VERENIGDE NATIES BIJNA FAILLIET

De VN hebben een tekort van 230 miljoen US-dollar, waardoor het geld van de VN vóór het einde van de maand op is. Dat komt doordat lidstaten tot nu toe slechts 70% betalen van wat de VN nodig heeft om te draaien, voor dit jaar. Door het tekort is de VN nu bezig op haar reserves in te teren. Dat kan maar een paar weken.

Als gevolg hiervan wordt overwogen om te bezuinigen op VN-activiteiten zoals conferenties, services en zakenreisjes. In een wanhopige poging probeerde de Verenigde Naties lidstaten te overtuigen om meer contributiegeld bij te dragen. Geen van de landen wil extra bijdragen.

De financiële catastrofe die de grootste globalistische organisatie ter wereld tegemoet treedt is mede veroorzaakt door de Trump-Administratie. Zij hebben één miljard dollar te weinig afgedragen aan de VN.

Daar waar de VN vroeger een onderhandelingstafel vormde in een bi-polaire machtsstructuur (NAVO tegen Warschau-Pact), is de VN nu een cultureel-imperialistisch project om andere landen te vertellen hoe men invulling moet geven aan man/vrouwrollen, geslachts- en vrouwenquotas en vrijheid (of beperking) van meningsuiting en migratie*

Zie dit artikel op ons forum en discussieer mee.

Zie ook: “VN WIL DAT NEDERLAND STOPT MET BOERKAVERBOD”

Steve Turley:

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x