Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Van Haga is de enige……

“Het kabinet stapelt blunder op blunder in de coronacrisis. De maatregelen maken intussen levens kapot. Wybren van Haga doet een glasheldere oproep aan het kabinet: stop met stuntelen en laat Nederland vrij!”

Ik ben blij dat er tenminste nog één kamerlid is die opkomt voor de rechten, het welzijn en de welvaart van Nederland.

Maar of het ‘blunder op blunder’ is wat hier aan het gebeuren is dat is inmiddels niet meer met droge ogen vol te houden.

In werkelijkheid is er niet zo veel aan de hand, maar Rutte en De Jonge blijven maar doorgaan met net te doen alsof de hele wereld aan het vergaan is.

Nou ja, de wereld is wel bijna aan het vergaan, maar dat komt niet door dit griepvirus.

Dat komt door het desastreuze beleid en de maatregelen die ‘onze’ nieuwbakken dictatortjes ons aandoen.

Maar het meest angstige is dat het bijna overal gebeurd. Bijna overal wordt precies dezelfde agenda uitgerold. Merkel en Macron zijn de belangrijkste leiders van Europa en juist die zijn de voorlopers in deze idioterie. Dat is niet omdat al deze mensen domme gansjes zijn die achter elkaar aan waggelen in de hoop iets goeds te doen…….

Dat we dat nog konden geloven, die tijd is voorbij.

Deze toespraak is spot-on, maar het helpt allemaal geen moer. Ze blijven stug doorgaan en met de kerst gaan de maatregelen nog veel verder verstrakt worden, niet alleen in Nederland, ook in Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

De zoveelste rechtszaak van Viruswaarheid is uiteraard ook verloren. Viruswaarheid had dit keer een rechtszaak aangespannen tegen het gebruik van PCR testen als diagnose voor ‘besmette patiënten’. Inmiddels is de hele wereld er al van op de hoogte dat de PCR test niet bedoeld is om diagnose te stellen en dat de PCR test dat ook niet kan. Maar de rechter was uiteraard zorgvuldig geïnstrueerd om ‘het juiste vonnis’ te vellen. Zoniet, dan zou het hele kaartenhuis van deze onzin in elkaar donderen. En dat mag natuurlijk niet gebeuren van Mark, Angela, Emanuel en Alexander.

En ik heb alvast een nieuwtje voor u: De derde golf komt eraan.

Want als we straks een beetje over het hoogtepunt van te test-idioterie heen zijn en het aantal vals positieven gaat dalen, dan wordt de nieuwe test ingevoerd. En weet u wat? Daarmee worden nog véééééél meer mensen ‘besmette patiënten’.

 

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x