Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Vaccinfeest

Verspreid de vrijheid!

De GGD doet een oproep aan jongeren: “je kunt met voorrang worden gevaccineerd”.

Ze hebben een voorraad spuiten van Jansen over en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

De telefoonlijnen waren onmiddellijk overbelast.

De belangstelling was overweldigend.

Jongeren stonden uren in de rij.

De GGD organiseerde een DJ, het werd een dance-event.

Neem de spuit en je mag meedansen.

https://www.facebook.com/peter.grootswagers.9/videos/856134078591459

Inmiddels is bekend dat de ‘gezondheidsraad’ adviseert om alle kinderen vanaf 12 jaar met deze giftige spuit te injecteren.

Hierna komen ongetwijfeld ook de kleine kinderen en baby’s aan de beurt.

Het advies van de Gezondheidsraad gaat over het vaccin van BioNTech/Pfizer, het enige middel dat, ondanks vele desastreuze gevolgen, is ‘goedgekeurd’ voor tieners vanaf 12 jaar.

Hoewel corona bij hen meestal mild verloopt, kan het toch problemen geven, zegt de organisatie.

Volgens de gezondheidsraad is het daarom van belang om iedereen in te spuiten.

Wij weten natuurlijk al lang dat dat alleen maar risico’s met zich meebrengt en geen enkele winst oplevert. Iedereen trapt nu in de leugens omdat er tijdens de zomervakantie wat minder terreurmaatregelen gelden en de mensen denken dat we op de goede weg zijn. Maar die maatregelen komen na de zomer gewoon weer terug.

Vaccinatie brengt ook nadelen met zich mee, stelt de Gezondheidsraad. Het Pfizer-vaccin heeft, net als alle geneesmiddelen, bijwerkingen. De meeste zijn matig van ernst en verdwijnen na enkele dagen. Ook zijn er meldingen van myocarditis (ontsteking van de hartspier) en pericarditis (ontsteking van het hartzakje) na Covid-19-vaccinatie.

Maar een kniesoor die daarop let, nietwaar hugo? Kinderfeestjes met ijsjes en snoepjes erbij organiseren?

 

En dan de app. “Heb jij hem al geinstalleerd”? “Cool hé, welk merk heb jij gekregen”?

 

Ik begrijp heel goed dat dit soort berichten voor een belangrijk deel propaganda is die door het regime doorgespeeld wordt naar de mainstream media en die het vervolgens allemaal klakkeloos publiceren. Maar ik geloof ook echt dat er onder de jonge mensen nauwelijks iemand te vinden is die eens zelf op zoek gaat naar andere informatie over alles wat ons wordt opgedrongen in deze plandemie en de vaccinterreur.

Het gaat hier om je lijf en leden. Het kan toch niet zo zijn dat hele massa’s mensen, inclusief jongeren, die de hele dag on-line zijn, nog nooit enig signaal hebben opgevangen dat er ook andere versies van de ‘succensverhalen’ over de pcr test, het virus, de maatregelen, de ‘vaccins’ enzovoort rondwaren. Hoeveel muisklikken of screentouches heb je nodig om over al deze onderwerpen precies de tegenovergestelde informatie te vinden dan hetgeen vanuit het overheidsnarratief wordt verkondigd? Dat zou toch te denken geven?

Of zou hugo gewoon gelijk hebben?

Bij een frikandel vraag je je toch ook niet af wat erin zit. Dus hoef je je dat bij een prikje ook niet af te vragen……

Zou het zo zijn? Zou het echt zo zijn dat 90 tot 95 % van de mensen, inclusief jongeren, die van nature toch wat meer onderzoekend en nieuwsgierig  zouden moeten zijn, dat die zich echt helemaal geen vragen stellen bij alles wat ons nu allemaal overkomt?

Het enige waar ze zich blijkbaar druk om maken is: Wanneer kunnen we weer feesten, wanneer kunnen we weer naar LLoret de Mar.

Ik vind dat heel beangstigend. En dat brengt mij bij een nog veel angstiger gedachte: Zou dat ook gewoon gelden voor de kamerleden die eigenlijk onze volksvertegenwoordigers zouden moeten zijn. Op een enkeling na is er niemand bij die vragen stelt, die onderzoek doet.

De harde kern van deze terroristen, kaag, rutte, de jonge en grapperhaus, die weten natuurlijk wel wat er speelt en hebben zo hun plannen (opgedragen gekregen) om uit te voeren.

Maar de rest zijn blijkbaar ook maar gewoon hersendode volgers. Van hetzelfde niveau als al die schaapjes die in de rij gaan staan om iets in hun lijf te laten spuiten waarvan ze geen enkel idee hebben wat het is, waar het toe dient en welke consequenties dat gaat hebben.

Het verschil is wel dat de kamerleden niet kunnen gaan zeggen dat ze van niets wisten. Zij weten van de discussies die Van Haga, Van der Plas, Kuzu, Baudet en nog een handjevol anderen regelmatig voeren. Okay, ze zitten tijdens die discussies met hun telefoontjes te spelen of thuis op de bank te Netflixen, maar ze zouden op de hoogte moeten zijn, hebben kunnen zijn, dat er tegengeluiden rondwaren en het zou hun plicht, hun eer en hun geweten moeten zijn om zich vervolgens in de materiën te gaan verdiepen. Als er al eens een reactie komt van een kamerlid, dan is het om de kritische kamerleden de mond te snoeren en belachelijk te maken. In plaats daarvan wil ik argumenten horen die de visies van zo vele echte wetenschappers, echte immunologen, echte medisch specialisten en van nog zo vele anderen, kunnen ontkrachten. Als ze die hebben, dan hoor ik ze graag. Maar het blijft oorverdovend stil. Al anderhalf jaar……

We hebben al sinds jaar en dag een ‘corona dashboard’. Een up to date overzicht van alle besmette patiënten en weet ik wat voor onzin meer, kunt u op dagbasis volgen. Je zou zeggen dat het dan ook verstandig is om de resultaten, positief en negatief, van het spuit experiment aan het dashboard toe te voegen, teneinde een goed overzicht te houden op de werking, de bijwerkingen en de overlijdens door het experiment. Maar hier blijkt geen behoefte aan te zijn. Zoveel mogelijk spuiten blijkt het enige doel. Informatie over de slachtoffers van de spuiten, daar moet je diep voor graven om die te vinden. En hugo lult er wel een punt aan als in een uitgestorven kamer een dappere Van Haga nog maar eens een poging waagt om wat vragen te stellen.

Het lijkt er trouwens op alsof hugo een cursusje ‘hoe geef ik mark rutte antwoorden’ heeft gevolgd.

Vroeger kon hij alleen maar boosheid veinzen, maar nu kan hij opeens ook semi verontwaardigd, semi intelectuele onzin uitkramen, draaikonten en omkeren, alle strategieën waarop het heel lastig antwoorden is.

 

Er is een virus, al dan niet gecreëerd, dat overlijdens veroorzaakt onder de ziek/zwak en misselijken van 80 jaar en ouder.

Het antwoord dat ze hebben verzonnen is een spuit die overlijdens veroorzaakt onder jonge gezonde mensen.

Ondanks alle bewijzen. Ondanks alle studies van medisch experten, ondanks alle overlijdens, blijven ze maar doorgaan met dit spuitexperiment. Op welk moment zou je moeten gaan besluiten om hiermee op te houden?

Ik zal het u zeggen: Op geen enkel moment.

Dit hele spuit experiment heeft helemaal niets te maken met uw en mijn gezondheid. Dit is een project dat afkomstig is uit een andere agenda en moet koste wat het koste worden voortgezet. Ik kan, alles afwegende, niets anders concluderen dan dat hier een heel ander plan achter zit. Ik heb hier al vaak over geschreven en vele bewijzen boven water gehaald. Maar begrijp goed beste mensen, bij de top van deze terroristische organisatie weten ze nog véél meer dan dat wij weten. En hun methodes zijn slinks, gemeen en ongenadig.

Onderschat dat niet.

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
20
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x