Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

Vanaf vandaag: Kleine delicten blijven onbestraft!

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een “moeilijk” besluit genomen.

Vanwege capaciteitsproblemen worden verdachten van lichte strafbare feiten tijdelijk niet meer opgepakt.

Tot deze vergaande maatregel heeft het Openbaar Ministerie besloten om “het hoofd te bieden aan terugval in operationele capaciteit bij ons en onze ketenpartners”, aldus NRC (bron)

Het OM en de politie zal zich beperken tot zware zaken zoals: “geweld tegen kwetsbare slachtoffers.” Je mag een niet kwetsbare wel in elkaar slaan.

“Bij verward gedrag dat wijst op gevaar voor de veiligheid van de persoon zelf of anderen, zullen we zo nodig direct moeten ingrijpen”.

Ook zaken zoals zedendelicten zullen wel behandeld worden.

Het feest van onbestraft stelen en het plegen van andere “lichte” criminele delicten gaat vandaag van start en men kan doorgaan tot minstens 6 april. Zolang je maar niet al te veel geweld gebruikt en kwetsbaren ontwijkt, zit je goed.

In Frankrijk blijft de politie er, in grote getale, op los rossen wanneer ze een geel hesje zien, in opdracht van de kleine dictator Macron. Maar dat is dan ook een zwaar vergrijp.

https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1238848877626875904

Slaan we niet een heel klein beetje door in Nederland? Of zijn wij hier roependen in de woestijn?

En wie verzint het bij het OM om het nog bekend te maken ook?

Bron:
https://www.tubantia.nl/binnenland/ingrijpend-besluit-om-alleen-zwaarste-verdachten-worden-opgepakt~a8a1e390/

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hansz

Men … had e.e.a. tòch al niet in de hand, maar met deze calamiteit loopt het hen… echt uit de klauwen. Nederland, een leef-en werkbaar land voor Tien miljoen mensen ….. zoals sommigen beweren… en wat ik ook wel geloof. Maar de STAAT, de BV Nederland heeft dan niet genoeg aan het BNI, want de decadente leef- en spenderings stijl… van de STAAT dacht bij ze eige…. laat ze maar de klere krijge, dr moet MEER BIJ...!!! En dus staat de teller op zon 17 miljoen waarvan een kleine VIJF MILJOEN…uitkeringstrekkers … (werkloosheid – arbeidsongeschiktheid – bijstand …. AOW enz.)… Lees verder »

Gerard-zelf

Bovenstaande is mede veroorzaakt door jarenlange bezuinigingen op politie, mislukte reorganisatie en verregaande bureaucratie. Dat heeft tot gevolg gehad dat er steeds minder politieagenten beschikbaar zijn voor het werk op straat. Helaas zitten er dan ook bij het OM mensen die dit soort beslissingen nemen en ze dan ook nog openbaar maken. Beter was het geweest om de administratieve druk te verlagen en meer mensen op straat in te zetten. Dit is een “vrijbrief ” voor eenieder die zich wil verlagen tot kleine vergrijpen en dat gaat van kwaad tot erger. Ik ben bang dat als iemand de dupe wordt… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x