CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Verboden speech van David Icke op Trafalgar Square

David Icke

Nu we een eigen videospeler hebben kunnen we uit de ruim 600 video´s die op ons YouTube-kanaal stonden op ons videokanaal gaan plaatsen en hier op de site ook van tijd tot tijd een aantal goede video´s nog eens te laten zien.

Er heeft zoveel tijd in gezeten om ze te monteren, vertalen en ondertitelen en er zitten een aantal video´s bij die nu relevanter zijn dan ooit. We hebben aardig wat video´s van artsen die al heel vroeg aan de bel trokken m.b.t. de coronascam. Die zullen we deze week ook plaatsen.

Hier een video van de speech van David Icke op Trafalgar Square

Deze openbare speech op Trafalgar Square in Londen op 29 augustus 2020 straalde zoveel energie uit maar werd ook direct verwijderd door YouTube. Dit is één van de weinige video´s waar de ondertiteling van verloren is gegaan zien we zojuist. Maakt de speech niet minder mooi.

video

 

Werkt de videospeler goed voor u?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Deze boeken van David Icke zijn interessant om te lezen.

]

Koop ze bij Succesboeken. Boycot Bol punt com.

Nu punt nl

Zo´n anderhalf jaar geleden probeerde nu punt nl video van ons weg te krijgen. (lees hier hoe ze ons hier op aanspraken).

Wij gebruikten hun materiaal en ander materiaal om de framing duidelijk te maken. Dat betekent dat de gebruikte beelden van nu punt nl een ander doel hebben omdat je er iets mee uit wilt leggen. Zodra het gemengd is met andere beelden dan valt onder fair use. Ze dreigden met juridische stappen maar ze trokken aan het kortste eind. Het was de tijd dat YouTube nog enigszins een platform was waar vrijheid van meningsuiting telde en je een zaak kon winnen als je in je gelijk stond.

Die tijden zijn reeds voorbij.

In deze video zie je eerst het fragment die de NOS en Nu.nl laten zien van Donald Trump toen de spanningen met Irak opliepen. Daarna hetzelfde gesprek zonder te knippen of belangrijke stukken weg te laten.

Wat is uw indruk na het zien van de beelden van nu en NOS en krijgt u een andere indruk wanneer u de volledige beelden ziet? Dit soort framing wordt dagelijks toegepast.

Het is een hilarische video omdat ze hun eigen verdienmodel uitleggen terwijl ze anderen daarvan beschuldigen.

De bewering dat burgers die opstaan omdat onze journalisten hun werk niet goed doen is een grote leugen. Zij worden van boven bestuurd, hebben sponsors en draaien een agenda af. Er wordt volop gebruik gemaakt van GoogleAds om hun site vol reclames te zetten. Ze weten niet eens waarvoor ze adverteren. Als het geld maar binnenrolt.

video

 

Gert-Jaap Hoekman –

We weten dat er iedere dag, vooral in de buitenlandse berichte, pure leugens te vinden zijn bij de NOS en andere media. Maar we hebben niet alle tijd er voor. Zie jij veel nepnieuws of wil jij onze nepnieuws-detective worden? Meld je aan! Een hele belangrijke taak om Nederland te blijven confronteren met de framing en fakenieuws van de mainstream media.

 

4.7 19 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture