Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Vaccin dashboard – update

Zoals u wellicht weet plaats ik regelmatig een aanvulling op het corona dashboard van de overheid. Op dat dashboard zijn ze namelijk vergeten te vermelden hoeveel problemen er ontstaan door de spuiten.

Dat dashboard is er alleen om u bang te maken voor een niet bestaand virus en u aan te zetten om juist die spuiten te gaan laten injecteren in uw lichaam.

Ter inleiding nog dit uit het eerdere vaccin-dashboard bericht:

Zoals de overheid u bestookt met nieuwe besmettingen, overlijdens en hospitalisaties door het vermeende virus, zo moeten wij de andere kant laten zien. Want die informatie krijgt u niet via de mainstream media of het RIVM.

Wederom met een kleine toelichting: De RIVM’s van alle 27 EU landen rapporteren aan EudraVigilance over de bijwerkingen (mild en ernstig) en overlijdens die vermoedelijk zijn toe te schrijven aan de mRNA en vector spuiten.

Ik had al eens uiteengezet dat Nederland koploper is met het aantal meldingen en dat vele andere landen veel minder, weinig of nauwelijks iets rapporteren. Daar komt nog bij dat ik onlangs tot de ontdekking kwam dat bij Lareb 95 tot 97 % van de meldingen (die de basis vormen voor de RIVM rapportage aan EudraVigilance) afkomstig zijn van de slachtoffers en/of hun dierbaren zelf. Artsen, GGD’s, ziekenhuizen en andere medici melden dus niet of nauwelijks als er slachtoffers vallen onder de ingespotenen. Ik durf daaruit wel de conclusie te trekken dat de meldingen bij Lareb, ondanks dat dat de hoogste aantallen zijn van alle EU landen, ook nog maar een (wellicht klein) deel is van de werkelijke schade.

Maar goed, dat zijn gedachtes en overwegingen. We zullen het moeten doen met de harde cijfers en die zijn eigenlijk al schokkend genoeg. Geen enkel medisch experiment zou worden voortgezet als dit al de collateral dammage op de korte termijn is.

De huidige stand van zaken zoals gemeld bij EurdaVigilance:

Meer dan 23.000 overlijdens en bijna 2,2 miljoen bijwerkingen, waarvan ruim de helft, 1,1 miljoen, ernstige bijwerkingen!!!!!!!

Neem nog even in gedachten dat ik in mijn artikel van gisteren heb aangetoond dat België, die sowieso maar heel weinig bijwerkingen meldt en vrijwel alleen de milde bijwerkingen aan EudraVigilance doorgeeft!

https://commonsensetv.nl/hoe-staat-het-ervoor-met-het-spuitexperiment/

De werkelijkheid is nog veel gruwelijker.

Hoe zou het zijn in de VS?

Bijna 14.000 overlijdens gemeld en nog eens ruim 14.000 mensen in kritieke toestand. 18.000 mensen met blijvende invaliditeit. Ruim 650.000 ernstige bijwerkingen. In 3 weken tijd zijn er zo’n 80.000 gevallen bijgekomen. Er zijn sinds de start van de spuitcampagne in december vorig jaar zo’n 212.000 mensen hersteld van de spuitschade. En helaas betreffen ook deze getallen een forse onderrapportage ten opzichte van de werkelijkheid…..

Uit de gegevens van het CDC blijkt verder dat onder tieners 7,5 x meer overlijdens, 15 x meer invaliditeit en 44 x meer ziekenhuisopnames plaatsvinden door de covid shots dan met alle andere vaccines tesamen.

Inmiddels zijn er door de covid gifspuiten van de afgelopen 9 maanden al meer dan 2 x zoveel dodelijke slachtoffers te betreuren dan door alle overige vaccins in de afgelopen 30 jaar!

Ik maak hierbij wel de disclaimer dat ook de cijfers van de overige vaccinschade een onderrapportage is die ik niet in perspectief kan plaatsen. Maar van 1 januari 1991 tot 30 november 2020 zijn er in totaal 6.068 overlijdens gemeld door vaccins en dat betrof in hoofdzaak baby’s.

En hoe is het met de baby’s van nu?

In het vorige vaccin dashboard telden we 1360 miskramen en doodgeboren kindjes.

Daar zijn er in 3 weken weer 130 bijgekomen.

Misschien is het allemaal nog ver van uw bed show. Bovenstaande getallen zijn indrukwekkend maar afgezet tegen de aantallen mensen die zijn ingespoten betreft het promilages. Veel lijkt en blijkt nog anoniem. Statestiekjes, niet meer dan dat.

Maar als het dichtbij komt

Ik heb in eerdere artikels u wel eens gevraagd hoeveel mensen u persoonlijk kent die aan covid-19 zijn overleden. Ik vraag dat ook vaak aan mensen waarmee ik in gesprek raak. Dat blijkt altijd nul of heel weinig te zijn. Af en toe een één, maar dan iemand op leeftijd en met zwaar onderliggend lijden. Zelf ken ik 1 iemand.

De teller voor overlijden na de gifspuit staat bij mij inmiddels op 2. De moeder van een vriend van mij overleed kort na de spuit. Zij was al op leeftijd dus het zou ook een andere oorzaak kunnen hebben, ondanks dat ze geen onderliggend lijden had. Maar een gezonde, fitte actieve vrouw, een vrouw van mijn leeftijd die ik goed kende, die kort na de 2e spuit aan een herseninfarct is overleden brengt de realiteit van de spuitschade heel dichtbij. Ook ken ik verschillende mensen die toch wel in meer of mindere mate behoorlijk last hebben gehad na de toediening van de gifspuit.

Om het een gezicht te geven plaats ik hier nog een korte video van een aantal slachtoffers uit diverse landen van de spuitexperimenten:

Er zijn facebook groepen opgezet voor vaccinatie slachtoffers. Maar dat zal binnenkort wel niet meer mogen.

Danny had u al laten weten dat we van facebook waren verbannen. Dat is namelijk omdat facebook namens de regimes de censuurtaak op zich neemt. En die gaat zelfs zo ver dat bovenstaande informatie, die afkomstig is van de officiële overheidsinstanties, niet mag worden gepubliceerd. Wij doen ons best om u met feitelijk onderbouwde informatie te sterken in het nemen van uw beslissingen. Maar volgens de overheid en facebook ligt dat anders. Wij schijnen bij te dragen aan dreigend fysiek letsel………

Kijk maar even:

Dreigend fysiek letsel, hoe verzinnen ze het. Maar het met knuppels, pepperspray, paarden en honden in elkaar rammen van vreedzame demonstranten, dat valt natuurlijk niet onder het hoofdstuk dreigend fysiek letsel.

Daar mag je het woordje ‘dreigend’ weglaten en dan mag het van het regime en van facebook wel.

Maar goed:

U ziet het, we zijn wederom zwaar in overtreding met ons vaccin dashboard…….

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x