Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Uitgebreide studie naar de coronaviruspandemie, strategieën, geldstromen en effecten (ruim 450 bronnen)

Een schriftelijk verslag en videoverslag.

Deel a.u.b., dit is voor IEDEREEN!

In de afgelopen maanden is er veel onderdrukte en gecensureerde informatie m.b.t. de coronaviruspandemie door vele dappere mensen naar boven gekomen. Alhoewel deze mensen hun best doen om deze informatie zo veel mogelijk te verspreiden, is veel ervan gefragmenteerd, wat het moeilijker maakt om een duidelijk beeld te vormen van alles wat er allemaal aan de hand is.
In dit werk is daarom zoveel mogelijk van de informatie die naar buiten is gekomen samengevat en ondersteund met meer dan 450 bronnen. Dit om een beter beeld te vormen van wat er allemaal speelt in de wereld op het moment en waarom, en wat ons waarschijnlijk nog te wachten staat.

Dit werk brengt een groot deel van de geldstromen van de Bill & Melinda Gates Stichting (BMF) naar ’s werelds belangrijkste gezondheidsorganisaties in kaart, en de financiële banden met de belangrijkste gezondheidsleiders, zoals Dr. Fauci, Dr. Birx, Dr. Tedros en Prof. Neil Ferguson. Daarnaast zijn de geldstromen van de BMF naar de onderzoeksinstituten die betrokken zijn bij het modelleren van het coronavirus, en het instituut dat het patent op de coronavirusvaccin bevat, het Pirbright Instituut, ook in kaart gebracht. Tevens zijn geldstromen van de BMF naar een aantal belangrijke media in kaart gebracht.

De studie toont ook aan dat het BMF gefinancierde Nationaal Instituut van Allergieën en Infectieziekten (NIAID), waarvan Dr. Fauci de directeur is sinds 1984, functieversterkende studies van SARS en coronavirussen, die deels in het Wuhan Instituut van Virologie waren uitgevoerd, heeft gefinancierd.

Dat terwijl er destijds een oproep was van experts tegen dit soort studies vanwege de pandemische risico’s en een vraag naar ethische alternatieven. Hierdoor was zelfs een tijdelijke overheidsstop gezet op dergelijke studies door de Amerikaanse overheid.

Eén van de bovengenoemde studies, gefinancierd door Dr. Fauci’s NIAID, was door de Amerikaanse overheid (de NIH en Dr. Fauci’s eigen instituut, de NIAID) zelfs geïdentificeerd als vallende onder de tijdelijke overheidsstop vanwege de pandemische risico’s. Na de overheidsstop, was een nieuwe functieversterkende studie van een nieuw vleermuiscoronavirus, nauw verwant aan de directe verwekker van het ernstige respiratoire (ademhalings) syndroom coronavirus, uitgevoerd in het Wuhan Instituut van Virologie en tevens deels gefinancierd door Dr. Fauci’s NIAID.

Het werk geeft ook een beeld van de strategische belangen die spelen bij andere miljardairsfondsen zoals George Soros Open Society Stichtingen, de Rockefeller Stichting en de Jack Ma (Alibaba) Stichting. Strategische belangen van Big Tech bedrijven zoals Microsoft, de Centrale Banken, globalistische organisaties zoals de Verenigde Naties zijn ook deels in kaart gebracht.

Paralellen met het gelekte ‘profetische’ moderne oorlogsvoeringverslag van NASA’s Langley Centre’s hoofdwetenschapper Dennis. M. Bushnell, uit 2001, zijn ook geïdentificeerd.

Naast de strategische belangen in de coronaviruspandemie is er ook een overzicht gemaakt van zoveel mogelijk onderdrukte informatie over de dubbelzinnigheid van de Covid-19 sterftecijfers en de diagnosering ervan. Dit is o.a. onderbouwt met bronnen van artsen, wetenschappers en overheidsdocumenten. Argumenten tegen het dragen van maskers van gezonde mensen en een insignificant verschil in Covid-19 sterfte tussen landen die in lockdown zijn gegaan en landen zonder lockdown, zijn in het werk ook onderbouwd door medische specialisten.

Daarnaast is er een groot deel van de negatieve gevolgen van de strenge lockdown maatregelen op de maatschappij in kaart gebracht; het uit context rapporteren en zaaien van angst, de druk op verplichte vaccinaties, economische onrechtvaardigheid en schade, een enorme toename aan zelfmoorden, de negatieve gevolgen op kwetsbare mensen zoals ouderen en mentaal gehandicapten in tehuizen, de surveillance staat, grove mensenrechten schendingen en de verspreiding van tirannie met de opkomst van de politiestaat & geweld in vele delen van de wereld, vooropgezette/opgehitste rellen, militaire inzet en de invoer van de Krijgswet.

Dit werk geeft ook een beter beeld van wat er op het moment aan de hand is met de uitbreiding van 5G, waar we moedwillig over in het donker worden gehouden. Terwijl iedereen wordt afgeleid met de pandemie en de rellen, worden er in rap tempo 5G satellieten in een baan om de aarde schoten door Elon Musk’s Space X, met het doel in totaal 42.000 satellieten in een baan om de aarde te brengen.

Dit terwijl er beroepen tegen de uitrol van 5G zijn gedaan door artsen, wetenschappers en astronomen en er wetenschappelijk bewijs is van gezondheidsschade en risico’s voor het milieu van radiofrequentiestraling, wat in dit werk ondersteunt is met bronnen. Naast de schadelijke effecten voor onze gezondheid, wordt er ook aandacht besteed aan de implicaties van 5G voor privacy, uitgelegd door een Amerikaanse generaal in een recent interview, en wordt er een verband gelegd met 5G en het moderne ‘legale’ wapentuig dat tegen de bevolking ingezet kan worden, benoemd in het NASA moderne oorlogvoerings’ verslag.

De strategische belangen van de Chinese Communistische Partij (CCP) en hun propagandaoorlog, zijn ook benoemt en beelden van grove mensenrechtenschendingen van hun eigen bevolking en dat van, met name, zwarte buitenlanders van Afrikaanse afkomst. Dat terwijl de CCP beschuldigingen van verspreiding van het coronavirus als racisme betichtten.

Er is echter ook positiviteit in dit werk, waarin een grote hoeveelheid van het verzet in de gemeenschap in kaart is gebracht; vanuit de medische, wetenschappelijke -en juridische gemeenschappen, maar ook vanuit de politieke en ordehandhavingsgemeenschappen, vanuit het publiek en vanuit de, met name, onafhankelijke media.

Tips hoe u uzelf kunt helpen om door deze tijd heen te komen en uzelf kunt beschermen op het gebied van privacy, tegen de komende economische instorting en meer, worden ook besproken.

Het werk bestaat uit een Diagram, een Verslag en Bijlagen.
Het Diagram is de samenvatting en de basis van al het werk en u kunt zowel de digitale vorm als de printbestanden downloaden. Bekijk/bestudeer het Diagram alstublieft als eerste. Het Verslag dient als een gids voor het Diagram en de Bijlagen.

Alle bestanden (Diagram, Verslag en Bijlagen) kunnen veilig gedownload worden vanaf de versleutelde cloud met deze link.

Als u op de link klikt ziet u twee mappen, Nederlands en English. Al het Nederlandstalige werk kunt u uiteraard in de Nederlandse map vinden.

Met meer dan 450 bronnen en 99 documenten, inclusief van alle subsidiëringstabellen van de Bill & Melinda Gates Stichting, gehyperlinkt aan de originele bronnen, patenten, overheidsdocumenten, verslagen, wetenschappelijke artikelen, juridische documenten en meer, geeft het werk meer houvast en grond onder uw voeten en zal het moeilijker worden om de beschuldiging complotdenker naar uw hoofd geslingerd te krijgen.

Gebruik dit werk daarom alstublieft om uzelf mee te wapenen in de strijd voor onze vrijheid en de toekomst van onze kinderen, kleinkinderen en de toekomstige generaties!

Deel dit werk a.u.b. ook zoveel mogelijk en zorg dat het in veel goede handen terechtkomt! U kunt de link delen en het diagram printen en ophangen in publieke plaatsen. U kunt de link ook sturen naar organisaties die juridische stappen tegen de overheid aan het ondernemen zijn om hen te ondersteunen.

Bij voorbaat velen malen dank!
Met vriendelijke groet,

 

 

Contact

E-mail: avalerion_awakes@protonmail.com
YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCAqYBu3K6_Tubc5RqvlJxPA
Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/1xeinlRT0nUt/

Donaties

Als mijn werk u bevalt en u mij wilt steunen om het werk te kunnen voortzetten, kunt u mij op BitPatron steunen vanaf slechts $5 per maand:
BitPatron adres: https://bitpatron.co/avalerion_awakes.id.blockstack

U kunt ook vrijblijvend direct een bijdrage storten op mijn Bitcoin of Monero cryptowallets:

Bitcoin wallet adres:3E5gXQyotSwBwEBsotUaJ1twcbUvhtsUAK
Monero wallet adres: 45BTBuLx69eSpQkdctiNMvTTC66xb1eFFTGVnoTVdBAt8JHVRSM1QfG2J1neQ2s2eRVBbLzSzhBLahgEMKwbMqCLE646jRv

Videoverslag uitgebreide studie en hydroxychloroquine (HCQ) misinformatie campagne
Onlangs is er ook een tweetalig videoverslag uitgebracht van de grote HCQ-misinformatiecampagne en de uitgebreide studie naar de coronaviruspandemie, strategieën, geldstromen en effecten door Avalerion Awakes. Hier kunt u de video bekijken vanaf Avalerion Awakes Bitchute kanaal.

Bitchute video:

Avalerion. Onze dank is groot!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x