CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Verkiezingsbelofte VVD: Kinderen verplicht vaccineren of uitsluiten

VVD sluit ongevaccineerde kinderen uit

Politiek correct zeggen dat je het vaccin gaat afdwingen. Dat mag niet meer werken bij de slimme mens anno 2021.

Ze komen voor uw kinderen. Dat is altijd al gezegd en dat is bloedserieus. En logisch wanneer je je in de mensen verplaatst die de wereld willen herindelen en een enorme crisis veroorzaken ten gunste van zichzelf.

Het is een grote transfer van geld dat van de bevolking wordt weggenomen en via de lagen van de macht uitkomt bij een handje vol bigtech SEO´s, multimiljardairs met rare plannen en bankiers. Met wat kruimels voor de politici die het uitvoeren.

De volgende generatie moet klaar zijn voor Het Nieuwe Normaal. Build Back Better. En om de één of andere reden speelt deze vaccinatie daar een hele grote rol in mee.

Aan de mensen die denken dat dit is omdat ze zich zorgen maken over onze gezondheid of mensen die denken of beweren dat dit goed en normaal is: Voordat u stampvoetend wegloopt…

Doe dit niet. Laat uw kind niet zomaar inenten. Wacht nog even.

Uw kinderen lopen geen enkel gevaar. U, als u onder de 70 bent ook niet. Het is bijzonder zeldzaam dat een 50+er of een 60+er overlijdt aan covid of aan de griep. Het komt zelden voor met onderliggende aandoeningen en vrijwel nooit sterft er iemand zonder dat de patiënt één of meerdere ernstige aandoeningen heeft.

Zelfs voor een 70+er is het niet gevaarlijker dan voorheen en het zijn vaak die mensen op leeftijd die ons regelmatig schrijven en hun woede uiten.

Wanneer je je hele leven lang je eigen beslissingen hebt genomen en er komt een overheid die gaat zich bemoeit met hoe je deze fase van je leven wilt invullen dan is dat absurd.

Dat regel je onderling met je familie wel. Doe je toch een masker op als dat gewenst is? Prima. En verder hebben we het leven te leven dat ons gegeven is met al het geluk en verdriet dat we er gratis bij krijgen.

Ouderen die gewoon gezond zijn van geest die verliezen wel wat jaartjes maar niet hun verstand. Laat ze zelf beslissen.

Ouderen worden nu opgesloten. Letterlijk tegen zichzelf in bescherming genomen.. Ze zijn vrijwel de enige “risicogroep”.

En hugo de jonge vertelt onze kinderen dat ze de hele dag hun handjes moeten desinfecteren als een zotte, met een mondkapje op moeten lopen en afstand moeten houden van elkaar. Geen genegenheid. Anders gaat opa dood.

Of zelfs mama kan dood gaan als je dat niet doet!, zegt hugo. Dit zomaar zeggen terwijl er geen enkele serieuze sample van voorbeelden te vinden is om dit ook maar enigszins te ondersteunen is crimineel.

De indoctrinatie vindt openlijk en schaamteloos plaats.

Stelt u zichzelf eerst eens rustig de simpele vraag: Waarom willen zij zo heftig afdwingen dat mijn kind of ik gevaccineerd wordt?

Iedere ouder is verplicht naar zijn of haar kind toe om trots of angst opzij te zetten en logisch te gaan nadenken over iets waar zovelen voor waarschuwen. Uw mening over de persoon zelf is een ander verhaal.

Als ouder heeft u voordat u uw kinderen wilt laten inenten toch een zekere opdracht om naar de feiten te kijken alvorens te oordelen. Dit is geen politieke discussie. Het gaat over uw kind.

Ga alstublieft lezen waarom deze mensen dit doen en trek dan een eerlijke conclusie. Aan grote ego´s hebben uw kinderen later niets. Wilt u het risico nemen dat u uw kinderen brandmerkt voor het leven?

Beetje nudgen

Eind vorig jaar zei premier Rutte bereid te zijn om na te denken over een mogelijke ‘indirecte vaccinatieplicht’ vanwege het coronavirus. Bij zo’n indirecte plicht zou het kunnen dat niet-ingeënte mensen geen overheidsgebouw of concertzaal in mogen.

“Het kabinet zal niet voor dwang zijn, maar je kunt ook indirect nudgen, door mensen te stimuleren,” zei Rutte. “Dat is echt een medisch-ethisch standpunt, daar beraden wij ons op dit moment over.”

 

Hayke Veldman

Geen bezwaar

VVD-Kamerlid Hayke Veldman zei dat hij het liefst wil dat mensen zich vrijwillig laten inenten, maar ‘is bereid consequenties te overwegen als iemand zich niet laat vaccineren’

Indirect stimuleren. Een synoniem voor gedwongen vaccinaties. Stimuleren door rechten te ontnemen. Iedere uitzondering die zich niet heeft laten vaccineren heeft automatisch minder rechten.

Als het aan hen ligt is het percentage weigeraars zo klein dat ze weten dat zij als uitschot zullen worden behandeld. Zo ver gaan ze.

Ze leven echt nog steeds in die waan en de nabije toekomst zal uitwijzen of het land inderdaad zo knettergek is geworden en zichzelf massaal laat vaccineren.

Hayke Veldman. Let op die naam. Hij is van de nieuwe lichting politici die radicaal en gevoelloos zijn. Deze agenda van de The Great Reset vereist dit soort mensen. Dit is het systeem aan het werk.

En dat vereist beleidsuitvoerders met een gewetenloze persoonlijkheid.

Het heeft niets meer te doen met liberaal gedachtegoed of rechtse politiek. De naam VVD heeft geen enkele betekenis meer.

Er is geen andere optie voor deze politieke stroming. Anders gaat het in hun ogen fout. De remmen zijn volledig los.

De VVD heeft geen enkel ideaal meer. Een opgedrongen klimaatverhaal en globalistische politiek. Iets waar ze zich kapot voor schamen en het dus ook niet benoemen. Ze ontkennen hun eigen daden.

Laten we hopen dat mensen dat inzien en het op 17 maart laten weten.

Mensen met een hart stappen op bij de VVD.

Lees hier het volledige artikel over dit VVD standpunt.

Zie ook:

VVD-fractievoorzitter stapt op en schrijft open brief aan Mark Rutte

4.7 15 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven