Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Vaccinatie-gate: Weer bloedstolsels door AstraZeneca vaccin

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gewoon doorprikken! Lak aan grondrechten en bijwerkingen!

De Duitse gezondheidsafdeling meldde dat nog eens 21 mensen die onlangs het AstraZeneca-vaccin kregen toegediend, bloedstolsels kregen. (bron) (bron)

Zeven van de mensen die bloedstolsels hadden, zijn overleden, vertelde het Paul Ehrlich Instituut, de Duitse federale medische regelgevende instantie. Negentien van de door de bloedstolsels getroffen personen waren vrouwen en twee waren mannen.

Verschillende Europese landen hebben de toediening van het AstraZeneca-vaccin eerder deze maand hervat na stopzetting van vaccinaties vanwege bloedstolsels.

Denemarken, IJsland, Bulgarije, Luxemburg, Estland, Litouwen en Letland behoorden tot de landen die vaccinaties met AstraZeneca-doses stopten.

Maar Duitsland en Nederland gaan door met het opdringen van Russisch Roulette met het eigen lichaam van hun bevolking voor een virus dat nooit is aangetoond en waar, als het al bestaat, gezonde mensen niet dood aan gaan.

Het wordt zelfs verplicht. Al zullen hugo de jonge en mark rutte dat nooit zo zeggen. Ze draaien het om door te stellen dat niet gevaccineerden niet welkom zijn op “niet essentiële” plekken of gelegenheden.

Maar wie is hugo de jonge om uit te maken wat voor u essentieel is? Voor de één is dat het voetballen. Voor de ander zwemmen. Voor weer een ander is dat naar het theater gaan. Hoe kunnen we het zover hebben laten komen?

Het lijkt alsof Nederland er niet helemaal bij stil staat maar deze mensen pakken onze grondrechten af.  

 

Om nog even het geheugen op te frissen. Kijk hier wie er in de Tweede Kamer hebben ingestemd met het afnemen van uw grondrechten:

 

Ieder persoon van de partijen die hebben ingestemd zou vervolgd moeten. Maar die tijd komt nog wel..

Ondertussen blijven we maar horen van de zogenaamde (belanghebbende) experts dat er in veel gevallen van overlijdens en andere heftige en minder heftige bijwerkingen “niet kunnen worden bewezen”. Diezelfde experts stellen geen vragen over het feit dat mensen zomaar als coronadoden worden geregistreerd terwijl ze maanden geleden eens positief hebben getest op de niet werkende PCR-test en na een auto ongeluk, maanden laten, alsnog als coronadode werden opgeschreven.

Ook huisartsen lijken om de één of andere reden te worden verleid om zomaar iemand als coronadode te registreren terwijl de persoon ter plekke overleed aan een hartaanval. Dr. R.J. van Rijn uit Alphen aan de Rijn is daar een voorbeeld van. Hij deed dit zonder de familie te informeren. De doodsoorzaak werd in de B-enveloppe gestopt en wat niet weet wat niet deert. Totdat de familie die geheime envelop openmaakte. (bron)

EMA bevestigt veiligheid van vaccin

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) bevestigde uiteindelijk weer de veiligheid en werkzaamheid van het vaccin, maar zei dat het niet kon uitsluiten dat het zeldzame bloedstolsels veroorzaakte. (bron)

Met andere woorden: er is niets veranderd maar we moeten door met die vaccins. Of denkt u dat ze even snel een aanpassing gemaakt hebben? Een instelling veranderd zodat het allemaal weer zorgeloos werkt?

Nee, zoals eerder genoemd…

“Het bewijs dat we hebben is momenteel niet voldoende om met zekerheid te concluderen of deze bijwerkingen inderdaad door het vaccin worden veroorzaakt of niet”, aldus Sabina Straus, voorzitter van het Geneesmiddelenbewakings- en Risicobeoordelingscomité van het EMA. (bron)

Nou, dan kan het klootjesvolk weer veilig in de rij gaan staan om hun shot te halen.

De EMA adviseerde wél patiënten en artsen te waarschuwen voor mogelijke bijwerkingen van het vaccin, aldus de AP.

Wat hebben we aan dit soort berichten en waarom slikken mensen deze niets zeggende conclusies nog? 

Laat je niet wijsmaken dat vrijwel de hele bevolking zich al heeft laten vaccineren. Trap er niet in wanneer je cijfers van “96% van het land heeft zich laten vaccineren” zoals de Amerikaanse media het proberen.

Denk even na. Waarom zou een gezond mens zich laten vaccineren voor een virus waar alleen 70 plussers een geringe kans maken om te overlijden?

Je bent echt een rund als je met vaccinaties stunt!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x