NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Verkiezingsfraude in Amerika zoals we nog nooit eerder hebben gezien

En niet alleen gaat er een beerput open in Amerika…

Dit wordt zo groots en zo belangrijk voor ons allemaal. Velen voelen het als een strijd tussen “We the people” met als leider en symbool Donald Trump tegen dit verrotte en corrupte systeem in de westerse wereld.

De man die opstond om eindelijk de corrupte media, de big techs (Vooral Google, YouTube, Facebook en Twitter) aan te pakken. De man die The Deep State aan wil pakken. Het kartel.

“Mijn grootste prestatie zal zijn: Het ontmaskeren van de grootschalige corruptie!”, dat is wat Trump vanaf dag één altijd al heeft gezegd. De man is 74. IJdel, zichzelf, slim en deze man wil als een held sterven en worden gezien als dé man die HET deed.

We gaan het wellicht meemaken…

Sidney Powell

Sidney Powell beweerde dat zij “binnen twee weken” voor de rechtbank te bewijzen, aangezien “we nu meer dan genoeg bewijs hebben”.

Vergeet niet dat Sidney Powell niet in het Trump-team zelf zit maar apart strijdt tegen een, waarschijnlijk langer durend proces, om de beerput helemaal leeg te trekken. Al jaren lang is ze het zo zat wat ze allemaal ziet gebeuren en dit is ook haar moment. Ze is ontzettend gedreven. Een hele moedige vrouw is die heel ver wil gaan maar. We gaan zien waar dat op uitloopt. Ze heeft zeker contact met het Trump team maar onterecht “Trump´s advocaat” wordt genoemd.

“We hebben nu meer bewijs dan de huidige bevolking opgesloten zit”, zei Powell tegen Fox Business ‘Maria Bartiromo, (bron) terwijl hij lachte om een ​​verklaring van Dominion Voting Systems die de bewering van de advocaten ontkende dat de software van het bedrijf werd gebruikt om stemmen weg te trekken van president Donald. Trump en geef ze aan democraat uitdager Joe Biden, en dat het bedrijf banden had met Venezuela. (bron)

 

“Het enige wat ik je kan vertellen is dat het bedrijf misschien op de een of andere manier de relaties heeft verbroken of onlangs heeft geprobeerd te verbreken, ik weet niet hoe ze hun woorden analyseren, maar ik kan je vertellen dat het bedrijf is opgericht met Venezolaans geld in Venezuela met het uitdrukkelijke doel om verkiezingen voor Hugo Chavez te manipuleren, “zei Powell. (bron)

Ze beweerde ook dat er mensen waren die “in de controlekamer” waren en hoe ze “keken hoe de stemmen” in realtime werden omgedraaid.

“We hebben nu bewijs van informatie uit de systemen die naar drie of vier verschillende landen gingen tijdens de verkiezingsperiode, die landen hadden zelf kunnen zien hoe de stemmen binnenkwamen en veranderden op basis van de cijfers”, zei Powell. “Er zijn significante aanwijzingen voor buitenlandse inmenging van de ergste communistische landen ter wereld bij onze verkiezingen.”

Dominion heeft alle claims van de campagne met klem ontkend en benadrukt dat het een onafhankelijk Amerikaans bedrijf is dat geen banden heeft met Venezuela of andere landen, dat het niet in staat is om stemmen in realtime te volgen, en dat alle resultaten ‘100%’ zijn. controleerbaar. ” (bron)

 

Maar toen Bartiromo Powell vroeg wat het “meest verbluffende, meest flagrante” bewijsstuk van de campagne is, verwees Powell naar een jonge militaire officier “die het allemaal zag gebeuren en erbij was toen het werd gecreëerd.”

“We hebben allerlei soorten bewijs dat wiskundig onweerlegbaar is door experts, waaronder drie professoren bij Princeton, en het bewijst allemaal hetzelfde, het bewijs van individuele poll watchers die stemmen zagen binnenkomen, zagen hoe de machines werden gemanipuleerd,” voegde ze eraan toe.

Deze uitdraai laat zien dat er op 6:31 ´s ochtends 150.000 stemmen binnenkwamen. 135.000 voor Biden.

 

Alle fraude is uit te lezen wanneer je de cijfers naast elkaar zet. Hetzelfde geldt overigens voor Corona. Vandaar dat wij vanaf dag één dat Corona naar Nederland kwam, direct kritisch waren. Er is zoveel uit te lezen aan de cijfers. En in het geval van Corona is het wel HEEL duidelijk.

De “officiële” uitslag zou betekenen dat er HEEL VEEL Republikeinen wél voor de Senaat en voor The House op de Republikeinen hebben gestemd maar op Biden stemden als President.

We hebben nog niet gesproken over de, nu al meer dan honderd, getuigen die onder ede verklaren of willen verklaren. Zij zijn hun leven niet zeker. Sommigen komen wel publiekelijk naar buiten.

Zie hier een interview met Powell. (Nederlands Ondertiteld)

Let op. Dit interview is eigenlijk al oud nieuws. Het is van eergisteren (18-11-2020) en intussen is er zoveel meer aan het licht gekomen. Het ondertitelen kost veel tijd (of geld als we het uitbesteden).

 

Het is ZO jammer dat wij in Nederland niet echt meekrijgen wat er in Amerika allemaal gebeurt. Onze fake-media doet alles af als “valse claims” en wat zetten ze zichzelf voor paal wanneer HET MOMENT daar is.

De Dems zijn tot alles in staat. Wat er in Amerika gebeurt is niet te omschrijven.

Over BlackLivesMatter, Antifa maar vooral de schaamteloze liegende, intimiderende, dreigende media en Democraten die hun achterban overspoelen met leugens en haat. Haat tegen Trump om hun eigen hachje te redden.

Dit soort nieuws is dagelijkse kost. (Nederlands ondertiteld)

Zouden we het eerlijke nieuws meekrijgen uit de VS, zouden we weten wat de Democraten allemaal uithalen. Zouden we weten hoe Trump en al zijn tientallen miljoenen vreedzame mensen in zijn achterban moeten doorstaan, zouden we weten waar de man voor staat, dan zouden we DIRECT de vergelijkingen zien met onze eigen corrupte politiek.

Hier in Nederland en in de EU. We zouden een compleet andere publieke opinie hebben in dit land en veel meer doorzien Het is jammer. Het had ons zoveel ellende kunnen besparen.

Waar heeft u eerder gezien dat tienduizenden mensen “Ik hou van je” schreeuwen tijdens een rally? Alle rally´s zelfs?

WE LOVE YOU!

 

Deze mensen hebben moeten doorstaan wat ons nog te wachten staat als we niet heel snel wakker worden.

Wil je écht op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurt in de Verenigde Staten rondom de mega-fraude, coronahype en andere zaken?

Vergeet FOX News. Op Tucker Carlson en Hannity na is ook FOX gewoon onderdeel van het kartel. En dat heeft FOX na de verkiezingsavond geweten ook. Miljoenen kijkers zijn ze verloren. Waar gaan die dan heen? NewsMaxTV en OAN. Wat een VERADEMING!

Wil je toch FOX kijken? We hebben een stream gevonden zodat je FOX de hele dag kunt volgen:
https://planetnews.com/live/fox-news.html

NewsMaxTV en OAN. Verfrissend nieuws. Oprecht nieuws. Nieuws zoals het zou moeten zijn.

Mensen die Engelstalig nieuws goed kunnen volgen, zet deze in uw favorieten:

Wij zijn op geen enkele manier verbonden met deze nieuwszenders maar dit frisse geluid missen wij nog steeds in de Nederlandse huiskamers en we vinden het belangrijk dat mensen dit zien.

NewsMax: Een MSM die in heel Amerika is te bereiken via de kabel. Op YouTube en hun eigen website zenden ze 24/7 uit:
https://www.youtube.com/user/NewsmaxTV
https://www.newsmax.com/

En OAN (One American News Network). Een zelfde soort nieuwszender die groeit als kool. 
https://www.youtube.com/user/1americanews
https://www.oann.com/

Vooral Newsmax is ook een conservatieve zender en dat steken ze ook niet onder stoelen of banken. Maar hoe zij het nieuws brengen is een voorbeeld hoe de media in de toekomst zou moeten zijn.

Zijn ze heilig en hebben ze “de waarheid, en niets dan de waarheid” in pacht? Nee. Dat heeft Niemand. Wij niet. Deze zenders niet en de Mainstream Media al helemaal niet. Het grote verschil is dat de mainstream media zich dat niet bewust is, of niet wil zijn. Ze leven nog in de tijd dat mensen dachten dat “alles op TV waar was”. En voor sommigen is dat ook nog steeds zo.

We hebben HEEL SNEL dit soort media nodig in Nederland.

Kijk ook op deze Nederlandse site:
https://trumplandslide.nl/

Alles over Trump en de verkiezingen wordt hier verzameld.

Aanvullende bron:
https://www.newsmax.com/politics/sidney-powell-maria-bartiromo-election-trump/2020/11/20/id/998020/

ZIE OOK:

Verkiezingen: Trump of Biden? De wérkelijke stand van zaken

 

 

Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
ignorant

Het is alles computercriminaliteit , de vloek van de 21e eeuw en het perpetuum mobile van de machthebbers .Tijd voor een nieuwe revolutie tegen het communisme ,de groenen en de miljardairs , die rijk geworden zijn met deze leugens .

doos

NEWSMAX is top.Staat de hele dag aan hier.Een verademing.En ja,Nederland heeft ook zon zender nodig.Een,Tell it like it is,zender.Vraag me vaak af,hoe eerlijk gaat het er hier aan toe met stemmen?

ignorant

Kleine tip : Kijk vooral op de site brighteon.com van mike adams , the healthranger , waar je angstaanjagend nieuws zal krijgen over wat ons nog te wachten staat binnenkort . De amerikaanse deep state geeft zich zo gauw niet gewonnen. Het zijn spannende tijden .

tonysMelody TM

Die ad-hominem krijg ik vaak toegeworpen wanneer ik mensen voor hun hoofd stoot met conclusies gebaseerd op feiten, gezond verstand en de rede, en ze geen kant meer opkunnen met hun voorgeprogrammeerde leugens.

Wie denk je wel niet dat je bent, heb jij de waarheid soms in pacht?!

Dan zeg ik: nee ik heb de waarheid niet in pacht/ te leen, Ik bezit de Waarheid jij domme sodomiet.

De Aarde is de Firmament. Epstein didnt kill himself, globalisten zijn communisten met een stropdas, Kasja Ollongren is ZWAKZINNIG, kech Kaag een vieze nsb-ende moslimhoer, werkende vaccins tegen een virus bestaan niet en de functie-titel van een parle-mentarier is dus letterlijk pratende-Leugenaar. Ergo al die 150 kneuzen worden betaald om te liegen wanneer er geluid uitkomt.

En als al die waarheden tezamen een klein beetje wijsheid vormen in je puddingbrein, dan snap je dat we de gehele politieke kaste incl Koning Buttcheecks van Oranje moeten afschaffen.

Willen we werkelijk gezond in vrijheid en fatsoen kunnen opgroeien en leven.

De eerste Waarheid die je moet weten en voor je eigen mag houden is dat het helio-centrisch model van de aarde/ de globe een Onmogelijkheid is, en daarom een Leugen.

Een satanische leugen: https://drieboertjes.home.blog/2019/12/14/nasha/

tonysMelody TM

Dit alles klinkt weer als een spannende detective-serie, een Vrijmetselaars-theatre (is in feite alle politiek) om het volk weer bezig te houden en verdeeld.

Het leidt lekker af van het covid-fascisme, de mensenrechten-schendingen en anti-lockdown protesten hier in Nederland en Europa.

En van de binenkort verplichtte onvuchtbaarheid veroorzakende corona-vaccins. Ik heb me veel met Q-Anon bezig gehouden en deze verkiezingsperikelen zien er heel erg scripted uit. Als een theatre met acteurs, nietals politiek.

Het is mijn persoonlijke mening, maar ik heb het idee dat ik naar een toneelstuk zit te kijken met deze “verkiezingen” in de us of a.

William Shakespeare zei het al:

All the world’s a stage,
And all the men and women merely (tranny) players

Hij zei het, ik weet het.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
7
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x