifiëren. En al is die optie er wel, wij zullen het niet kunnen afdwingen voor een rechter. Het lukte Trump niet eens.

Tijdens deze 3 dagen is er geen enkele controle. We moeten alles maar aannemen en mensen als Ollongren vertrouwen op hun blauwe ogen.

Mensen… én per post stemmen én over meerdere dagen kiezen is een recept voor fraude. En de enige manier waarom je deze aanpassingen wilt doen is vanwege… Vul maar in. Niet vanwege corona, denken wij.

Lees goed wat Ollongren afgelopen december meldde via Dagblad Het Noorden over wie er tijdens de aankomende verkiezingen per post mogen stemmen:

“We willen dat de opkomst niet lager wordt door het virus. Daardoor accepteren we op sommige onderdelen iets meer risico”, zegt ze.

Exact dezelfde drogreden die de Democraten in de VS ook verkochten aan het publiek.

Wat hier gebeurt is hetzelfde wat er in Pennsylvania gebeurde. De regels werden veranderd en die staat was de grootste beerput van fraude tijdens de verkiezingen.

De Kiesraad blijft aanhouden dat we hier NIET aan moeten beginnen:

“Niet alle 70-plussers willen per post stemmen. Er zullen ook mensen zijn die gewoon naar een stembureau willen. We verwachten dat veel stembiljetten onterecht worden verstuurd en helemaal niet worden gebruikt”, zegt een woordvoerder van de Kiesraad. “Biljetten zouden kunnen gaan rondzwerven.”

En dat is wat er gaat gebeuren als we hieraan toegeven.

De verkiezingen kunnen gehouden worden in één dag zoals we dat gewend zijn.

We hopen dat de oppositie hier snel een punt van maken en de burgers ook.

Denk niet dat toestanden zoals in Amerika niet in Nederland gebeuren. Nederland is EU. En de EU zit écht niet te wachten op een verkiezingsuitslagje uit Nederland die hun doordenderende globalistische plannen fiks in de war gooit.

Daarbij moeten we vanwege de bizarre peilingen waarin de VVD bij enkelen op ruim 40 zetels staat, nóg wantrouwender zijn. Ten eerste zijn zulke polls bedoeld om televisiekijkend Nederland te ontmoedigen of aan te moedigen op de “winnende” partij te stemmen. Daarbij geeft het de indruk dat ze weten wat er aan zit te komen.

Iedere schijn moet je uitsluiten. De verkiezingen daar mag niet mee gerommeld worden.

We zien hetzelfde wat zich in Amerika afspeelde. Qua polls, qua veranderingen en qua drogredenen.

Iedereen die niet gezond is of bang is kan iemand machtigen zoals we dat altijd gedaan hebben. Met deze belachelijke maatregelen krijg je geen hogere opkomst. Het is een truc om gerommel te rechtvaardigen en “een hogere opkomst” te verantwoorden of een lagere opkomst alsnog af te schuiven op corona. Het is net op welke manier er gefraudeerd moet worden. Elke abnormaliteit kunnen ze afschuiven op corona.

Immers… ze geeft het van tevoren op als reden om er later op terug te vallen. Psychisch leuk geprobeerd, maar we zijn niet gek. In Amerika was de opkomst ook ineens enorm door de zwendel met stemmen.

Donald Trump brak alle records maar Joe Biden brak dát record nog eens vanuit zijn kelder.

Het klinkt vergezocht totdat je het grote plaatje ziet in de wereld en in de Europese Unie.

Stel uzelf de vraag: “Waarom wil men per se het verkiezingsproces wijzigen in 2021?”

Wij willen eerlijke verkiezingen! Het is het enige moment dat we nog een beetje invloed hebben op onze samenleving, al leven we allang in een schijndemocratie.

Maar doen we het op de manier van Ollongren dan zullen deze verkiezingen de geschiedenis ingaan als twijfelachtig of frauduleus. Niemand gelooft dat één van de meest gehate mensen van Nederland op 40 zetels staat. Maar we worden er wel op voorbereid. En mocht Rutte dan écht 30 of 40 zetels halen dan weten we dat dit land verloren is.

Dit moet een verantwoordelijke regering op alle manieren zien te voorkomen.

Aangezien de regering niet te vertrouwen is, moeten de oppositie samen met de burgers en de Kiesraad voorkomen dat we toegeven aan deze uiterst fraudegevoelige en volstrekt onnodige maatregelen.

Bronnen:
https://www.dvhn.nl/extra/Jong-en-een-kwetsbare-gezondheid-Helaas-stemmen-per-post-voor-de-Tweede-Kamer-blijft-alleen-mogelijk-voor-mensen-van-70-jaar-en-ouder-26296579.html
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5197763/elke-70-plussers-post-stemmen-fraudegevoelig

PostNL vraagt alvast 200.000 euro van het kabinet om dit te kunnen verwerken.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20210113_56370896

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
25
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x