CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Vele heftige demonstraties tegen LOCKDOWN en JOURNALISTEN van de MEDIA

Nu iedereen zonder oogkleppen op in de gaten begint te krijgen hoe absurd en onnodig deze lockdownmaatregelen zijn , gaan de mensen steeds massaler de straat op. Vooral in Duitsland was het raak de afgelopen dagen.

En niet alleen tegen de absurde coronamaatregelen. Ook de mainstreammedia kregen de volle laag. Hevige kritiek en de ZDF en ARD zijn niet meer welkom bij demonstraties.

Ook werden ZDF journalisten aangevallen door een groep van 15 man.

ABSURDE MAATREGELEN

De burgers worden eindelijk wakker en trappen niet meer in de “versoepelingen” en “fases”. Weg met die lockdown. Hij is zinloos en het is pure onderdrukking van het volk.

Mensen zien beelden van afgelopen week in Spanje, toen iedereen eindelijk de straat even op mocht, en realiseren zich natuurlijk direct, na het zien van de beelden door heel Spanje heen waar anderhalve meter afstand houden er ineens even niet meer toe deed, dat de maatregelen dus ook waardeloos zijn en alleen maar dienen om het volk op te lichten en te onderdrukken.

Barcelona 2 mei 2020 – Bron

 

Dat er nog steeds veel mensen zijn die denken dat een lockdown nodig is is ongrijpbaar maar… de groep wordt kleiner en kleiner.

Ook in Spanje lopen de gemoederen steeds meer op onder de bevolking. Want zelf de meest, door de media, geïndoctrineerde mensen begrijpen dat 1+1 twee is.

In Engeland sprak Boris Johnson uit dat iedereen weer moest gaan werken maar de afstand moest bewaard blijven en worden bestraft. Maar de metro´s en het openbaar vervoer waar iedereen hutjemutje op elkaar zit om naar hun werk te gaan, dat mag wel. Dag in dag uit (bron)

Waar gaat dit over? Lachwekkend, absurd. Niet uit te leggen.

Alle soorten mensen uit alle lagen van de bevolking in Stuttgart aanwezig

 

DEMONSTRATIES TEGEN POLITIEK, POLITIE EN MEDIA

Vooral in Duitsland en Frankrijk gaat men nu bijna dagelijks de straat op en het aantal demonstranten wordt groter en groter.

Afgelopen zaterdag werd een demonstratie gehouden in Stuttgart. Er zouden zo´n 50.000 personen op af komen. Maar de autoriteiten hebben de demonstratie gelimiteerd tot 10.000 “uit angst dat de social distancing niet gehandhaafd kan worden.”  (bron)

En met 10.000 wel zeker? Ja, daar heeft COVID19 niet van terug! (zie foto).

De demonstraties werden georganiseerd door Querdenken (kritisch denken, lateraal denken, out of the box).

Een initiatief dat is opgezet door Michall Ballweg. Ze demonstreren voor het verdedigen van fundamentele rechten.

Vele heftige demonstraties tegen LOCKDOWN en JOURNALISTEN van de MEDIA

Ook in München werd er gedemonstreerd.

Er stonder 80 mensen geregistreerd voor die demonstratie maar er kwamen er 3.000.

En ook in Nuremberg werden er ook demonstraties gehouden. Toepasselijk. Als gerechtigheid geschiedt…

Ondanks de mierenhoop moest de politie toch even 45 boetes uitschrijven. Volledig willekeurig. (bron)

Verder waren er demonstraties in Cologne, Frankfurt, Saarbrücken, Düsseldorf, Dortmund en Hamburg.

Ook opvallend: Thomas Kemmerich, een klassieke liberaal van de FDP, deed ook mee met een demonstratie. Recht naast een aantal personen van de AfD. Dit was in Gera in Thüringen. Zonder mondkapje. (bron)

Thomas Kemmerich van de FDP

Ook binnen de politiek begint het te rommelen. En dan gaat het echt de goede kant op. Paniek binnen de FDP! Maar ook in het regeringsorgaan zelf

Lees straks ook:

Interne kritiek op coronamaatregelen Binnenlandse Zaken Duitsland.

Interne kritiek bij Binnenlandse Zaken over lockdownmaatregelen

 

Michael Ballweg

KRITIEK OP DE MAINSTREAM MEDIA

Tijdens deze protesten werd ook duidelijk dat de woede niet alleen op de politiek gericht was. Ook de media moest het ontgelden.

Zo zei hij dat de grote Duitse zenders ARD en RTL eenzijdig en onjuist zijn in hun berichtgeving. Dat schrijft nieuwszender Deutsche Welle.

De demonstranten vinden dat de nieuwszenders de demonstranten en de logisch denkende mensen en experts die nu naar buiten komen, wegzetten als louter vaccinatieweigeraars of aanhangers van de extreemrechtse groeperingen. Organisator in Stuttgart Ballweg eist dan ook dat o.a ARD en RTL de foutieve berichtgevingen de corrigeren en toegeven dat ze bewust een bepaald beeld rondom de demonstranten willen creëren.

ARD en RTL zijn vanaf nu ook niet meer welkom bij toekomstige manifestaties als ze niet kunnen voldoen aan zijn eisen.

Vorige week al, terwijl een team van de Duitse zender ZDF opnames maakte van een anti-coronaprotest in de Duitse hoofdstad, vielen 15 gemaskerde mannen de groep aan.

Volgens Duitse media werden bij de aanval knuppels en metalen voorwerpen gebruikt. Meerdere medewerkers van ZDF raakten daarbij gewond, waarvan sommigen zwaar. Het incident zorgde voor opschudding in Duitsland. (bron)

Een partijgenoot van de Duitse bondskanselier Angela Merkel sprak zijn afschuw uit op Twitter.

Ze doen er waarschijnlijk verslag van maar vragen niet door over het motief. Ze zullen het brengen als zijnde hetzelfde als het zinloze geweld tegen brandweermannen en hulpmedewerkers. Geweld laat ze geen lichtje branden.

Niemand wil geweld. Maar voor de verantwoordelijken, inclusief de media die hebben meegewerkt om miljoenen mensen onterecht onherstelbare schade aan te richten, is wellicht de tijd gekomen om eens te herzien welke kant ze op dit moment op willen.

Dit fenomeen stop je simpelweg niet. De hand is overspeeld. Jullie zullen als de fouten worden beschouwd. Of is dat de bedoeling?

LEES OOK:
Email conversatie tussen CommonSenseTV en NCRV/KRO. Zij noemden ons publiekelijk “Radicaal rechts en Nepnieuwsverspreiders”.

KRO/NCRV noemt ons RADICAAL RECHTS en NEPNIEUWS verspreiders

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven