Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Van Haga: ”Handhaaf coronapas niet!”

Verspreid de vrijheid!

De datum komt steeds dichterbij. 25 september zal de ”dag van de tweedeling” komen. Oftewel, de dag dat je voor een restaurant of café een coronapas moet hebben.

Het is nog niet officieel, maar het heeft er dus alle schijn van dat er een coronapas moet worden getoond. Dit gebeurt ook al bij voetbalwedstrijden. Nu word de QR-code uitgebreid naar horecagelegenheden, theaters en bioscopen. Daarna zijn hoogstwaarschijnlijk zwembaden, pretparken, sportscholen en overige instanties aan de beurt.

Wybren van Haga doet een oproep aan de burgemeesters over het hele land. ”Handhaaf de coronapas niet!”, aldus de voorman van BVNL.

Ook andere partijen zijn tegen een coronapas. Denk, BoerBurgerBeweging, PVV, FvD, Partij voor de Dieren, SGP en JA21 zijn tegenstander van een ”QR-maatschappij”.

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge geeft aan dat een samenleving zonder toegangsbewijs gewoonweg niet mogelijk is i.v.m. de ”hoge besmettingsgraad”. Volgens de Jonge is er van dwang geen sprake. ”Je hoeft je namelijk niet te laten vaccineren als je niet naar een bioscoop, restaurant of café wilt”, zo zegt de 43-jarige Vicepremier.

Van Haga komt met nieuwe partij en maakt naam bekend | Hart van Nederland


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
32 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
32
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x