CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Vandaag wordt geschiedenis geschreven: Valt Amerika ten prooi aan het socialisme?

6 januari 2021. Een land staat op het spel

Vandaag worden de electoral votes geteld door het Congres.

Normaal gesproken een ceremoniële bijeenkomst van een half uur, ware het niet dat het volk: #WeThePeople samen met ten minste 12 senatoren en 88 Congresleden (tot nu toe) opstaan tegen deze verkiezingsuitslag. Zij strijden samen met Trump voor het volk en tegen het socialisme.

Dit houdt in dat er een debat komt van 2 uur lang. Volgens de regels zijn dat 2 uur per bezwaarmakende staat  Dat zijn tientallen uren. Maar hoe dan ook: deze tijd zal gebruikt worden om het grote publiek, zonder censuur, te overtuigen dat er grootschalige fraude is gepleegd. Het is aan een ieder om zijn of haar eigen oordeel te geven.

#WethePeople: “Dit is Goed tegen Kwaad”

Zo wordt deze strijd gezien en wij denken dat, wanneer men werkelijk weet wat er aan de hand is, velen dit zullen beamen. Wij snakken in ieder geval naar een collectieve bewustwording onder het Nederlandse volk en hopen dat de energie vanuit de VS snel zal overwaaien en zal zorgen voor een positiviteit onder eensgezinde burgers die niet meer met zich laten sollen.

Onder andere NTD zendt alles live uit. De toespraak van Donald Trump is om 18:00 onze tijd en om 19:00 begint de telling. We embedden de live uitzending hier. (de tijden kunnen veranderen)

Volgens de constitutie heeft Mike Pence, de vice-President, de volledige macht om deze verkiezingen nietig te verklaren volgens velen. Mainstream media bestrijden dit. De Trump campagne noemt het fakenews.

Wij hebben alle verhoren gezien. Urenlang getuigenverklaringen en bewijsvoering,. We weten wat u te wachten staat als u gaat kijken en de verhoren nog niet heeft gezien. We hopen dat ze werkelijk de kans krijgen om de bewijzen te tonen. Het zal een einde maken aan veel mensen die twijfelen.

Vandaag krijgt het grote publiek de kans om het met eigen ogen te zien.

Vanuit heel Amerika komen burgers naar Washington om hun land te verdedigen. Honderdduizenden of miljoenen. En deze mensen plunderen en terroriseren de stad niet. Dit is het volk dat zich luid en duidelijk laat horen.

Het gaat hier niet alleen over Donald Trump. Hij staat slechts in de weg tussen de socialisten, bigtechs, media en carrière-politici van beide partijen aan de ene kant en de vernieuwde Republikeinse common sense partij en het volk aan de andere kant. Het is geen links tegen rechts strijd.

Het gaat om de wil van het volk. We the people. Niet iedereen die naar Washington gekomen is is persé een Trump-fan. Maar zij zien dat hun land wordt gestolen. Dat zij hun vrijheden kwijtraken. En zij staan op en steunen Donald Trump die nooit stopt met vechten.

Deze foto is van een aantal uren geleden:

 

Laten we eens proberen af te komen van het simpele Trump vs. Biden denken. Ook in Nederland overigens. Laten we kijken wat de plannen zijn van beide administraties. Iedereen heeft het recht te vinden van Trump wat hij wil. Maar de vraag is: Steunt u het socialisme? Of omarmt u de democratie? De keuze is nog nooit zo duidelijk geweest.

Amen! Awoman!

Dit is zo´n voorbeeld van wat ons te wachten staat. “We”, omdat de ontwikkelingen in Amerika veel zullen bepalen over onze toekomst.

Emanuel Cleaver, congressman (woman) coor de Democraten. Awoman…waanzinnig.

 

Nancy Pelosi blijft Speaker of the House en is het volledig eens met het ontgenderen van de taal.

Stel je voor dat Amerika zo´n land wordt. En wij, met onze globalistische EU leiders en enge klimaat-mannen met baarden die staan voor diversiteit, open grenzen en gecentraliseerde macht (van ongekozen mensen) zitten tussen Rusland, China en de VS in… heel eng. Zachtjes uitgedrukt.

Gelukkig zijn de Amerikanen op slag klaarwakker geworden. De energie onder het volk is enorm. De burgerinitiatieven die worden opgezet zijn fantastisch om te zien. Niets is mooier dan een volk dat opstaat en in actie komt. Kippenvel om te volgen…

Kijken dus! Dit is uw kans om te zien wat er daadwerkelijk is gebeurd tijdens de verkiezingen.

LIVESTREAMS:

https://www.youtube.com/watch?v=1scIsfw0qxE

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven