NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Vaccinproducent Merck stopt ermee: Menselijk immuunsysteem werkt beter dan vaccin

Merck, één van ‘s werelds toonaangevende vaccinproducenten, beëindigt de ontwikkeling van het Covid-19-vaccin nadat de 2 varianten er niet in geslaagd zijn immuunresponsen op te wekken die zo sterk zijn als die van reeds beschikbare injecties. 

Het Amerikaanse farmaceutische bedrijf zei maandag ook dat uit de onderzoeken bleek dat de “respons van de deelnemers niet zo robuust was als de immuunrespons die werd waargenomen bij herstelde Covid-19-patiënten.” “Er waren geen noemenswaardige veiligheidsproblemen.”

Met andere woorden: Het oplopen van Covid19 en het herstellen ervan is een betere optie. Het menselijke immuunsysteem biedt een veel betere bescherming dan een vaccin.

Merck zal zich nu concentreren op het ontwikkelen van medicijnen en therapeutische manieren om Covid-19 te behandelen. Het bedrijf heeft een deal met de Amerikaanse overheid ter waarde van maximaal $ 356 miljoen om een ​​medicijn te verkopen voor de behandeling van de ontstekingsreactie van ernstige Covid-19-patiënten als het toestemming voor noodgebruik krijgt.

Merck was al vanaf het begin kritisch op bedrijven zoals Pfizer en Moderna die hun proeven al zo snel uitrolden. Iets wat nog nooit is gebeurd en onmogelijk wordt geacht.

De soap over een onnodig vaccin gaat door… Alhoewel onnodig.. Voor een aantal rijke mensen met heel veel invloed is het een must maar denk niet dat ze een zier geven om uw en onze gezondheid. Sorry dat we die bubble ook nog even doorprikken.

Knotsgekke wereld.

Bronnen:
https://www.ft.com/content/6a0a7d49-4557-45bc-afd1-54a2ca7413fe
https://www.merck.com/stories/how-we-are-responding-to-the-global-pandemic-covid-19/
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-merck-idUSKBN29U187

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x