CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Verkiezingsfraude in Amerika zoals we nog nooit eerder hebben gezien

En niet alleen gaat er een beerput open in Amerika…

Dit wordt zo groots en zo belangrijk voor ons allemaal. Velen voelen het als een strijd tussen “We the people” met als leider en symbool Donald Trump tegen dit verrotte en corrupte systeem in de westerse wereld.

De man die opstond om eindelijk de corrupte media, de big techs (Vooral Google, YouTube, Facebook en Twitter) aan te pakken. De man die The Deep State aan wil pakken. Het kartel.

“Mijn grootste prestatie zal zijn: Het ontmaskeren van de grootschalige corruptie!”, dat is wat Trump vanaf dag één altijd al heeft gezegd. De man is 74. IJdel, zichzelf, slim en deze man wil als een held sterven en worden gezien als dé man die HET deed.

We gaan het wellicht meemaken…

Sidney Powell

Sidney Powell beweerde dat zij “binnen twee weken” voor de rechtbank te bewijzen, aangezien “we nu meer dan genoeg bewijs hebben”.

Vergeet niet dat Sidney Powell niet in het Trump-team zelf zit maar apart strijdt tegen een, waarschijnlijk langer durend proces, om de beerput helemaal leeg te trekken. Al jaren lang is ze het zo zat wat ze allemaal ziet gebeuren en dit is ook haar moment. Ze is ontzettend gedreven. Een hele moedige vrouw is die heel ver wil gaan maar. We gaan zien waar dat op uitloopt. Ze heeft zeker contact met het Trump team maar onterecht “Trump´s advocaat” wordt genoemd.

“We hebben nu meer bewijs dan de huidige bevolking opgesloten zit”, zei Powell tegen Fox Business ‘Maria Bartiromo, (bron) terwijl hij lachte om een ​​verklaring van Dominion Voting Systems die de bewering van de advocaten ontkende dat de software van het bedrijf werd gebruikt om stemmen weg te trekken van president Donald. Trump en geef ze aan democraat uitdager Joe Biden, en dat het bedrijf banden had met Venezuela. (bron)

 

“Het enige wat ik je kan vertellen is dat het bedrijf misschien op de een of andere manier de relaties heeft verbroken of onlangs heeft geprobeerd te verbreken, ik weet niet hoe ze hun woorden analyseren, maar ik kan je vertellen dat het bedrijf is opgericht met Venezolaans geld in Venezuela met het uitdrukkelijke doel om verkiezingen voor Hugo Chavez te manipuleren, “zei Powell. (bron)

Ze beweerde ook dat er mensen waren die “in de controlekamer” waren en hoe ze “keken hoe de stemmen” in realtime werden omgedraaid.

“We hebben nu bewijs van informatie uit de systemen die naar drie of vier verschillende landen gingen tijdens de verkiezingsperiode, die landen hadden zelf kunnen zien hoe de stemmen binnenkwamen en veranderden op basis van de cijfers”, zei Powell. “Er zijn significante aanwijzingen voor buitenlandse inmenging van de ergste communistische landen ter wereld bij onze verkiezingen.”

Dominion heeft alle claims van de campagne met klem ontkend en benadrukt dat het een onafhankelijk Amerikaans bedrijf is dat geen banden heeft met Venezuela of andere landen, dat het niet in staat is om stemmen in realtime te volgen, en dat alle resultaten ‘100%’ zijn. controleerbaar. ” (bron)

 

Maar toen Bartiromo Powell vroeg wat het “meest verbluffende, meest flagrante” bewijsstuk van de campagne is, verwees Powell naar een jonge militaire officier “die het allemaal zag gebeuren en erbij was toen het werd gecreëerd.”

“We hebben allerlei soorten bewijs dat wiskundig onweerlegbaar is door experts, waaronder drie professoren bij Princeton, en het bewijst allemaal hetzelfde, het bewijs van individuele poll watchers die stemmen zagen binnenkomen, zagen hoe de machines werden gemanipuleerd,” voegde ze eraan toe.

Deze uitdraai laat zien dat er op 6:31 ´s ochtends 150.000 stemmen binnenkwamen. 135.000 voor Biden.

 

Alle fraude is uit te lezen wanneer je de cijfers naast elkaar zet. Hetzelfde geldt overigens voor Corona. Vandaar dat wij vanaf dag één dat Corona naar Nederland kwam, direct kritisch waren. Er is zoveel uit te lezen aan de cijfers. En in het geval van Corona is het wel HEEL duidelijk.

De “officiële” uitslag zou betekenen dat er HEEL VEEL Republikeinen wél voor de Senaat en voor The House op de Republikeinen hebben gestemd maar op Biden stemden als President.

We hebben nog niet gesproken over de, nu al meer dan honderd, getuigen die onder ede verklaren of willen verklaren. Zij zijn hun leven niet zeker. Sommigen komen wel publiekelijk naar buiten.

Zie hier een interview met Powell. (Nederlands Ondertiteld)

Let op. Dit interview is eigenlijk al oud nieuws. Het is van eergisteren (18-11-2020) en intussen is er zoveel meer aan het licht gekomen. Het ondertitelen kost veel tijd (of geld als we het uitbesteden).

https://www.youtube.com/watch?v=s1Ll2JKDkVI

 

Het is ZO jammer dat wij in Nederland niet echt meekrijgen wat er in Amerika allemaal gebeurt. Onze fake-media doet alles af als “valse claims” en wat zetten ze zichzelf voor paal wanneer HET MOMENT daar is.

De Dems zijn tot alles in staat. Wat er in Amerika gebeurt is niet te omschrijven.

Over BlackLivesMatter, Antifa maar vooral de schaamteloze liegende, intimiderende, dreigende media en Democraten die hun achterban overspoelen met leugens en haat. Haat tegen Trump om hun eigen hachje te redden.

Dit soort nieuws is dagelijkse kost. (Nederlands ondertiteld)

https://youtu.be/6ojV4WACxjM

Zouden we het eerlijke nieuws meekrijgen uit de VS, zouden we weten wat de Democraten allemaal uithalen. Zouden we weten hoe Trump en al zijn tientallen miljoenen vreedzame mensen in zijn achterban moeten doorstaan, zouden we weten waar de man voor staat, dan zouden we DIRECT de vergelijkingen zien met onze eigen corrupte politiek.

Hier in Nederland en in de EU. We zouden een compleet andere publieke opinie hebben in dit land en veel meer doorzien Het is jammer. Het had ons zoveel ellende kunnen besparen.

Waar heeft u eerder gezien dat tienduizenden mensen “Ik hou van je” schreeuwen tijdens een rally? Alle rally´s zelfs?

WE LOVE YOU!

 

Deze mensen hebben moeten doorstaan wat ons nog te wachten staat als we niet heel snel wakker worden.

Wil je écht op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurt in de Verenigde Staten rondom de mega-fraude, coronahype en andere zaken?

Vergeet FOX News. Op Tucker Carlson en Hannity na is ook FOX gewoon onderdeel van het kartel. En dat heeft FOX na de verkiezingsavond geweten ook. Miljoenen kijkers zijn ze verloren. Waar gaan die dan heen? NewsMaxTV en OAN. Wat een VERADEMING!

Wil je toch FOX kijken? We hebben een stream gevonden zodat je FOX de hele dag kunt volgen:
https://planetnews.com/live/fox-news.html

NewsMaxTV en OAN. Verfrissend nieuws. Oprecht nieuws. Nieuws zoals het zou moeten zijn.

Mensen die Engelstalig nieuws goed kunnen volgen, zet deze in uw favorieten:

Wij zijn op geen enkele manier verbonden met deze nieuwszenders maar dit frisse geluid missen wij nog steeds in de Nederlandse huiskamers en we vinden het belangrijk dat mensen dit zien.

NewsMax: Een MSM die in heel Amerika is te bereiken via de kabel. Op YouTube en hun eigen website zenden ze 24/7 uit:
https://www.youtube.com/user/NewsmaxTV
https://www.newsmax.com/

En OAN (One American News Network). Een zelfde soort nieuwszender die groeit als kool. 
https://www.youtube.com/user/1americanews
https://www.oann.com/

 

Kijk ook op deze Nederlandse site:
https://trumplandslide.nl/

Alles over Trump en de verkiezingen wordt hier verzameld.

Aanvullende bron:
https://www.newsmax.com/politics/sidney-powell-maria-bartiromo-election-trump/2020/11/20/id/998020/

ZIE OOK:

Verkiezingen: Trump of Biden? De wérkelijke stand van zaken

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven