Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Vaarwel Albert Heijn

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vaarwel Albert Heijn

Vandaag heb ik afscheid genomen van de Albert Heijn. De winkel die gewoonlijk op de kleintjes let heeft besloten er nu vooral op te letten om verstandige mensen niet binnen te laten. Zij hebben als beleid mensen te boycotten en te mishandelen vanwege het weigeren van een mondkapje. De Albert Heijn behoort daarmee tot de foute winkels, zij verkiezen samenwerken met het regime boven voeden van het volk.

Ik had al eerder afscheid genomen van het NRC en de Volkskrant vanwege het verspreiden van nepnieuws en propaganda, veel meer dan duurbetaald wc-papier zijn die kranten niet meer. Nu zijn de winkels aan de beurt, daar kan ook in gesaneerd worden. In de meeste winkels mag je gelukkig gewoon naar binnen zonder mondkapje. Volkomen terecht want mondkapjes zijn zinloos en het dragen van mondkapje is een direct bewijs van hersenloze volgzaamheid. Alle onderzoeken wijzen aan dat mondkapjes averechts werken en van Dissel heeft ons misleidt met verouderde grafieken. (1)

De mondkapjesplicht is door de overheid toch ingevoerd en veel winkels doen gedwee, of in het geval van Albert Hein zelfs voortvarend, mee aan deze verkrachting van wetenschap, logica en menselijkheid.

De Albert Heijn, die ik maandag wilde bezoeken had een beveiliger voor de ingang gezet om mensen zonder mondkapjes de toegang te ontzeggen.  Deze beveiliger had een blik in zijn ogen waaruit af te leiden was dat hij net genoeg hersencellen had om zijn urine op te houden. Dit maakte ook duidelijk dat een inhoudelijke discussie verspilde tijd zou zijn. Deze meneer was hooguit in staat eenvoudige bevelen te volgen, iemand die men in oorlogstijd bij voorkeur als eerste uit de loopgraven laat klimmen. Ik keerde dus om, zonder boodschappen.

Ik was blijkbaar niet de enige met dit probleem. De mijnheer in dit filmpje heeft zich iets heftiger proberen te verzetten tegen de Albert Hein-knokploeg onder goedkeurend toezicht van het personeel.

Koi (@kayschekkerman) TikTok | Bekijk de nieuwste TikTok-video’s van Koi

Het was mij voorheen een raadsel hoe het mogelijk was dat de meeste Duitsers konden geloven in de antisemitische propaganda van Hitler en het wel een goede intentie vonden om zo veel mogelijk Joden om te brengen. Dit filmpje verstrekt meer inzicht in hoe dat toen heeft gewerkt. Velen blijken in staat onzin te accepteren zolang men het idee heeft bij de meerderheid te horen en media het vaak herhalen.  Er zijn blijkbaar ook genoeg hersenloze bevelenvolgers die bereid zijn tot onmenselijke gedrag als een autoriteit hun daar opdracht voor geeft.

Als eenvoudige burger ben je behoorlijk machteloos geworden tegen dit soort gruwelijkheden van de Albert Hein.  De rechtelijke macht is volkomen corrupt, daar hoef je je heil niet te zoeken. De reguliere media zullen dit soort gebeurtenissen als in dit filmpje verdraaien en aangeven dat een viruswappie vreselijk te keer ging maar dankzij deze dappere en doortastende beveiliger gelukkig alles goed is afgelopen.

Het enige wat je als burger kunt doen is niet meer meedoen. Ik heb daarom besloten de Albert Heijn geruime tijd niet meer te bezoeken. Mijn voornemen is de Albert Hein even lang te vermijden als de periode dat de Telegraaf was verboden na de oorlog vanwege heulen met de Duitsers. Gezien de treffende analogie met de oorlog leek mij dit een passende tijdspanne.

Ook door de komende dictatuur van Kaag zal het aantal beschikbare winkels kleiner worden voor normale mensen. Ik zal als ongevaccineerde moeten accepteren dat mijn leefwereld, mijn actieradius en mogelijkheden om mij in de samenleving te kunnen bewegen, steeds kleiner wordt. Mijn enige verzet in dit stadium is zelf ook actief breken met het systeem. De Albert Heijn en Volkskrant en NRC zullen moeten accepteren dat zij mensen als ik kwijtraken en zij omzet gaan mislopen.

Soms hoop ik of droom ik ervan dat ik hierin niet alleen sta en met gelijkgestemden een parallelle samenleving kan opzetten, bijvoorbeeld met eigen krant, voedsel, winkels, sportclubs en theaters  Bij voorkeur zelfs een eigen provincie, bijvoorbeeld Gelderland, die heeft plek genoeg. Overigens treedt er dan vanzelf ook een vorm van natuurlijke selectie op, een soort eugenetica, waar Bill Gates zijn vingers bij zou aflikken. En zal zich groep afsplitsen die allemaal gemeen hebben zelf te kunnen nadenken. Mochten de vaccins dodelijk blijken te zijn, wat niet helemaal ondenkbaar is, ontstaat er een versnelde evolutie. De genen die coderen voor naïviteit, wegkijken en kuddegedrag zullen zo worden weg-geselecteerd.

Maar laten we niet al te verlekkerd wegdromen over het uitsterven van schapengenen onder de mensen. We moeten niet vergeten dat we in het tijdperk zitten van verdeel en heers door de elite. Een methode van verkrijgen van macht is mensen tegen elkaar opzetten.  Omdat wij aan hen een grotere vijand hebben zullen we toch echt moeten samenwerken met de nu nog slapende schapen. Om een kans te maken moeten we de krachten bundelen tegen de elite en hun streven naar macht. We zullen ons over de irritatie heen moeten zetten, begrip tonen en meer schaapjes met kleine stapjes wakker moeten maken.

We hebben dus nog een lange weg te gaan om van die ellendige build back better beweging af te komen. We moeten schapen wakker maken, winkels boycotten, media boycotten en voorlopig een parallelle samenleving opzetten. Vandaag heb ik weer een klein stapje gezet: vaarwel Albert Hein, welkom lokale kruidenier.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x