Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Uitspraak kortgeding Waku Waku – Gedwongen sluiting door burgemeester is gerechtvaardigd

Verspreid de vrijheid!

Vandaag heeft het kort geding plaats gevonden. Aangespannen door restaurant Waku Waku in Utrecht.

Het restaurant werd op last van de burgemeester gesloten door het niet willen controleren van de Corona QR pas.

hugo de jonge was het niet eens met de opening. Maar hugo kan binnenkort zijn koffers pakken. hugo geeft om niemand.

Weg met je QR pas! Denkt dat figuur dat we gek zijn? Kom tot bezinnen. Open die tenten. Massaal, en totale lak aan deze aantoonbare onzin waar de rechtbanken echt niet op zitten te wachten. Ken uw rechten!

hugo spreekt nog immer over een pandemie die nergens terug te vinden is, behalve in de hoofden van deze corrupte globalisten.

Ga door Nederland! Ga door horeca en STOP MET HET CONTROLEREN van de mensen die binnenkomen. Mensen registreren die een biertje komen drinken of wat komen eten? Gaat u daar aan meewerken? Bent u echt zo ver heen?

Wat denkt u dat de regering kan doen wanneer deze belachelijke maatregel genegeerd wordt door de horeca in Nederland?

Geen QR! Je hebt niet eens een telefoon. Hooguit een Nokia 6210.

Wees niet bang voor de gevolgen. Die zullen veel ernstiger zijn dan wanneer je burgerlijk gehoorzaam bent. Het volk staat achter jullie. Dit is hét moment!

Jullie als horeca zijn genaaid en worden nu nog harder genaaid. Als jullie het toelaten dan doen jullie het zelf. Het volk is bereid voor jullie op te staan. Respecteer dat. Ze doen het voor jullie. Om jullie ondergang te voorkomen.

STOP! Er is geen enkel draagvlak of reden voor deze absurde maatregelen. He-le-maal niets! Een “virus” met een mortality rate waar niemand onder de 70 an dood kan gaan en mensen boven de 70 met andere aandoeningen hetzelfde risico lopen zoals altijd al is geweest met griepvirussen. tussen de 0.15% en 0.22%. En de influenza is verdwenen. Begrijp dat het nooit om de volksgezondheid ging. Het ging en gaat over volledige controle op de mensheid.

Niemand, maar dan ook niemand kan dit tegenspreken.

Dus: Hou er mee op! Alle Nederlanders. STOP met het opvolgen van coronamaatregelen. Pak je waardigheid terug en laat je niet voor gek zetten en bedonderen.

Uitspraak kort geding

 

Bron:
https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Midden-Nederland/Nieuws/Paginas/Rechtszaak-Utrechtse-restaurant-Waku-Waku-te-volgen-via-livestream.aspx


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
66 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
66
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x