NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Van Vollenhoven: ‘Geef BOA’S een volledige uitrusting inclusief VUURWAPEN.’

De echtgenoot van Prinses Margriet en voormalig voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid Pieter van Vollenhoven vindt dat buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) een volledige uitrusting moeten krijgen met de bevoegdheid om wapens te dragen. Hij zei dit in het radioprogramma Dit is de Dag.

‘Ik snap de oproep van boa’s voor wapenstok en pepperspray maar je kunt ook NOG EEN STAP VERDER GAAN.’, aldus Van Vollenhoven.

‘De boa’s hebben in het verleden veel politietaken overgenomen, steeds meer worden ze een soort GEMEENTEPOLITIE. Ze stuiten op VERZET en dan kunnen ze eigenlijk weinig doen.’

Van Vollenhoven vindt het BETER om ze een VUURWAPEN te geven.
‘Ik denk dat we ze op den duur volledig moeten uitrusten’.

Tweet over Pieter van Vollenhove:

✔@NPORadio1
@PietervVol pleit voor vuurwapens voor boa’s.
‘Ze worden geconfronteerd met dezelfde problemen als de politie, daarvoor moet je boa’s volledig uitrusten’, zegt Pieter van Vollenhoven in @DitisdeDag.

Van Vollenhoven (81) ziet dat de boa’s steeds meer opereren als gemeentepolitie:

‘Het probleem is dat de politie de wijken totaal heeft verlaten, de boa kent de wijken vaak beter dan de politieman. We moeten naar het hele concept van politie en boa’s opnieuw kijken.’

Advocaat Richard Korver laat weten het een SLECHT idee te vinden om boa’s een VOLLEDIGE UITRUSTING te geven:

‘Ze zijn er niet voor opgeleid. Daarnaast worden er aan de opleiding tot boa NIET of NAUWELIJKS eisen gesteld.’

Op Twitter vraagt Korver zich dan ook openlijk af of er niet gewoon meer politieagenten moeten worden aangenomen?!

Tweet van advocaat Korver:

✔Richard Korver@jeadvocaat

Pardon professor @PietervVol zouden we dan niet gewoon wat meer politiemensen aannemen? Boa’s hebben niet de bevoegdheden en niet de training, al hebben veel politiemensen aan het laatste ook gebrek! https://twitter.com/NPORadio1/status/1263888210381373441 …

Bron:

BOA’S in ROTTERDAM WEIGEREN CORONA BOETES UIT TE DELEN

5 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Pascal D.

Verrekte halve zool die subsidie-slurpens van het z.g. koningshuis! BOA’s: De NSB-ers van deze generatie. Afgekeurd voor een echte politie opleiding en toch wapens geven om de bevolking nog verder te laten onderdrukken! IK RAAD HEEL NEDERLAND AAN OM VECHTSPORTEN TE GAAN DOEN EN BIJ SCHIET VERENIGINGEN TE GAAN!!!!! Tijd om tegengas te geven! Laat je niet onderdrukken door deze NSB-ers opgericht door de zittende coalitie!!!!!!!!!!!!!

Last edited 4 maanden geleden by Pascal D.
qwerty

Een soort opgekrikte conducteur of parkeerbeamte, met wat taken waar politie teveel brownie points mee verloor. Minder verantwoordelijkheid, minder aanzien, minder kwalificaties, meer drang om hiervoor te compenseren…en zij willen even veel macht als politie.

Vieze blauwe epauletten.

Pascal D.

Mee eens : comment image

qwerty

Dat lichte blauw hadden de USSR partij waakhonden ook.

Deed je in hun ogen iets verkeerd; 10 jaar naar de Gulag.

Pascal D.

Mee eens. Even deze foto met de VVD nsb-ers analyseren : Links Hennie de ex-junkie die zijn leven heeft verbeterd en vanuit een sociale werkplaats heeft kunnen integreren bij de BOA’s. Geen enkele rang en het slaafje van het team! Rechts Adolf de alcoholist. Kijkt machtsgeil de hele dag ouwe wijven na en schuimbekt bij het uitdelen van makkelijke bonnetjes. Kijkt weg en schijt in z’n box bij het zien van een getint iemand! Schept op na zijn werk en jankt thuis met een fles wodka als zijn beste vriend. JA, en wat moet ik toevoegen aan die dikke in… Lees verder »

Last edited 4 maanden geleden by Pascal D.
Hector

Bewust hoog inschieten, geen vuurwapens maar wel wapens.

In de toekomst verder opschalen.

Alles gaat, in de schemerzone.

V for Vendetta (2005) – Fingermen (get your guns)

“St. Mary’s virus – releasing the virus – the virus killed – outbreak – used the wave of fear and chaos- taking control of the country, as well as profiting off the cure for the virus.”

“The .. descends into anarchy, ignited when a Fingerman shoots and kills a girl painting graffiti.”

Knalkopje1

Van Vollenhoven, misschien kun je je nog nuttig maken als opperbevelhebber van de Landwacht nieuwe stijl! In de oorlog namen ze hongertrekkers hun voedsel af en werkten ze nauw samen met de Gestapo tegen het verzet (bijvoorbeeld de Bloedploeg Norg en de Utrechtse Landwachtrecherche), nu kunnen ze lekker honderden, zo niet duizenden burgers op de bon slingeren die zich niet aan de tirannieke en absurde coronaregels houden. En bij verzet er lekker op los slaan of zelfs schieten!

Last edited 3 maanden geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x