Uitvaartbedrijven kampen met omzetverlies en krijgen “corona-subsidie”

Dit bericht vonden wij op Uitvaart.nl

“De tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW-regeling) is voor werkgevers die als gevolg van het coronavirus kampen met een substantieel omzetverlies. De NOW voorziet in een vergoeding van de loonkosten. Werkgevers konden de NOW 1.0 tot 1 juni 2020 aanvragen.

In totaal kregen 23 uitvaartgerelateerde uitvaartbedrijven hun beroep op de steunmaatregel toegekend. Het totale bedrag dat is uitgekeerd aan alle aanvragers was € 295.179, hetgeen neerkomt op een gemiddelde uitkering per bedrijf van € 12.834.

Een volledig overzicht van alle (uitvaart)bedrijven die NOW 1.0 subsidie hebben ontvangen is te vinden op de site https://now-inzichtelijk.nl door te zoeken op het trefwoord “uitvaart”.

Verklaring voor het beroep op de steunmaatregel is dat er mogelijk minder condoleancebijeenkomsten georganiseerd konden door de beperkingen van het RIVM ten aanzien van de maximale groepsgrootte. Ook konden lange tijd geen koffietafels worden georganiseerd zodat koffiedames en heren niet hun werk konden doen.

De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) is een subsidie die uit publiek geld wordt betaald. De overheid wil zo transparant mogelijk zijn over de besteding van publiek geld. In de regeling NOW staat daarom dat werkgevers die NOW aanvragen, instemmen met publicatie van bepaalde gegevens.”

De reactie van VaccinVrij is scherp:

“Financiële zorgen door de Covid-19 maatregelen treffen de uitvaartbedrijven in Nederland. Huh? Een gevaarlijke pandemie zou toch zeker moeten betekenen dat de uitvaartbedrijven goede zaken doen? Zou het verlies aan de omzet van de kopjes koffie, niet ruimschoots gecompenseerd moeten worden door het toegenomen aantal begrafenissen voor Covid-doden? De toegenomen sterfte tijdens de tweede golf blijft uit, en de maatregelen voor fantoombestrijding brengen zelfs de uitvaartbedrijven in de problemen…”

[the_ad id=”29753″]

De coronamaatregelen maken alles kapot. Niet corona zelf.

Corona is nog veel ongevaarlijker dan de officiële cijfers ons al laten zien.

Waarom?

Men spreekt over een officieel sterftecijfer van corona van  0,16% en 0,05% bij mensen jonger dan 70 jaar. Maar zoals we al een aantal keren probeerden duidelijk te maken, en dit is geen hogere wiskunde…

Men meet met 2 maten!

Hoezo?

Een kankerpatiënt die de griep krijgt wordt geregistreerd als: Doodsoorzaak kanker
Een kankerpatiënt die corona krijgt wordt geregistreerd als: Doodsoorzaak corona

En TOCH worden in beide gevallen dezelfde formule losgelaten.

Aangezien een zeer ruime 90% van de corona-patiënten een achterliggende aandoening had, spreken we dus van een mortality rate van zo´n 0,15% en nog minder bij mensen jonger dan 70 jaar.

Totaal verwaarloosbaar. Een raadsel waarom niemand dit naar boven brengt. Een beetje statisticus zal dit beamen (of voel u vrij dit tegen te spreken).

En wees eerlijk tegenover uzelf. Heeft u iemand verloren aan corona? Nee hè?

Slechts een hele zeldzame uitzondering zal oprecht “Ja” kunnen antwoorden op deze vraag.

Maar de absurde maatregelen treffen iedereen! En hoe!

Corona is vrijwel NIETS. Het is een onzichtbaar en vrijwel ongevaarlijk virus dat is gebruikt om illusie en chaos te creëren. Cijfers liegen nooit!

Terugkomend op dit artikel… de omzetverlies komt wederom door de coronamaatregelen.

De grootste aanstichter van schade in dit land is de overheid!

Bronnen:
https://www.uitvaart.nl/nieuws/23-uitvaartbedrijven-ontvangen-samen-295-179-aan-corona-subsidie/61474

https://stichtingvaccinvrij.nl/uitvaartbedrijven-krijgen-subsidie-wegens-omzet-verlies-tijdens-een-gevaarlijke-pandemie/%22https://www.uitvaart.nl/nieuws/23-uitvaartbedrijven-ontvangen-samen-295-179-aan-corona-subsidie/61474

[the_ad id=”29797″]

 

3 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x